Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Vali, cred ca si asta-i o problema la mine, ca sunt multe zile cand mananc aiurea de tot si nu imi face bine la laptic... Si eu beau ceai ptr lactatie acum!
Fetita ta cat doarme ziua/noaptea, ca scriai ca dormea deja de 4 ore?

Mergi la inceput

Shery, imipare rau ca aveti si voi asa stres! Si daca o trezesti papa sau nu reusesti? Si la sfarsitul celor ca.80ml ce face, refuza pur si simplu sau adoarme?
Nervi de otel iti doresc si tie!

Mergi la inceput

BB, e tare papacioasa fetita ta, sa-ti creascamare si sanatoasa! Deci e normal ca ei sa se mai joace cu bibe, cand ii dau si se joaca eu credeam ca nu mai vrea

Ma duc si eu in patut ca a fost o zi tare grea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by adinag

BB, e tare papacioasa fetita ta, sa-ti creascamare si sanatoasa! Deci e normal ca ei sa se mai joace cu bibe, cand ii dau si se joaca eu credeam ca nu mai vrea

Ma duc si eu in patut ca a fost o zi tare grea...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina , Andrei cand incepe sa se joace cu bibe chiar nu mai vrea . Dar el a fost un mancau mereu . Si la san face la fel : papa ca disperatul si cand incepe sa morfoleasca sau sa pupe e clar ca e satul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by creem

Buna, dragi mamici!

Andra_bell...eu mai beau din cand in cand cate o cafea decofeinizata...pentru gust ca si mie imi place cafeaua, dar n-am mai baut dinainte sa raman gravi!
...Cu kk nu iti face probleme. O sa faca, e normal si la doua zile la bebeii alaptati.
....si fetei mele i-a cazut parul, mai intai cel din fata si pe chelie, iar dupa aceea cel din spate si laterale, mai ales ca isi freaca capusorul in somn, nu stiu de ce. Ai vostrii fac asa?
...
Bebeii vostri au la spate un semn rosu, la caput? A mea are si am mai vazut si la alti bebei. Am inteles ca e de la impinsul copilului la nastere.

Pupici!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

eu ce sa mai spun ca sunt zile cand fii'mea face kk o zi da una nu..si atunci nu-i ca cine stie ce ..si doar un scaun... pe zi..

cu cafeaua..toti dr. spun ca o cafelutza nu se intampla nimic..sincer eu nu am renuntat la ea nici in gravidantza si nici acum ca alptez... dr. chiar in gravidantza mi-a dat voie si la 1-2 tigari pe zi..acum nu am indraznit sa mai intreb...

si a mea ii cade parul si asa ce se mai suseste intr-o parte si alta caputul mai ales cand doarme..am impresia ca face anumit...i-a mai ramas intr-un loc unde nu a reusit sa se frece... si e asa de comica

cat des pre semn..habar n-am abia astept sa se trezeasca sa ma uit..eu nu am obs. nimic pana acum...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Si eu beau cafea , mai precis ness Amigo . O cana mare dimineata . Asa am facut si cand eram gravida, asa fac si acum. Nu pare sa il deranjeze pe Andrei.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Si nu am spus "buna dimineata !" . Poftiti si cafeaua si pentru BB un pahar mare de pepsi !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata la toata lumea
Nici pe noi nu prea ne baga lumea in seama din pacate :(
O sa pun totusi poze pe site, daca Alina se indura sa faca upload Unde trebuie sa le trimit Alina, ca sa le poti pune? Multumesc

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna dimineata si de la mine !

Pufu, poti sa le incarci singura, intri in album (adresa e trecuta pe prima pagina ) si ai in stanga upload photos

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!!

Fetelor,acum un an,tot pe la ora asta,incepea odiseea noastra!!!Ce frumos a fost!!!Mi-e dorrr de burtica!!!!!!Imi vine sa plang...cand ma gandesc cat de emotionata eram...si cand am vazut cele 2 liniute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Cum ziceati ca pot sa pun un link la poze in semnatura ?

mami de Sophia

Mergi la inceput