Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(99)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Olgutza, superbi cercelusii!
Mai, si motanul, cat e de dragut!!! Mumos foc!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
RalucasS spune:
Dragele mele randunici,
Mi-a fost foarte dor de voi, dar nu am avut cum sa intru in toata aceasta perioada, din cauza calculatorului. Randunoiul a trebuit sa mai plece odata din tara pt putin timp, si dupa ce a plecat mi s-a ars ceva la calculator si nu a mai mers, eu nu l-am dus la reparat ca am mai patit odata asa, avea o defectiune minora si aia mi-au bagat de la ei multe si le-am dat o gramada de bani, asa ca de data asta am asteptat sa vina el acasa sa il rezolve.
Asa ca de acum pot ciripi iar cu voi. Am foarte mult de recuperat din urma, pana acum nu am reusit decat sa arunc asa un ochi pe "ici pe colo" si vad ca s-au intamplat o multime de evenimente, si sincer mi-au dat lacrimile cand vad ca au inceput nasterile si pe crenguta noastra....Sincer nu imi vine sa cred.
In primul rand vreau sa incep cu Naty care este o adevarata luptatoare, o apreciez si o stimez foarte mult pt toate eforturile si sacrifiicile pe care le-a facut si le mai face pt printesa ei Iulia, care la randul ei seamana cu mamica ei si este tot o luptatoare si mai este si o supravietuitoare. Ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine si ca Bunul Dumnezeu a fost langa voi si v-a ajutat ca totul sa fie bine.
Cand am vaut initial ca a fost nascuta la 30 de s, am ramas cu un nod in gat, gandindu-ma ca ar putea apare complicatii, si chiar asta iti mai lipsea Naty, dupa toate necazurile prin care ai trecut, am rasfoit in graba capitolele si m-am linistit cand vad ca totul este bine, o adevarata minune de la Dumnezeu.
Simonette felicitari pt bb Yaniss, si chiar daca nasterea fost mai grea, bine ca totul s-a terminat cu bine si sunteti bine amandoi.
Teo, Geani - felicitari si voua randunicilor pt puiutii vostri, si de abia astept sa va gasesc povestirile nasterilor.
Maine vad ca sunt 3 nasteri...Doamne nu imi vine sa cred...Ce pot sa va zic, decat sa aveti nasteri cat mai usoare, bebei cat mai sanatosi si sa reveniti cat mai repede acasa.
36+
Lucas
gudinde spune:
Olga
,
Superbi cercelusii: fini, din aur alb, cu zirconiu, sistem f bun de inchidere, nu jeneaza pielea din spatele urechii. O alegere exceptionala! Iar eu sunt cat se poate de subiectiva
pt ca cerceii pe care-i am eu in urechi sunt identici ca model
, singura diferenta este ca ai mei sunt marimea pt adult
.
numeioana spune:
E ceva ciudat cu pozele astea... Nu stiu ce se intampla, dar presupun ca tine de conexiune. Am micsorat pozele. Au acum in jur de 50kb si totusi nu pot sa le uploadez. Imi arata ca e uploadata 100%, dar nu o pune in album. Am incercat cu mai multe albume online si nu am reusit. imi pare rau ca nu pot sa ma laud cu camera lui David.
Sper ca pana vin de la maternitate sa se remedieze situatia, ca sa va pot arata poze cu minunea mea.![]()
Multumesc fetelor care m-au ajutat cu info despre cum sa micsorez pozele.
Ioana
39+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
RalucasS spune:
Ioana incearca sa iti faci cont pe Flickr, poate acolo merege daca pe webshots nu vrea
36+
Lucas
Olgutzika spune:
Bubule, sar'na mult!
Ralucutzo, bine ai venit, ca n-avea cine sa ne trezeasca la cafelutza!
Andreea
, stiam ca esti economist, da' vaz ca te-ai reprofilat?!?!
Sa inteleg ca ai studiat mult problema atunci cand i-ai ales pe aia pe marimea de adulti, nu?
Serios acum, mai existau identici din aur galben cu pietricele albe si roz, dar cum sunt innebunita dupa aur alb, alegerea a fost evidenta! Ma bucur mult mult ca iti plac, uite cum mai avem noi inca ceva in comun! 
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
RalucasS spune:
Acum sa va zic vreo doua randuri si despre mine.
La mine era dilema cea mare cu cate saptamani are sarcina mea, dar la ultimul control s-a hotarat doctorita mea, si mi-a zis ca am 35-36 de saptamani, dar ca bb Lucas este dezvoltat pt 38 de sapt, numai femurul il are pt 35-36 de sapt, si a mai studiat si primele mele ecografii si asa a ramas pana la urma, am 35-36s, bb are 3 kg, si trebuie sa ma duc pe 29 feb la control ca sa hotarasca daca il scoatem pe Lucas afara sau nu. Pana la urma, voi opta pt cezariana, mai ales ca dansa de pe 25 feb pe 25 martie este la un curs la bucuresti, si vine acasa doar de joi pana duminica, iar eu tin foarte mult sa nasc cu ea, asa ca va fi cezariana, doar in cazul in care ma apuca nasterea natural pana atunci voi naste natural, asa ca pana la urma cum vrea DD.
Am cumparat cam tot ce trebuie pt bb pana acum, i-am luat si patut de pe internet pana la urma, de pe siteul reclamamascata, este un patut transformabil in pat de o persoana atunci cand bb creste, mie mi-a placut foarte mult, a fost si foarte convenabil ca pret , doar 400 lei, si dupa ce l-am montat am fost si mai incantata de el. O sa va pun si poze cat de curand.
In rest i-am luat hainute, paturica, chiar si o pereche de ghetute, pampers, servetele umede, cosmetice pt baie si dupa, biberoane, termometru, lapte prafpt orice eventualitate, ceai pt colici de la humana, sirop de colici, bepanthene pt fundulet, ser fiziologic si lista poate continua, a, si am luat o solutie de sterilizat biberoane la rece de la Chicco.
Eu ma simt din ce in ce mai rau, ma dor oasele "dintre picioare" ca sa zic asa, de zici ca dorm in spagat, mi-e groaza noapte cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta, ca sa nu mai zic atunci cand trebuie sa ma dau jos din pat si sa merg la baie, am niste dureri de parca as fi fost batuta.
Daca ma duc la bucatarie si stau in picioare sa spal doua farfurii incep sa gafai, si trebuie sa ma asez imediat, orice miscare o fac prin casa ma epuizeaza imediat. Azi am facut si eu o baie in cada, cu apa asa pe jumate, si nu mai aveam putere sa ma ridic de acolo. Pt mine e teribila oboseala asta pe care o resimt, si de abia astept sa treaca perioada asta si sa ma simt dfin nou sprintena si in forma.
BB misca din ce in ce mai puternic, loveste de fapt, i se simt oasele foarte bine prin burta acum, si cel mai tare ma doare cand vad cum impinge cate un osicior prin buricul meu...chiar randeam cu soptul meu si ii ziceam ca vrea sa iasa afara dar nu nimereste gaura care trebuie, dar sunt convinsa ca el vrea sa iasa prin buricul meu...
Cam atat pt moment, mai am eu multe de zis, dar nu imi vin toate in minte acum.
36+
Lucas
bubu05 spune:
Ralu, bine ai revenit! ma bucur ca esti bine si n-a fost decat calculatorul de vina!
Chiar, Ioana, fa-ti cont in alta parte!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
RalucasS spune:
Olguta de abia astept sa va dau trezirea la cafea...ca tare doar mi-a fost de calculator si de voi mai ales...
Bubu si eu bine v-am regasit si sper sa nu ma mai despart de voi pt asa mult timp
36+
Lucas
mihutza11 spune:
Olgutza foarte draguti cercelusii
! sa ii poarte sanatoasa puiutza!
Raluca bine ai revenit!! asa speram si eu sa fie doar problema tehnica!
Bubu 
Mihaela
35+ cu
Andra
Pozici
Bebitza