Mamici de iulie august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sun, daaaaa, astia-s monstrii!!!!!!!Exact!!!Cred ca ce ai pus tu in poza sunt veri cu ai mei!!!Si cu Eurovisionul am incercat sa ascult Nico dupa aia Provincialii si dupa aia am trecut la bosanova.. Au fost buni cartofii??Noi noi dar degresati erau??
Monalacule, pai tu primesti un cokteil fara alcool.Si plaja mea are vreo 14 km deci este loc pentru toate!!Toate 109 cate suntem!!Da Cris de ce nu doarme?Uite, trimite-l sa-i tina de urat la Danangie ca nici ea nu poate dormi. Da chiar Danangie, un ceai de tei, un dus, un masaj seara la talpi (din cand in cand), o plimbarica nu te ajuta sa te odihnesti mai bine?
Ankalaura, deci ati ramas la Alba ca Zapada. Sa povestesti neaparat cum a fost.Sa citesc si eu cu intreruperea...
Mickycris, fie-mea cred ca e bine, creste din cate vad eu la burtica.Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa.Noi o alta programare avem la eco doar in aprilie, la morfologica de trim 2 pana atunci, nimic.Eventual sa ne intalnim cu noul doctor. In Ro trebuia sa vin in 6 martie dar acum imi dau seama ca va fii destul de riscant sa ma intorc inapoi in primele saptamani din mai cum intentionam.O sa am 7 luni si nu stiu cine ma ia.Asa ca, mai negociem, poate vin ai mei aici sau gasim o alta solutie.
Turturica, ce fatza ai cu ochelarii!!!
Am vazut si eu poze cu Anaxena si imi place!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (16+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multumesc fetelor pt complimente..sunteti nishte dragutze
nu-mi ramande decat sa va cred pe cuvant..oricum eu nu ma mai urc pe cantar ca mai rau imi fac

Ana-Maria22+
am oMARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

salutare!
Am avut program incarcat zilele astea, vineri musafiri, sambata musafiri, astazi nu, s-ar putea mai pe seara sa plecam si noi la niste prieteni....

Am fost si eu vineri la dr de familie, m-a cantarit si fiindca am luat cam multe kg in ultima luna a zis ca luna asta sa nu mai iau elevit, ci sa mananc fructe mai multe si sa las dulciurile. Toate bune numai ca parca mi-e teama sa nu mai iau elevit, daca bebe nu mai este hranit cum trebuie??? Voi ce spuneti? Toate luati vitamine?

Oricum, maine seara ma duc la dr ginecolog din orasul meu si o sa il intreb si pe el, ca la Bucuresti ajung abia pe 7 martie....

Oare cine este din Ploiesti? Miercuri ajung si eu in Ploiesti, mai exact la Peugeot, ca ma duc la revizie cu masina si cat timp o las la service o sa ma duc la cumparaturi.... Mai merg cu o prietena...

Din urma am citit asa mai pe fuga, acum am prins un moment liber ca am mancat, am facut baie si asta micu' doarme, asa ca am zis sa profit de timpul asta liber si sa mai scriu cate ceva....

Linea nigra nici eu nu am avut nici la prima sarcina, nici colostru....

18+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Ce mai faceti voi? Profitati de duminica frumoasa?

Noi am mai fost in vizionari si discutii cu furnizorii de diverse, am trecut sa ne vedem santierul, apoi am fost sa vorbim pt mobila lui Galu, apoi am fost sa mancam, sa cumparam cadou pt un prieten, sa-mi mai cumpar eu pantaloni din Zara (ca-s d'aia de sport, cu talie joasa si sunt ok) si acum am ajuns acasa. Bem o cafeluta, facem un dush si o taiem la ziua prietenului nostru! In agitatia asta o s-o tinem cel putin o luna, sa vad eu casuta locuibila...Dar suntem tare incantati de ce se contureaza!

Miky da, Galu a noastra loveste bine de tot. Azi-noapte pe la 4 m-am trezit si nu mai puteam adormi...si s-a trezit si ea si ne jucam prin burta..a fost un moment tare intim si special! Deci joi mergeti si voi la echo..tin pumnii sa fie bine si sa se vada ce e!

Ana sunt dragute pozele! Sa-ti fie de bine noul look!

Dana pai si nu poti iesi sa te plimbi? Chiar si singurica...cred ca ti-ar face bine! Mergi prin parc, la shopping pt tine si bebe, la cofetarie sa mananci o prajitura buna in timp ce citesti o cartulie...si tot asa! Ma gandesc ca te-ar ajuta!

Flo este minunat daca ai luat doar 2 kg! Bravo! Eu aseara aveam 50, acum jumatate de ora aveam 48,9. Probabil mancasem teribil de mult, aveam si vezica plina:). In fine, oricum nu-mi pasa...eu ma simt bine in pielea mea iar kg se vor duce dupa nastere!

Mona bravo pt nota! Hai ca mai ai cateva si te linistesti! Esti o puternica, sa stii! Ai tot respectul meu!

Mmmmm, acum va scriu si-mi savurez cafeluta cu un strop de lapte, frisca si sirop de caramel si ascult super piesa super meseriasului Eric Clapton -Layla!

Va pup si ne auzim diseara!

21+

Mergi la inceput

Madina, eu am luat doar acid folic pana acum.Dar cred ca voi incepe din martie sa iau niste fier pentru ca am o usoara anemie. In rest fructe, sucuri de fructe facute in casa, mancare cat mai colorata pe farfurie, cam asta.
Fetelor am citit si eu despre intreruperea de sarcina. Ce i-ai zis-o Anca!!Nici tonul lui Sun si nici al lui Sibylle n-a fost mai prejos.Cred ca fata are probleme emotzionale,nu i-o fii usor si cu modificarile hormonale, si cu deceptia prin care a trecut, nu prea mai are incredere in nimeni acum...O fii confuza, dar sa speram ca o sa ia cea mai intzeleapta decizie.
Eu ma risc azi la un cocteil...fara alcool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Narcisu' nu erau bre degresati, ca io-s mai de la tzara asha, nu umblu cu finetzuri cand e vorba de cartofi! Hihihi..deci liizaaarzi ai tu acolo...e clar, vin la tine! (io-i iubesc)

Turturelu esti asa cum mi te imaginam...o luminoasa si o frumoasa! Iar cu ochelarii aia esti totala!

Acum chiar fug...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Danangie inca nu ne-am gandit la nume.....dar o sa facem asta in curand, am sperat ca va fi Ana-Maria Teodora....

Mikycris implineste 2 ani pe 23 februarie,deci sambata viitoare suntem in petrecere, ne luam si motul!

Madina71 eu i-au din prima luna Prenatal Maximus de la Pharmex (nu sunt asa scumpe (26 ron), un flacon are 60 cp si ajung 2 luni) bineinteles la recomandarea medicului. Si i-am zis "oare nu o sa ma fac obeza cu vitamine din prima luna?" mi-a zis ca nu, si asa este pana acum......la 20 sapt. am 2 kg luate, si nu am pofta exagerata de a manca. La prima sarcina am luat Materna cu seleniu de la 4 luni si am pus 14 kg, bine, acum depinde de fiecare organism.....Ce sfat sa-ti dau ??? eventua ia o luna da, una nu sau in ultimele 3 luni de sarcina si inca 2 dupa. Mai ales daca vei alapta va primi si bebe.

Ana esti o frumoasa! Super look-ul dar si corpul tau! Nu esti deloc grasa la 22 sapt. Are sotul tau de ce sa fie mandru!

Sarcini usoare tuturor - utzelor!

Flory mami de Alex si 20+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Flo, ce frumosi sunteti amandoi langa trandafirii roz !! De astazi sunt 5 ore distanta intre Brazilia si Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salut toate utele si desi nu am mai postat de un secol eu va citesc dar nu integral pentru ca nu am timp prea mult. Daca as avea net la treaba ce as mai scrie si eu dar asta e. Oricum deja cunosc din postari pe cele care frecventeaza odiseea des.
Am intrat sa anunt ca mai avem o fetita cu fundita in club. Sunt cam debusolata ca ma asteptatm sa fie baiat asa ca deocamdata are numele Sara ca nu prea am inspiratie.
Ma confrunt si eu cu vreo 6 kg care desi nu se vad ma cam ingrijoreaza tinand cont ca bebelina are 200g.
Va pup si abia astept sa aflu ce postari interesante mai apar la noi in odisee.

Anca 18+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANAXENA-frumoasa mai esti!!!Te-ai vopsit?Ti-a dat voie dr?
MADINA-eu iau Elevit de la inceputul sarcinii si voi continua cu el pana la sfarsit.In primele saptamani cand n-am putut manca mai nimic ma linistea gandul ca bebe ia ce-i trebuie din vitamine,iar acum raman fildela lor.:)
DANANGIE-SunSmile are dreptate.Ar trebui sa iesi mai mult,sa te plimbi.Acum vine si primavara...
SUNSMILE-cafeluta pe care ai savurat-o era normala sau decofenizata?Ca eu nu beau decat decofenizata,dar tare as mai gusta una ca pe vremuri
FLO-Sunteti fooooarte frumusei!!!
DR.ANCA-Felicitari pentru fetita!

Mergi la inceput