Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adra, eu am facut o programare la dr Spataru de la Medlife. Mi se pare ca Sophia are o vertebra iesita in afara, asa ca am vrut sa o vada un ortoped pediatru.

Mergem lunea viitoare si daca o sa mai fii interesarta am sa-ti spun atunci cum mi se pare doctorul.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

verific pozele!

http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lala, n-am pompa si mi-e si fricasa ma mulg, o sa incerc un masaj.
Lasa ce te-ai calit un picutz, important e sa nu raciti, tu sau bebe.

Uram din toata inima La multi ani! sarbatoritei noastre Sabina, precum si cavalerului Patrick, la implinirea frumoasei varste de 3 lunite. Nu l-am uitat nici pe micutzul David, la cele doua lunisoare ale lui (a carui mami nu a mai demult un semn de viata).
Sa va traiasca si sa va umple de bucurii!

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

adra, multumim frumos! si voua muuulte, multe inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca am revenit, sper sa nu fiu iarasi singurica pe aici!!!

am pus supica lu' bebe la fos si ma pun sa pap si eu cate ceva....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Cat mai papa bebeii vostri ? Al meu are 3 luni jumate si 7.400 Kg. Pediatra il vede cam grasut cu toate ca la corp este lungiform (nici pic de grasime). Cei drept a plecat de la nastere cu aproape 4 kg si este alimentat mixt.
Pentru fetele cu bebei alimentati mixt: la ce varsta incepeti diversificarea?
Mie pediatra imi zicea, daca inca ii mai dau san sa astept pana pe la 5 luni.
Voi ce stiti?

Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by AndreB

Cat mai papa bebeii vostri ? Al meu are 3 luni jumate si 7.400 Kg. Pediatra il vede cam grasut cu toate ca la corp este lungiform (nici pic de grasime). Cei drept a plecat de la nastere cu aproape 4 kg si este alimentat mixt.
Voi ce stiti?

Matei

Si noi tot mixt . Cam pe la 4 luni si jumatate - 5 luni ma gandesc si eu sa diversific.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by AndreB

Voi ce stiti?

Matei

a mea la 3 luni si 11 zile avea 6620 g. si la nastere 3700 g. si la kg astea mi-a zis dr ca e destul de grasuta!!
Iasmi papa formula de la 3 sapt si papica mai serioasa ()gen supica de legume si piure de fructe) am inceput sa ii dau de vreo 3 zile. pana acuma doar suculet. aa mai papa si cereale seara in bibe.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuicaMica spune:

Buna spun si eu din nou si va prezint marea minune a vietii mele:
ILINCA

..s-a nascut in mod natural pe 26 decembrie, cu 3 zile inainte de DPN, a avut 3600g si 52cm. APGAR 10.

Nasternea a fost o experienta cu totul speciala, a avut loc intr-un spital obisnuit din Danemarca, insa totul s-a petrecut in mod cu totul neobisnuit ptr cineva venit din Romania. Cateva cuvinte care o descriu: grija, sensibilitate, interes, dorinta de a-mi creea conditii optime de nastere, profesionalism desavarsite din partea intregului personal al maternitatii. La astea s-au adaugat igiena si dotarea ireprosabile, confort (am fost 'cazata' in propria mea sala de nastere, dotata cu bazin cu apa ptr nastere) dar si faptul ca sotul meu mi-a fost alaturi in permanenta pe parcursul celor 40 de ore de travaliu, m-a ajutat moral dar si fizic (am impins cu un picior in umarul lui), a taiat cordonul ombilical al fiicei noastre, i-a dat primele hainute. Ilinca mi-a fost 'inmanata' mie in trei secunde dupa ce a aparut pe lume, inainte de a-i fi taiat cordul, inainte de a-i fi aflat (confirmat) sexul, astfel incat cu mine a avut primul contact uman real. Avem fotografii ale intregului eveniment pe care nu l-am fi uitat dealfel niciodata!

Mai multe detalii, daca sunt solicitate, cu mare placere, data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuicaMica spune:

nå, vad ca nu functioneaza linkurile html.

imi spuneti va rog cum sa aplic un link la un album foto?

Mergi la inceput