Mamici de iulie august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Alina Maria....eu zic sa te gandesti la tine si la bebelus chiar daca seful tau face presiuni. Eu zic ca ar trebui sa ii explici civilizat ca nu poti si ca iti este greu...Asta e parerea mea. Si mai ai si o fetita acasa careia trebuie sa ii dai atentia necesara.
E complicat,te inteleg,dar cred ca e cea mai buna solutie...sa vb. sincer cu el...
Anna ..asa e ..sunt destul de incinse spiritele in legatura cu avortul fetei...sincer eu m-am detasat de acest subiect. Ma afecteaza si tb.sa ma menajez,mai ales ca eu mi-am dorit acest copil enorm si am facut tot ce a fost posibil sa il am. Nu o judec,nu o condamn,dar nu-i pot da sfaturi. Pana la urma fiecare are motivele lui si actioneaza in consecinta. Din acest motiv o admir pe BOTI...fetita ei va fi mandra de mama ei cand va creste mare.

bobitamica 17+ - IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Merci Bobitamica , o sa incer sa vb. cu sefu de laborator saptamana viitoare insa o voi face la telefon caci asa nu imi este atat de frica de ceea ce are de spus desi e mai profesional sa merg la sevici si sa-i spun in fata insa nu am curaj .
Cat priveste acel subiect cu avort , si eu sunt fara cuvinte , nu ma bag deloc , sunt prea multe necunoscute pt. mine , daca nu stiu ceva clar nu ma bag .

Alina 22 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Jjovana, ce dieta tii??Cum suna??
Mobriq, problema la mine nu e la dus, e la intors din Romania. De fapt si la dus e o problemuzta pentru ca am niste conexiuni tare aiurea, vreo 5 ore in Munchen, aterizare pe Budapesta (cand am plecat n-am mai gasit bilete de pe Timisoara), drum cu masinina Budapesta-Timisoara alte 5 ore...Ma rog, in total 24 de opre pe drum...Problema va fii la intoarcere cand voi avea 7 luni si ma gandesc totusi ca n-ar fii bine sa risc, chiar daca e minim riscul. Voi sunteti Netherland, nu?Stai ca ma uit sa vad ce si cum...Si eu aveam o perceptie mai buna asupra invatamantului romanesc dar se pare ca altii nu-s de aceeasi parere.Pai voi va cam situati per ansamblu pe locul 9 din 57. La general Canada e pe 3. In fata voastra Australia,
Noua Zeelanda si Japonia. La reading pe 11, la mate pe 5.
AnnaBaby, m-am uita si eu azi, am vazut ca n-a mai postat nimic...Si eu initzial am avut primul impuls sa-i spun de la obraz.Dar m-am gandit mai apoi ca oricum a primit dushul rece, cum zicea Sibylle, a auzit ce trebuia si am incercat sa indulcesc putin tonul.Oricum, era clar ca nimeni nu va fii de accord cu avortul facut dintr-un moft.
AlinaMaria, nu poti sa faci ceva gimnastica?Acolo la job la voi nu va asigura un program de gimnastica dimineata sau la pranz, special pentru coloana??Aici am vazut, mai ales in centre comerciale, ca angajatii care stau pe scaun sau intr-o pozitie mai incomoda timp indelungat, au program special de gimnastica la pranz, cu un profesor specializat.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (16+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Alinule, daca sefu' mare te sprijina, expune-i problema sefului mic, spune-i ca esti dispusa sa accepti alternative dar, daca ele nu exista, deci nu-ti poate oferi altceva de facut decat statul la microscop, ia-ti prenatal. Decat sa te chinui...

Of, la subiectul cu intreruperea am vrut si eu sa raspund dar nu cred ca ma auzea fata aia. Eu consider ca esti mama din momentul in care nu te mai protejezi si deci accepti posibilitatea ca poti ramane insarcinata. Restul, evenimentele de viata, oricum nu pot fi prevazute, si deci trebuie sa-ti asumi responsabilitatea. Io am riscat si am castigat . Ma gandesc ca Dumnezeu stie el ce stie si le aseaza pe toate cum trebuie. Probabil fostul meu sot nu trebuia sa existe in ecuatia "familia mea" ca altfel venea bebe cat eram casatoriti, nu? Ca doar am stat 4 ani cu picioarele pe pereti si nexam! E, cand ne-am separat, hop si garga. Of, fetelor, si daca-ti sti ce urat mi-a vorbit, ce rau a reactionat cand i-am zis de gargaritza, n-am crezut ca poate fi atat de vicios. Sigur o sa ne fie bine fara el. Brrr! Ce-am mai suferit atunci. Fata aia e o fleata, io abia astept sa vina garga si sa ne iubim si sa ne distram, sa mergem la gradi, sa facem petreceri cu alti copii, sa culegem floricele de la buni din gradina, yupiii . Stiu io ca n-o sa fie doar lapte si miere dar asa de tare am asteptat-o si-am dorit-o ca totul o sa devina usor.

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revin si eu dupa putina odihna.
Nu am dormit mult fata a dormit nmai 2 ore da macar am stat in pat in liniste m-am mai relaxat, tot e ceva.
Alina Maria si mie mi-e greu pe scaun sa stau corect si chiar daca reusesc ma doare ba una ba alta, e normal de acuma, mie mi-e greu acasa la calculator sa stau pe scaun ca e pus pe masa nu la birou si am scaun normal de dining table si e incomod, dapai tu care stai cu nasu'n microscop. Eu zic sa ii spui frumos ca na nu mai poti si gata. Si eu uneori prefer telefonul decat sa ne vedem fatza in fatza cand stiu ca reactia nu o sa fie asa placuta.
Bujo uite eu il iubesc pe tata la nebunie avem o relatie buna. El e genul de om calm, calculat nu tipa nu urla nu face scandal, el daca a avut ceva sa imi zica mereu m-a luat deoparte mi-a explicat frumos ce l-a deranjat fara circ fara scandaluri cum face mama si pt asta sincer eu il respect f mult, nu m-a batut niciodata mereu noi plecam impreuna cu masina, ca mama normal era nervoasa si mereu pusa pe hartza asa ca ne luam noi doi si masinutza si catzelul si mergeam sus la releu stateam la aer pe o patura catelul se juca noi papam o napolitana beam un pahar de cola ne realaxam discutam vrute si nevrute apoi mergeam si spalam masina si apoi acasa.
Si curios si cand au venit aici in aug 2007 sa cunoasca fata, fata s-a atasat de tata nu de mama. Tata a lasat-o sa vina ea la el daca a vrut fara sa se bage in sufletul ei, mama prea tare s-a straduit si nu a reusit.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Am facut mofo-fetala de trim 2 azi si printesa noastra a ramas tot printesa!
E delicata(are capshorul mai mic cu cateva zile decat varsta sarcinii...(ca si sora-sa de altfel) si cracii luuuungi!
Per total a iesit ca-i mai mare cu vreo 3 zile decat DPN-ul calculat de la UM!

Asa ca avem una bucata printesa Antonia Codrina de 453 gr si nu stiu cati cm.....ca nu ne-a spus dr totalul!
Colul e rezonabil....34mm, placenta e ok, inca gradul 0 de maturitate, are toate vasele si arterele unde trebuie!
Ce mai ! Suntem fericiti.......chit ca tati parca mai spera la un partener de fotbal!
Poate data viitoare, daca ne mai incumetam!
Deocamdata a zis ca face planuri sa-si cumpere pushca peste vreo cativa ani.......sau .....la sugestia doctoritei....macar un caine mai rau!

Lucrurile incep sa mai revina la normal asa ca o sa dau mai des "buna ziua" pe la voi!

Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtici!
Eu abia asteptam ...i-am si luat azi un body draguuuutz...si de fetitzaaaaa! Am zis sa-mi aduc aminte de ziua in care am aflat clar ce-i bebelina...sa aiba un cadou din aceasta zi deosebita!

Nati....ma rog pentru bebele tau sa fie bine!

Pupicei tuturor!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc mult fetelor ,
Narcisa la noi nu se face gimnastica la sevici , este un laborator relativ mic , cu 19 laborante si lucram cu schimbul adica 5 ore fete de dimineata si 5 ore fete de dupamiaza .
Deci ar fii chaar culmea sa mai facem si sport , plus ca daca nu as fii gravisa nu mi-ar sta burta asa in fata si as intepeni , in rest a fost super si imi place la nebunie munca mea .
Boticelina asta am sa fac am sa ii explic sefului mic care e situatia , nu are ce sa imi ofera ca alternative , asta se face intr-un laborator , se uita in microscop si cam atat .
Mada multumesc si tie , da cred ca aleg varianta telefonului . Super ca ma intelegeti .
offf mi se pare oarecum stresant pana se lamuresc treburiele si sa le intre bine in cap ca eu chiar nu pot sa fac fata .
Bine ca te odihnesti in fiecare zi cate putin de maine voi face si eu asa .
Irda super fain ca ai ramas la fetita , sa fie intr-un ceas bun cum ai aflat definitiv si sper ca acel body sa iti aminteasca pt. intotdeauna de fetita , e super idea imi pare rau ca nu am facut si eu la fel .
Ma duc sa pregatesc ceva de mancare si sa imi iau printesa de la gradinita .
pe diseara dragele mele si inca odata sarumana de respunsuri .

Alina 22 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Irda fain ca printesa e tot printesa. Faina ideea cu body-ul. Ma bucur ca te simti si tu mai bine.
Noi la fata i-am cumparat pt fiecare luna din viata ei pana la un an cate o zanisoara dintr-o colectie faina si am zis ca si la bebe 2 fie ca ramane fetita fie ca mai creste vreo ceva tot asa o sa facem.
Alina Maria am zis ca mai bine fac asa si las incolo treburile de prin casa ca nu moare nimeni daca is cateva vase sau biberoane in chiuveta si las si tv-ul si calculator si stau intinsa macar daca nu adorm si asa in rest is bagata in priza ba fac una ba alta ba da-i la fata papa ba pune-o la somn ba spala vase ba rufele. Si seara nici nu mai vb atunci e cel mai busy pregates-te masa sa papam daca Flo face baie la fata le pregtesc prosop creme pijamale curate schimb asternuturile etc apoi cobor jos ma mai uit la papa apoi strang jucariile fac ordine in sufragerie deschid geamul si aerisesc si tot asa pana reusesc sa termin si sa mergem si noi la nani seara is terminata.
Si am zis ca mai ales din vara o sa fie si mai aglomerat programul cu bebe mic care s eva trezi noaptea speram sa nu avem colici ca fata a fost ok si ziua nu va mai fi un program asa clar stabilit pana ne intram intr-o rutina vreo luna doua, asa ca mai profit si eu acuma cat pot de un somnic sau ceva odihna la pranz.
Acuma merg sa pregatesc sa fac ceva friptua de purcelush la cuptor cu legume si chorizo si niste cartofi la cuptor in unt si cascaval ras pe desupra si o salatzica de legume.
Incepe nebuneala de seara.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Salutare dragi burtici,

Ma inscriu si eu in randurile voastre, pana acum mai mult v-am citit, de scris mai rar, si pe la alte sectiuni.
Este primul meu post in "Odisee" (cam tarziu, ce-i drept ), asa ca daca binevoiti sa ma inscrieti si pe mine pe lista voastra de mamici de iulie-august, cu urmatoarele date:
DN: 29.07.1979
UM: 1.11.2007
DPN: 10.08.2008

Este un bebe mult asteptat si dorit.

Multumesc si sarcina usoara tuturor . Sa avem numai vesti bune!

15+

Cristina P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Uelcom Cristina si sa fiti sanatosi amandoi.

bujo 18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput