test online

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

am zis ''sa vad'' in ideea ca daca chestionarul ar fi pus aici public, cu siguranta ar fi si mamici care ar raspunde public. Cine nu vrea, poate sa o faca pe privat.. de exemplu eu promit sa raspund public aici daca apare chestionarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Si eu sunt de acord sa raspund pe forum. Este un chestionar legat de alaptare, asa ca nu vad de ce ar fi secret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Daca vrei sa-l demolezi, e OK, daca vrei sa-l intaresti...nu-mi place. Dupa o luna si-un pic, am hranit copiii artificial din lipsa de laptic matern, dar asta nu m-a impiedicat sa am o relatie fff apropiata cu copiii. Si alta mamica, din considerente medicale, si-a hranit copilul artificial, dar asta nu inseamna ca nu are o relatie ff apropiata cu copilul. Poate chiar mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alghaziloredana spune:

Draga Agho,
Mitul il intariti sau il demolati voi!!! Prin raspnsurile pe care le veti da! De aceea, subliniez inca o data importanta onestitatii, a sinceritatii cu care veti raspunde!!Ai dreptate: sunt mamici care si-au hranit artificial puiutul chiar din prima zi de viata, sunt mamici care n-au mai avut lactatie dupa o perioada scurta de timp, sunt si mamici care au alaptat peste 2 ani (ca de ex.-eu!), sunt mamici care au fost pe post de Milka (sa ma exprim frumos!)pentru copilul lor-si au facut "schimb de substanta" fara sa existe si acea comunicare autentica intre ele si copil,sunt mamici care au folosit sanul pe post de distonocalm pt. "ala mic" etc etc...
Iertati-mi comparatia dar si cu alaptatul e ca si cu sexul:
unora le place, altele o fac pentru ca ii place lui,altele o fac pentru ca trebuie s.a.m.d.
Sunt foarte multe de spus si dpdv medical si psihologic despre alaptat. Daca medicii au cazut de acord-"lapticul is the best!!!", psihologii au inca multe de explicat pe tema aceasta!
Dupa ce imi termin teza, si voi avea mai mult timp la dispozitie, voi fi aici sa tin "cursuri teoretice si...practice despre alaptat!!".
Sa ridice mana sus cine a alaptat mai mult decat mine (3 ani!!) si cine isi da doctoratul in "sugit"(asa spune fiu-meu de 3 ani-"am sugit toto de la mama mea!")!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

particip si eu la sondaj.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Si eu as vrea sa particip si sa te mai intreb ceva prin PM daca se poate... ti-l activezi te rog?

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Vreau si eu testul....

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alghaziloredana spune:

Mi-am activat PM! Va astept si va raspnd cu drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pai ai terminat chestionarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qmihi spune:

am incercat sa iti trimit PM si zice ca nu accepti. mai verifici o data daca ti-i activat?

andre si ruxi

Mergi la inceput