Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Slimatei,deci nu fumezi,nu?Eu beau fara cofeina,dar pt.cine nu-i place,asta e ,bea normala.

Dany26,ai acum un crestin,D-zeu sa-l ajute sa creasca mare si sanatos.Si amea la botez a trecut din brate in brate si nu zis nimic,in schimb acum nu mai pot sa o las cu nimeni,fff greu,sa ma vada ,sa ma auda impreajma
Ank83,sincerele mele felicitari pentru cele 2 mai importante evenimente din viata unui om(pe care le-ai sarbatorit in aceiasi zi)si toate urarile de bine
bb yasmi,astept cu interes alte detaliisi iti multumesc pentru eventualele lamuriri

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bonsoar madames, ches ca vu fet?
S-o iau cu inceputul, stiti povestea mea cu neluatul in greutate.
M-am muls saptamana aceasta de mi-a venit rau, amestecat lapticul cu lapte praf, adaugat si apa, dat la copil si apoi iar apica, ca sa fie diluarea completa in burtica. De ce fac asa? Pt ca mananca f putin la o masa, cam 70-80 ml, de unde si lapte supt si supliment? Daca ii dau una nu vrea alta. Mananca rar la 5 ore....
Am inceput s-o scol la 7 dimineata sa-i mai bag o masa in plus.
Asa a luat si ea 300 gr, dar acum a inceput iar sa pape mai putin, si acul cantarului s-a dus iar in jos...
Macar dormim.
Iar laptele de san care-mi ramane il pun la pastrare in congelator, in caz de Doamne-feri. Am luat borcanase de la Avent, sunt ok.

Daca n-ati intrat inca in concediul maternal de 6 mil pricopsite, puteti duce adeverinte la servici de conced medical max 3 luni si mai prelungiti banutii de salariu, purced sa caut doctor care sa-mi dea foile de internare/adeverinta.

Va pup si ma duc sa citesc din urma!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca maine revin cu detalii. prietena mea are un bb de 4 sapt si alapteaza. ea a luat antibiotice si asa i-a recomandat dr sa ia biotics si sa ii dea si la bb putin. din cate stiu eu e un praf natural (nu medicamentos!!)
creem, eu am luat in ianuarie alocatia 4 mil (pe nov si dec) si ink 2 mil luna asta, plus 10 mil indemnizatia (pt o luna jumate!).

voi cum socotiti nr de mese /zi?? de la ce ora la ce ora?? de ex iasmi de la 00 seara pana la 00 seara are 7 mese!!!! majoritatea de 180 ml (uneori 150).

cat de des sterilizati biberoanele. eu am rarit-o la 2-3 zile avand in vedere ca toata ziulica e cu tot ce apuca prin gurita!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu socotesc mesele de dimineata de la 9 - 9.30 sau 8 - 8.30, ca are ore diferite la care se trezeste, si avem 5 sau uneori 6 mese pe zi. DAr nu stiu sa iti spun cat mananca, ca ii dau doar san. CA timp suge destul de putin, 5 - 8 minute.
A ta in cat timp termina bibe?

Nu stiu de ce aveam impresia ca alocatia e mai mare, vreo 2 milioane si ceva... se pare ca e 2 fix.

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

creem nu m-am uitat la ceas niodata, depinde cat ii este de foame, la masa de noapte de ex in maxim 10 minute papa 150 ml , ziua mai dureaza si cate 15-20 min, ca se mai si joaca si bibe, mai il roade in gingii, isi mai baga si pumnul pe langa bibe...
socotesti mesele de dimi de la 8 pana seara la 00?? sau pana a doua zi la 8???

intrebare: stiti cumva cum arata o ciuperca de piele (nu cred ca m-am exprimat prea corect... ) adica, cums e manifesta, am o banuiala dar nu sunt sigura. pielea de la o mana la incheieturile degetelor e fff aspra si iritata si un pic crapata, acuma nu stiu daca e vreo ciuperca sau e de la gerul de duminica cand am impins la carucior....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

BB..de a 8 la 8, adica in 24 ore.

Ciuperca de obicei arata ca o pata rotunda cu marginile mai proeminente, mai rosii. Ce spui tu probabil ca e doar pielea mai uscata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bonsoir!
Am facut update la albumul cu bbi! Dar este un bb fara nume si mamica. :) Nu stiu cine l-a pus, iar eu nu-l recunosc sa-i completez numele...
bb, Shery, nu trimiteti si voi poze pentru album? E privat, se poate vedea doar cu parola. Detaliile le gasiti pe prima pagina.
Noi am fost ieri la plimbare aproape 2 ore. Chiar nu mi-am dat seama ca e asa frig, nu stiu ce-i cu mine, iar azi am iesit cu wrapul. Am stat imbratisate si ni s-a parut super cald. A adormit si am pupat-o tot drumul!

Shery, daca iti iei concediu medical nu-ti mai poti lua dupa de maternitate, nu?

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

BB..de a 8 la 8, adica in 24 ore.

Ciuperca de obicei arata ca o pata rotunda cu marginile mai proeminente, mai rosii. Ce spui tu probabil ca e doar pielea mai uscata.

ahaa pai atunci a mea bebelina are multeeee meseee!!
mersi de explicatii!!! sigur o fi de la frig/vant/ger

noapte buna

pupici

Mergi la inceput

Era poza fetei mele! Am uploadat pozele si la ultima luna am uitat sa scriu....sorry.

Va place fetitza mea?
Sunt inca multi bulgarasi care nu se regasesc in album....
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Stefi, muötumescde gandurile bune. Si eu am facut si inca fac tratament, dar dureaza...
Reglarea laptelui in sani seintampla multmai repede la bb2. La Jasmina si eu am avut muuult timp probleme cu lapte prea abundent in sani, "tasnea" peste tot. Dar acum nu. Intr-un fel din pacate, pentru ca acum, dand si completare, e mai putin si mi-ar fi prea obositor sa ajung din nou la alaptat exclusiv.
Acum am alta roblema: cand e obosit/nerbabdator tipa la san si nu are rabdare sa-l ia, il refuza pur si simplu!!! Noaptea nu se intamplaniciodata, dar ziua din ce in ce mai des...

Noi am avut o seara foarte obositoare, Floris pentru prima data a avut o criza de plans. Pana acum nu stiu daca a plans serios candva mai mult de 15 secunde... Iar acum cred ca a durat cu ceva pauze toata seara. Iar pe Jasmina au apucat-o si pe ea nervii si apoi plansul ca de ce nu tace odata!

Si a fost tare greu sa-i bag pe amandoi in pat, pe Floris l-am avut in wrap ca sa o culc pe Jsmina, iar apoi am continuat teatrul...

Asa ca eu sunt terminata, nici nu am apucat sa va citesc calumea!

Mergi la inceput