Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by creem

Buna, dragi mamici!

Andra_bell...eu mai beau din cand in cand cate o cafea decofeinizata...pentru gust ca si mie imi place cafeaua, dar n-am mai baut dinainte sa raman gravi!
...Cu kk nu iti face probleme. O sa faca, e normal si la doua zile la bebeii alaptati.
....si fetei mele i-a cazut parul, mai intai cel din fata si pe chelie, iar dupa aceea cel din spate si laterale, mai ales ca isi freaca capusorul in somn, nu stiu de ce. Ai vostrii fac asa?
...
Bebeii vostri au la spate un semn rosu, la caput? A mea are si am mai vazut si la alti bebei. Am inteles ca e de la impinsul copilului la nastere.

Pupici!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

eu ce sa mai spun ca sunt zile cand fii'mea face kk o zi da una nu..si atunci nu-i ca cine stie ce ..si doar un scaun... pe zi..

cu cafeaua..toti dr. spun ca o cafelutza nu se intampla nimic..sincer eu nu am renuntat la ea nici in gravidantza si nici acum ca alptez... dr. chiar in gravidantza mi-a dat voie si la 1-2 tigari pe zi..acum nu am indraznit sa mai intreb...

si a mea ii cade parul si asa ce se mai suseste intr-o parte si alta caputul mai ales cand doarme..am impresia ca face anumit...i-a mai ramas intr-un loc unde nu a reusit sa se frece... si e asa de comica

cat des pre semn..habar n-am abia astept sa se trezeasca sa ma uit..eu nu am obs. nimic pana acum...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell
Editez: se aud sunete de kk, ce bucurie pe mine. Daca imi spunea cineva acum un an ce putin imi trebuie sa fiu fericita, nu credeam.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

ca bine zici!!!!!!!!!!!!IDEM!!!!!!!!!!mai ales ca ieri a facut kk SINGUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dar nu stiu ce anume l-a ajutat...oare vinul de la impartasanie?!!!

VA PUP FETELOR!!!!

botezul a fost ok!bb a fost neasteptat de cuminte si in biserica si la rest!in bis a plans 1-2 min maximdesi tare ma temeam inainte sa nu se sperie de la bagatul brusc in apa!
adinag, amy, anacami pt ca ati intrebat de mine...., dar si pt celelalte fete

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ANK CASA DE PIATRA SI SA FII IUBITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

wow..nu-mi vine sa cred am ajuns la zi...

asadar ce mai spuneti...?

adelamari

haideti ca va dau un ceiuc..caci cafea la ora asta....

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by popbianca

Am o intrebare:ati folosit careva dintre voi pentu copii Biotics,are oare ceva dac ii dau un pliculet pe saptamana?Dupa ce i-am dat 1lg.suc mere a facut diaree si atunci i-am dat 3 zile la rand.Oare are ceva efecte nedorite?In prospect scie ca "nu se cunosc",dar cine stie??

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

bianca prietena mea foloseste. numai maine iti pot spune dupa ce o intreb.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

v-am spus ca sambata am scos de pe card prima indemnizatie...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna seara, fete dragi!
Stefi, tocmai am facut si eu ceai...pt. stimularea lactatiei!

Alina, am reusit sa trimit si eu pozici pe mail...

Jasmin,scuze, nu mai stiu daca ti-am raspuns cand m-ai intrebat unde stau...pe Oltenitei, colt cu Iriceanu (adica aproape in Aparatori)...l-am vazut pe Lucas, e un dulce!

Ank83
, casa de piatra si sanatate si voua, si micului crestin! Sa fiti fericiti toata viata!

Mihuta, felicitari pentru botez si pt. ca ai o bebelina asa de cuminte!

Dany26, tie felicitari de 2 ori:pt. botez si pt. kk, stiu ca pt. tine e o mare realizare...sa dea DD sa faca singur de acum, sa scapi de stresul asta!

Adina, te cred ca iti e greu, eu mai am zile cand sunt suparata si nu prea mananc, nu beau de ajuns si nu am lapte suficient...si ma simt asa de rau! Mai ales ca Andreea nu vrea bibe sau suzi sub nicio forma, le scuipa.Pe suzi a luat-o de 2 ori in 2 luni, dar pt. ca avea chef de joaca, altfel nu o tine!Oricum, important ca inca ii mai dai de la tine,conteaza f. mult...sanatos sa fie si sa creasca mare!

Patrick, Sabina si David sa cresteti mari,sanatosi si frumosi!

Gabitz78, ce mai faci, nu mai dai niciun semn?
Erika, nici tu nu ne zici nimic, nu ne povestesti cum a fost la munte de Sf.Valentin...cum a reactionat sotul tau la surpriza? Te asteptam sa ne povestesti...

As mai avea o multime de scris, dar e ora de baita...si bebita mea doarme de la 4,30...sa o trezesc? Ma duc sa vad ce face. Va pupacesc si va doresc o noapte linistita si somnic pufos la mamici si bebici.

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

offf iar cand vin eu nu mai e nimeni.... sau nu vrea nimeni sa vorbeasca si cu mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Oana8188, daca ti se pare ca papa putin, da-i o masa in somn, eu asa fac cu Alexia. La 12 noaptea o iau din patut, ii dau biberonul, o ragai si o pun la loc si ea nu se trezeste de tot. Daca nu i-as da masa asta, si ea ar avea tot 4 mese, si mi se pare putin la 3 luni jumate. Si iesi cu ea afara, infofolita bine, dar iesi!

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet

Buna idee, nu stiu cum o s-o pun eu in practica, din cauza ca fata mea mai nou adorame pe la 11

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu am primit alocatia prin posta: 200 ron pe dec si 200 ron pe ian. A mai primit careva? MA mir ca mi-a venit prin posta, ca eu credeam ca o sa intre pe card la fel ca si indemnizatia (care nu a venit inca!)

Pupici!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput