Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)
Raspunsuri - Pagina 12
Maia37 spune:
Buna seara dradi randunici!Doamne cate s-au intamplat de cand nu am mai intrat!Absenta mea e motivata de faptul ca am aranjat camera copiilor cap-coada adica parchet nou,zugravit,mobila noua.Am sa postez si eu o poza sa vedeti cum a iesit.Mai este de aranjat dar in mare s-a terminat.Sapt. viitoare sambata vine si sotul meu acasa si apoi peste o sapt. intre 1-5 martie nasc si eu daca totul e bine pana atunci.Ce stresanta perioada am avut nu va pot spune caci a trebuit multe din probleme rezolvate de mine si cu butucii mei de picioare va dati seama.Am vazut ca la inceputul capitolului au mai nascut trei mamici si-mi pare rau ca nu am putut face galerie alaturi de celelalte randunele.Am vazut ca Naty este acasa!Abia astept sa recuperez din urma caci am ramas la cap.93.Stiam ca maine nasc trei randunele dar s-a prodis o schimbare majora intre timp si sunt curioasa ce s-a intamplat.Deci Naty sper ca frumusetea ta micuta este bine si va recupera in greutate repede caci a dat dovada de multa tarie ca si mamica ei.Sunt convinsa ca va lupta in continuare ca si pana acum .Multa sanatate la amandoua!
Simonette-Draguta de tine ai nascut pana la urma mmai repede si ma bucur caci ai un grasunel.Sa-ti traiasca dragutul de Ianis si sa va bucurati de el.3,200 este tare bine ca si greutate.
Teo2rina- desi nu prea te-am vazut pe forum ,cel putin cat am intrat eu iti doresc din toata inima recuperare rapida iar puisorul tau MIHNEA DE 3,500Kg sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
gbutucica-ce s-o fi intamplat si cu tine de-ai nascut mai repede nu stiu dar voi afla citind din urma.Sa-ti traiasca Andreiutu de 3,500kG si sa fie sanatos sa te bucuri de el si tie mamico iti doresc recuperare cat mai rapida.Pup proaspetele mamici si va doresc numai bine din toata inima.
Acum pentru maine doresc celor trei viitoare mamici:Roxana,mimonix,diananastewre usoara,puiuti sanatosi si fara probleme,grasunei si vanjosi.Pentru mamici mult curaj si recuperare rapida.Pentru toate randunelele lapte din belsug!Va pup si zbor inapoi multe pagini sa citesc ca sa recuperez ce-am pierdut.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
36+ cu
Vlad Andrei
bubu05 spune:
Am revenit!
Ba da, Clau, am bagat nani, dar de la 16 la 18 e somnicul meu de obicei.
Astept pozici cu cercelusii!
Maia, sa va fie de bine aranjatul camerei. Ohoo, ce de munca ati avut si voi! Acum odihneste-te cat mai poti, ca mai ai si tu putin!
Kya, incearca sa mergi in magazinele Piciul, in Unirea, in City Mall sau pe Mihai Bravu- Iancului, pe-astea le stiu eu. Acolo gasesti cu siguranta caciulite si subtirele si groase si hainute micute, de f. buna calitate, si la pret excelent. Iti recomand marca Rom Baby, sunt din bumbac bun de tot.
Pe unde umblati, randunici?? stati ascunse printre ramurele?
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
underqueen spune:
buna seara, dragele mele! am intrat sa va salut si sa va pup pe fiecare in parte...asa cum am mai zis, nu pot sa stau prea mult in fund pe scaun si de asta intru asa putin...
marti am programare la eco si miercuri e doctora mea de garda...sa vedem ce-mi zice...bebe Tudor mishcoteste voios, mai ales cu picioarele in fiere, ca de obicei...azi raportez o scurgere mai ciudata, ca un fel de mucus alb care acum s-a oprit...
va
si ma duc sa fac baie (cu ajutorul randunoiului, evident...)
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
lyvy spune:
Simonette, am uitat sa-ti spun, ce ma bucur ca esti din nou pe crenguta.Te pup, si te asteptam cu povestea nasterii!!!
Maia, bine ai revenit pe crengutza, asteptam pozici cu camera!!!
Fetelor, pentru cine nu a vazut, in seara asta este pe HBO la ora 20.00, filmul Click, chiar daca la inceput vi se va parea putin ciudat, rezistati, e un SUPERFILM cu SUPERINVATAMINTE pentru fiecare dintre noi, eu am si plans la sfarsit, l-am vazut de vreo 3 ori la calculator, si inca m-as mai uita, sa bag bine la cap mesajul filmului.
Sper ca o sa va placa, astept feedback !!!
Livi
+37
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Ali_bia spune:
Am revenit si eu dupa 2 ore si jumatate de somn
,nu stiu ce am sa fac la noapte
Maia bine ai revenit..dar ati avut de treaba..nu gluma
Maria bafta la eco
Vazut poze de fete frumoase si burtici frumoase: clau, luny si lyvy 

parca asa sunt de pe somn
aaaa...si de o Iulica frumoasa si pe zi ce trece e tot mai frumoasa si cresteeee...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la 
Kya spune:
Bubu mersi de pont. O sa dau o raita prin Unirii si caut Piciul. Daca mai e si pretul ok, e si mai bine.
Lyvy eu am vazut deja Click, mi-a placut tare mult. Intr-adevar e plin de invataminte. Daca in timpul filmului ma gandeam "moooama cate as face si eu cu asa o telecomanda..." la sfarsit ... hmmmm, si totusi!
Kya
32+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 8
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Luny Garmastan inca se mai gaseste la farmaciile Donna. Nu ti-l da pe loc. Iti face comanda pentru el la depozit si in 2 zile te suna sa te duci sa-l iei. Eu mi-am luat saptamana trecuta. Am data 27 Ron.
+32,
Bianca Maria
mihutza11 spune:
Buna fetele!
ne-am trezit si noi, dupa ce toata noaptea am visat numai spitale, doctori, membrane rupte si alte alea.. sper sa nu fie deja premonitie ![]()
Roxana, mimonix mama e ultima zi de burtik... ce senzatie tb sa aveti! 
Diana Doamne ajuta
cu puiutzul tau sa se rezolve! curaj mamico si ma gandesc la tine! 
Simo27 bv pt 38s!! ia uite ce departe ai ajuns!!
Kya la mai multe si la tine! 
Elara mamicule cu Piedone?
ce tare!!
Si sper sa fie bine cu puiutza ta si a Varunei! 
Clau bafta maine la control! 
Naty parca a mai crescut puiutza ta!
.. e tare dragutza! 
Livi
burtik!
Ioana apropo de IrfanView de care zicea Stela, mai e si ACDSEE.. pur si simplu deschizi pozele cu unul din programele astea si le salvezi, si el ti le face automat de dim mai mica... dar acum cat are o poza? oricum mi se pare ciudat ca tot nu merge..
Clau tot sexoasa
, bineinteles! 
Luny
si la tine burtik!
Simonette abia astept sa iti citesc povestea nasterii! 
Maia bine ai revenit!! ma bucur sa aud ca ai aranjat camera...abia astept poze... de acum odihna ca mai e un pic

gata am schimbat si semnatura...hihihi... mai dar trece timpul asta... ufff...
si nu in ultimul rand eu ma apuc de galerie, ca nu sunt pe fus orar cu voi si nu vreau sa pierd asta ![]()
HAI ROXANA!! HAI MIMONIX!!
Doamne ajuta DIANA!!
V-am pupat! imi savurez cioco calda!
Mihaela
35+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Olgutzika spune:
Sa ma dau si eu mare cu cerceii mei (deocamdata, in curand ai Ioanei)
:
http://www.flickr.com/photos/olguselu/2271153249
Livi, in continuare doua pozici proaspete (fierbinti) cu Nila, sa nu fie Cleo
singurica pe Internet:
http://www.flickr.com/photos/olguselu/2271945862
http://www.flickr.com/photos/olguselu/2271945766
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
bubu05 spune:
Lyvy, poate apuc sa vad filmuletul pe HBO, mersi ca ne-ai zis!
Ali, deci ai bagat somnic! F. bine!
Kya, sunt f. ieftine produsele Rom Baby si f. bune!
Mihutza, 
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze