Mamici de iulie august 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
danangie spune:
MIKY si data trecuta cand am fost
tot asa....nu reuseams a dorm....'or fi si hormonii sarcinii...cine stie....
FLO ptiu sa nu fie de deochi....pana la 20s ai pus doar 2 kg?? E foarte bine. Nu e rau...atat timp cat bb creste corespunzator. Sa te tii asa. Iti va fi foarte usor la nastere si la perioada de dupa nastere. Ai gasit nume pentru baiat? 
mult asteptat
MIKYCRIS spune:
flo1980pielea pe burtica si nasul uscat le am si eu,bine ca ai spus ca nu e problema caci eu ma ingrijoram si tot schimb cremele astea....da le am facut vanzare farmacistelor nu gluma!bb tau ce face? cati ani are copilasul mai mare?
si aveti grija de voi!
21+
MIKYCRIS
danangie spune:
Nici mie nu mi-a aparut linia neagra...in schimb am vreo 2 zile ca ma mananc pielea de pe burta foarte tare. Pana acum m-am dat cu crema...dar vad ca nu functioneaza si de azi ma voi da cu uleiul de mandorle dulci, care il cumparasem de ceva timp dar nu ma dadeam ca intra greu in piele si ma enerveaza.......dar hidrateaza pielea foarte bine.
Voi ce mai faceti de mancare? Eu azi fac o ciorba din carne de vita.....ieri am facut peste la cuptor.....nu mai stiu ce sa fac....vreau ceva usor.....ca acu' vreo cateva zile imi facusem niste carne de vita la gratar si parca aveam un pietroi in stomac.
mult asteptat
MIKYCRIS spune:
danangie scuze,nu stiam ca mai ai un copilas.sa fiu sincera nici nu m am uitat pe lista![]()
pai ca tot veni vb de asta,sa stii ca eu de cand sunt gravi acum,nu pot dormi noptile si e asa de greu....din cauza mea si sotul meu mai face nopti albe si el munceste nu ca mine...offff de la ce o fi?
eu de cand am nascut o pe Delia am tot dormit cu grija cand era micuta ca sa nu cumva sa planga si sa nu o aud si vad ca si acum tot asa dorm.rar cand dorm o jumatate de noapte fara sa ma trezesc.eu nici ziua nu prea pot dormi
.la tine cum a fost mai exact?
21+
MIKYCRIS
Didi81 spune:
quote:
Originally posted by monalac
DIDI si eu mi am luat pantaloni din cora cu 65ron si sunt super,f comozi..tu de care ti ai luat,blugi?au mai adus marfa noua in cora?ca eu mi as mai fi luat o pereche,dar nr 50,cat port eu,nu aveau decat perechea pe care mi am luat o.peste vreo 2 saptamani ajung si eu la dr iar si o sa trec atunci si prin cora.
Mona, sunt un fel de blugi elastici, gri-maroniu, cu niste dungi verticale. Nu erau prea multe modele de pantaloni pt gravide, mai erau niste salopete. Pantalonii pe care i-am luat eu cred ca erau singura pereche modelul si culoarea aia, mi-ar mai fi placut unii gri raiati, nr 42 (cei pe care mi i-am luat sunt 40), dar erau imensi in talie... cred ca erau pt luna a 8-a sau a 9-a
Didi
18+
anaxena spune:
poze www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">noul meu look
Ana-Maria
22+
am o
MARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
anaxena spune:
mie mi-a aparut linia pe abdomen..se pare ca eu le am pe toate:ce n-am avut eu greturi la inceput,dar acum am de toate si kilograme si vergeturi si linie si burta...Maria sa fie sanatoasa!!!
Ana-Maria
22+
am o
MARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
turturica spune:
hai, ano, ca esti o frumoasa. Nu esti deloc grasa, arati foarte sexi la alea 22 de saptamini pe care le ai. Ca sa nu mai zic ca-mi place si coafura tare mult. Daca n-ai fi asa de departe, zau ca as trage o fuga la salonul tau, ca eu sint mereu in cautare de coafeze ca lumea si-aici in elvetia am schimbat o gramada de saloane, dar n-am dat de niciuna care sa ma multumeasca in totalitate.
Fetele, am pus si eu niste poze pe picasa, din tineretile mele, ca cu burta inca n-am. Adica am, da-s cam nepieptanata si mi-e jena, mai ales dupa ce-o vazui pe anaxena ![]()
14+
danangie spune:
D-ne ANAXENA cat de frumoasa esti. Si foarte interesanta pata aia de saten deasupra blondului. Eu acu' nu vreau sa exagerez....dar arati extrem de bine. Eu nu stiu ce te vezi tu grasa.....adica te inteleg....ca poate nu ai mai avut niciodata kg care le ai acu' si de asta ti se pare ca esti grasa. Oricum, ai totul: par frumos, ochi frumosi, buze frumoase, sani frumosi, burtik frumoasa, sot frumos.....ce-si mai poate dori o femeie?
mult asteptat

nu...nu mai am un copil.....am fost gravi dar pierdusem sarcina.