Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:
l-a tradus sotului lui Katik.multumim.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
aidaciolac spune:
Hello hello doamnelor!
Am ajuns la Constanta , Emma este in elementul ei si de 2 ore aproape nu mai stiu de ea ... are multa treaba ... de cotrobait , despachetat mici cadouri de la mama ... stiti si voi cum e
Revin mai tarziu cu explicatii si cu modificari in listuta.
Va multumesc din suflet pentru ajutor si pentru grija care ne-o purtati la toate si
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
principe spune:
ce bine c- ati ajuns cu bine
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Dodo-pui spune:
Bine-ai venit acasa Aida .
matza si pe mama ei.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
aidaciolac spune:
Deci sa va spun cum sta treaba.
Am facut doar 10 zile din metoda Markov , sub pretextul ca este mica si ca la 20 de kg ale ei este suficient pentru inceput.
doroti ar putea sa imi aminteasca si mie ce au zis cei din Siberia referitor la tratament.
Cei de la Galati au zis ca dupa tratamentul (cele 10 zile) nu e bine sa fac nici o investigatie ca sa nu fim dezamagiti nici noi si nici ei ... se pare ca au dreptate , avand in vedere ca Emma de azi schiopateaza
De ce ? Pentru ca locul se va inflama , iar acolo tumora va aparea mai mare ...
Nu stiu clar ce s-a intamplat. Am ajuns azi la clinica , totul era ok , s-a plimbat pe acolo , a azut cu piciorul drept (cu pricina) pe 2 trepte , a intrat la aparate , iar cand a iesit de acolo schiopata.
M-am gandit tot drumul in fel si chip daca s-a rupt iar osul sau din cauza la tumori.
Ok , am controlat-o si mi-a aratat clar unde o doare. Se pare ca totusi nu acolo unde a fost osul rupt , ci acolo unde are tumorile.
Cand am plecat de acolo doctorul a consultat-o , iar deasupra zonei unde se afla tumora palpabila se simte o zona inflamata. Este umflat , dar nu se simte ca si cum ar fi o formatiune , ci asa cum ar fi muschiul inflamat ...
Am ajuns acasa si am pipait-o iara , iar zona asta inflamata s-a extins pana aproape de genunchi. Zau daca mai inteleg. Sper doar sa fie asa cum zic ei.
De fapt nu mai sper nimic ... nici nu mai stiu ce sa sper.
Acum asteptam si ne bucuram de zilele astea. Sper sa treaca inflamatia ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Husbantu a vorbit cu profu din Ungaria ...
... a sosit rezultatul biopsiei care este tot asa rau ca aici si ca ce a fost pana acum. A intrebat daca au mai aparut metastaze si unde ... hm
Marti ne asteapta la Miskolc sa ii faca ceva investigatii (nu stiu inca ce) si sa ne prescrie tratament ... hm
... iar eu nu voi merge marti pentru ca este prea devreme. Trebuie sa treca 2 saptamani de la terminarea curei (terapiei) pana sa fac prima investigatie.
... asa ca voi merge la Miskolc abia peste inca o saptamana , adica cam 18.03 ... parca asa , si vor fi 12 zile de la terminarea curei si vom vedea ce si cum.
Cei din Siberia au intrebat tot timpul care este starea Misei (Emma) si cum se simte si daca o doare ceva ... si au zis ca au mari sperante in tratarea si vindecarea ei.
Au avut chiar un caz asemanator de rabdomiosarcom care acum este doar sub supraveghere ... si a fost mai rau cand a inceput metoda asta de tratament ... dar inca o data imi este si frica sa sper , mai ales ca acum schiopateaza atat de rau.
Phoai , ca nici nu stiu ce si despre ce sa scriu mai repede. Toate mi se invalmasesc in minte.
Am intalnit la Galati oameni minunati
Ma duc sa mai beau un pahar cu apa poate se mai aranjeaza ceva ganduri ca sa le pot scrie
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
Aida, bine ati revenit acasa, ma bucur ca sunteti si cu bunica acum si emma se bucura de prezentza dansei...Doamne ajuta sa fie totul bine si inflamatia sa fie de la tratament asa cum au spus cei de la clinica
si numai bine si tie si micutei tale
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
principe spune:
asa am sa-ti trag doua de o sa-ti pun gandurile bune in tartacuta iar pe cele nergre ti le zvarl cat colo.
zi-mi ca nu am inteles,emma a cazut pe trepte?
daca da ,maine nergresit sa o vada un traumatolog,poate fi intindere de muschi sau cine stie ce?
ce au zis cei de la galati de durerea de la picior?intreaba-i si pe cei din siberia ..daca durerea asta poate fi data de trataementul aplicat.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Mariaa spune:
Aida, mai stii ca am vorbit...logic ar fi sa fie de la toxine, tesuturi inflamate de la ce s-a intamplat acolo!
curaj!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris