Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Zoze, chiar acum o sa bag mai multe nr de telefon in agenda, ca nu se stie cand ma apuca ... Trimit SMS numaidecat, stati linistite, o sa aveti vesti de la mine! 

Naty, ai dreptate, ori ca-i maine ,ori peste 7 zile, deja nu mai conteaza prea mult la varsta asta. Iar eu psihic ma simt pregatita de ceva vreme. Emotiile sunt foarte mari, dar in rest, nici-o teama nu am.
Pucca, merci mult. Maine in principiu, trebuie sa fac controlul preanestezic, testul non stres si consultatia propriu zisa. O sa stau destul de mult prin Medlife probabil. 

Eu sunt sigura ca nu o sa fie vorba de nastere prematura la tine, stai linistita, am vazut ca ai rezultate bune la col. 
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 8 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
luny spune:
Zoze, vacutza papi??
..eu fac pescutz cu mujdei si mamligutza, ca mi-a facut pofta cineva ieri!![]()
Clau, cum e cu carceii, unde se pun, la picioare? eu nu am inca...maine te duci la control? iti tin pumnii, o sa fie totul ok, ai sa vezi!!

LUNY
,
in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:
Naty

Zoze

Ma duc sa fac pestele..
sa papam si noi ca de aseara ma tot gandesc la el

Va pupacesc
Edit:
si eu fac tot asa.....clau parca ne-a facut pofta....
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la 
natynic spune:
Pucca,
. Si eu va iubesc pe masura.
ATENTIE, am mai pus 3 pozici cu Iulia facute ieri de tati al ei, sunt incantata mai ales de cea in care mi-a prins si mie mana pe capsorul ei, strecurata repede pe furis in incubator...
http://community.webshots.com/album/562463139DrXWwO
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
elara spune:
Varuna, 
Imi pare tare rau ca treci prin asa un stres. Si te inteleg foarte bine fiindca si eu am avut momente de plans in hohote. Pe mine ma apuca cand sunt singura acasa...ca in rest, toata lumea ma incurajeaza si imi spune ca va fi bine si ca sa nu fac rau copilului..si atunci ma imbarbatez si eu..dar uneori... e asa de greu sa ma mai abtzin...Din fericire nu mi-a s-a intamplat des. Doar de vreo 3-4 ori in aceste cateva luni ce s-au scurs de cand am aflat. In rest am agatz de orice raza de sperantza! 
La noi nu se stie exact ce este. De la 17 saptamani, in ventriculul stang se evidentiaza o mica zona hiperecogena. Dr mea, luni, pe 11 acum in ianuarie, la ultima consultatie..ma intreba ea pe mine ca ce e.
"Si ce a zis Herghelegiu? Ce e?" Deci.....nici ea nu are habar. Atat mi-a zis ca a mai vazut, e drept ca nu se intalneste des, dar dispare pana la nastere, numai ca se mira ca de ce la mine inca nu a disparut inca
.
Pana acum...dr. Marin Romeo (ecografist la Diagnosis, un om care mi-a placut mult-mult, ca a avut rabdare cu noi si ne-a explicat mereu tot; de doua ori am fost la el...dar in ianuarie nu m-am mai dus ca eram programata la Herghelegiu inca din sept anul trecut) mi-a explicat ca ar fi o membrana fibromatoasa (dar cica nu are legatura cu "fibromul") , ca ar fi o mica calcifiere pe peretele inimii dar inima functioneaza normal, si e structurata normal. La fel ne-a zis si Herghelegiu ca "nu pune probleme functionale". Insa Marin Romeo si dr. mea au zis ca dispare, iar Herghelegiu a zis ca nu dispare...Asa ca nici nu stiu ce sa mai cred... Sper doar ca indiferent cum va fi..sa poata duce o viata normala. 
Vazandu-i totusi ca nu-s asa siguri pe ei, am inceput sa ma indoiesc si de incurajarile lor si am sunat un dr. cardiolog f cunoscut, de la Tg. Mures, care ma cunoste foarte bine si stiu sigur ca m-ar ajuta oricand, insa mi-a zis ca nu se poate pronunta fara sa vada, ceea ce e si de inteles. Acum.....m-am gandit sa ii trimit un CD de la ecografia ce o sa o fac vineri, pe 22 februarie. Si sper sa aflu ceav clar si sa fie vesti bune.
Rferitor la ce ai zis tu ca are fetita ta, mie mi-a povestit, Olgutzica parca, despre un coleg de serviciu de-ai ei, al carui baietel are acum 4 luni si s-a nascut cu vreo 3 astfel de orificii in inimioara (intre cele 2 atrii, si intre cele 2 ventricule) iar dr. nu l-au operat si au zis sa-l vada cum evolueaza de vreme ce organismul lui functioneaza bine asa. Si acum cica din 3 orificii 2 s-au inchis si una a ajuns de la 8mm la 4mm. Asa ca sperantze exista. Dumnezeu Bunul e mare. 
Sper pentru fetitza ta, ca si pentru a mea, sa se nasca sanatoasa. Te pup. 
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Luny, da, la picioare . Nu se intampla des, dar sunt tare durerosi. Cel mai mult apar cand ma intind si acum evit sa fac asta!
Deci, pestic cu mamaliguta si mujdei!!!!
Oare cine ti-a facut pofta? ![]()
Iarta-ma, te rog...!
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 8 ZILE!!!!!
pucca spune:
Clau iti tin pumnii maine, ca totul sa decurga bine. Sa mai stea bebelina la dospit inca o saptamana. Apropo tu te-ai gandit ce iti iei in bagaj la tine, in caz de ceva? Doamne Ajuta sa ating si eu 36 de saptamani! Da, si dr era destul de uimita de evolutia colului. Acum sa vedem marti la eco morfo, ce mai e cu lichidul amniotic, care era cam putin ultima oara.
+32,
Bianca Maria
varuna spune:
Elara

Asa va fi, vom avea cele mai sanatoase fetite, frumoase si jucause...si cum spuneam pe la inceputul odiseei "cu cantec inainte" ca mai avem putin.
Ana
34+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
clauclau spune:
Pucca, cu siguranta o sa ajungi la 36 de saptamani..., ba mai mult, 38 sau chiar 40! Ia sa vezi!!!! Dar de la 36 o sa te linistesti caci stiu cum eram si eu pana acum 2 saptamani. Fii optimista caci totul o sa fie bine cu tine si bebe!
In bagaj mi s-a spus sa-mi pun doar periuta si pasta de dinti! In rest o sa avem absolut totul de la maternitate : camasi, halate, prosoape, papuci, chiloti, tampoane si ce ne mai trebuie acolo! E super....
Bineinteles ca o sa-mi mai iau la mine creme de fata, cosmetice, peria de par, telefonul mobil si ce e mai important..., cardurile!!!! ![]()
Naty, offf, ce frumoasa e Iulia, mi se pare de o finete extraordinara! Parca e un bibelou... Si poza in care ai mana pe caputul ei, m-a impresionat foarte tare. 
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 8 ZILE!!!!!