Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
iar am ramas singurica??
stiti cumva de cand se incalzeste vremea?????
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Lala_D spune:
uite cu cola n-am dar poate merge un pepsi .
Ca face fata ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
e super si pepsi lala!! ms
iasmi e in centrul de activitate, atata rade si gungureste pana a incepe sa sughite de numai poate....si nici ceai nu vrea ca deh e prea ocupata sa se uite in oglinjoara...
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Eu as vrea si cafea si pepsi, daca se poate ca n-am mai baut de cand am ramas gravi. Am mai luat eu asa cate o gura, dar nu se pune, ca as bea o cisterna.
Amy, nu e problema de programare, ca am trimitere la Grigore Alexandrescu, sau as putea sa ma duc la orice spital de copii la garda, ca doar nu ma pot goni. Dar eu vreau sa ma duc la un medic bun, cu experienta, nu sa patesc ca sor-mea, care a avut "probleme" cu piciorusul baietelului, ba i-l punea in ghips, ba ii scotea ghipsul, pana la urma s-a dovedit ca s-a alarmat degeaba, si chiar nu a fost nimic. Am o prietena care lucreaza la Matei Bals, nasa fetitei, si mi-a zis ca imi face ea o legatura la Budimex. Acum sa vedem. Eu, sincer, nu ma sperii, atata timp cat copilul are coloana dreapta, buculitzele, sunt de asemenea simetrice, doar liniutza aia e putin deviata....
Asa...Fata nu a facut kk ieri, nu vreau sa fiu ipocrita, cand sunt copilasi care se straduie mult mai mult de o zi, dar la noi e ceva neobisnuit ca ea facea de cateva ori pe zi. Nu stiu ce sa fac? Sa sun pediatra? ma gandesc sa nu ma creada panicoasa, ca si asa m-am cam legat de ea ca nu a vazut chestia cu liniutza. Sa o stimulez eu sa faca kk, sa mai astept, ca doar nu e mare foc o zi....Mananc o para pana atunci...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
daca nu mai e nimeni, ma retrag si eu, la o "pupaceala" cu fiica'mea....
Lala_D spune:
Am fost sa imi fac un ceai, sa pun rufe la spalat si sa pregatesc mancarea de pranz pentru Bogdan cand vine de la scoala . Intre timp Andrei a adormit in leagan
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
adra_bell las-o azi si vezi daca face singurica kk. Daca nu mai pe seara sau maine poti sa o stimulezi in cazul in care observi vre-un disconfort. Nu suna pediatra, nu are ce sa iti faca.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
adra_bell spune:
Lala, multumesc!
A mea isi baga pumnul in gura si vocifereaza asa, scoate niste sunete obturate de pumnisor, si o tine asa cateva zeci de minute. Ai vostri copilasi asa fac?
Aaaaa, si mai am o probleme su un san, acum la 3 luni de alaptare s-a gasit, m-am trezit de ieri cu el tare si dureros, vad ca nici azi nu a trecut, ma doare mai ales inspre subsuoara.
Noua nu ne e bine daca nu iesim afara, nu mai doarme asa bine ziua. Mai e mult pana la primavara? Am aizit ca de marti vine caldura. Uraaa!
Editez: se aud sunete de kk, ce bucurie pe mine. Daca imi spunea cineva acum un an ce putin imi trebuie sa fiu fericita, nu credeam.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Lala_D spune:
Ai pompa ? Daca da, mulge un pic sanul ca probabil s-a infundat un canal . Sau un masaj te poate ajuta.
Eu ieri am iesit ca o zana afara :in blugi subtiri, sosete, adidasi, tricou cu maneca scurta si geaca de ski , vazusem soare si credeam ca mama mama ce cald e . In 30 de minute eram inghetata bocna si ma intrebam de ce ...mi-a spus sotul ca erau - 6 grade .
Noroc ca imbracasem bine copilul .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ralucis spune:
adra, si eu am patit la fel acum vreo 2 saptamani, s-a rezolvat cu pus bebe f des la sanul respectiv si facut masaj cu unguent cu arnica sau nurofen gel, la sfatul pediatrului.