test online
Raspunsuri - Pagina 3
alghaziloredana spune:
PM-ul meu functioneaza-am primit mesaje si am si raspuns deja!
Chestionarul l-am terminat, l-am si trimis deja tuturor celor care mi-au solicitat acest lucru pe adresa de e-mail: alghaziloredana@yahoo.com.
Le multumesc tuturor, mai ales celor care l-au copletat si trimis inapoi!!!
alghaziloredana spune:
Am terminat cercetarea!!!!!!!!!!!1
Uraaaaaaa!!!!!!!
Cititi si va minunati:
CONCLUZIA ESTE CA NU EXISTA DIFERENTE SEMNIFICATIVE INTRE MAMELE CARE ALAPTEAZA SI CELE CARE ISI HRANESC ARTIFICIAL BEBELUSUL IN PRIVINTA RESPONSIVITATII MATERNE CA BAZA A ATASAMENTULUI!!!!!!!!!!!!!!!
Asa spune "doamna statistica", asa spun si eu desi exista alte studii care afirma exact contrariul!!!!
Eu am furat ideea studiului on-line de la o d-na cercetator din America si concluzia ei era tot aceasta : no significant differences!
Trebuie sa recunosc ca intentia mea era sa demonstrez pe populatia mamicilor din Romania (si folosind aceleasi instrumente de testare)ca exista maaari diferente!
Cele 400 de mamici care au participat la cercetarea mea (si carora le multumesc inca o data, pana la cer si inapoi!!!) au decis ca nu conteaza cum iti hranesti bebelusul ca sa fi o mama buna!!
(Important e sa-l hranesti....din cand in cand! Hi Hi!
Scuzati glumita dar e euforia ca am gatat lucru',de vina!!!)
Voi ce parere aveti?
DianaR spune:
Era de asteptat! Faptul ca alaptezi nu te face neaparato mama mai buna! Ma bucur ca ti-am putut fi de folos!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
katty spune:
Ma bucur ca ai reusit sa duci cercetarea la sfarsit, ma bucur ca ne-ai cerut ajutorul, si ma bucur ca am reusit sa te ajutam!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Gabi_K spune:
imi pare rau ca n-am gasit mai repede subiectul.
Rezultatul nu e de mirat, avand in vedere ca mamicile care n-au vrut sa lapteze, ci din comoditate au trecut pe formula, sunt convinse ca ele au dat mai mult copiilor lor decat cele care lapteaza. Sigur e mare responsabilitate sa amesteci formula cu apa din 3 in 3 ore... dar relatia care se formeaza in timpul alaptarii e cu totul alta.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
LauraNicole spune:
Daca nu e cu suparare,mai pot primi si eu formularul sau e tarziu?Sunt curioasa avand in vedere ca mi-am alaptat fata un an si 4 luni ,acum are 11 ani si tind sa cred ca avem o relatie super .Multumesc !
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven
bird70 spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Rezultatul nu e de mirat, avand in vedere ca mamicile care n-au vrut sa lapteze, ci din comoditate au trecut pe formula, sunt convinse ca ele au dat mai mult copiilor lor decat cele care lapteaza. Sigur e mare responsabilitate sa amesteci formula cu apa din 3 in 3 ore... dar relatia care se formeaza in timpul alaptarii e cu totul alta.
S-au terminat subiectele de scandal pe tema alaptarii?
Mi se pare asa ridicola incrancenarea cu care unele femei incearca sa le faca pe cele care nu au alaptat sa se simta mai putin mame . E ca si cum as spune ca cele din Ro nu sunteti mame adevarate pentru ca va tineti copiii in societatea aia. Uite eu m-am mutat in Australia si am adaugat 10 ani la speranta de viata a copiilor si i-am scos din sistemul de invatamant romanesc plin de violenta si profesori intr-o ureche si lista poate continua. Asta ma face mama mai buna decat una care a decis sa ramana in Romania? Si chiar nu comparam o diferenta de 3 otite si o diaree in primii 2 ani plus o asa presupusa diferenta de 1-2 puncte in IQ. Comparam 10 ANI traiti in plus, 10 ani de viata activa si sanatoasa, o viata mult mai relaxata, un sistem educational bazat pe respect si interes fata de copil, etc. Stati putin ca ma duc sa-mi caut materialul de statuie .
mamitzica spune:
Daca e vorba de scandal vin si eu!!!
Eu in ce categorie intru fiindca l-am alaptat 6 luni,dar mi-am scos laptele cu pompa?