Mamici de iulie august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am gasit Romania...Pe locul 44 din 57 la materiile stiintifice, la reading tot pe locul 44,la matematici pe locul 43 suntem pe penultimul loc la dotarea scolilor si nivelul materialelor didactice.
Aici e statistica
http://www.oecd.org/dataoecd/15/13/39725224.pdf

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (16+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

'na ziua gashca!
Bai ce stare ciudata mi-au dat pastilele astea anticontractii. Dimineata aveam impresia ca e cutremur si ca imi aud inima batand puternic si, spre surprinderea mea, nu visam. M-am trezit tremurand toata si cu o stare de agitatie. Mi-am luat tensiunea - era ok. Da cand mi-am masurat pulsu.. era 100. Si io am de obicei 70. Asa ca am sunat la dr si mi-a zis ca de la pastile si sa le raresc. Maine merg la control sa vad ce zice.
Cu tanti de la subiectu cu intreruperea.... Eu m-am straduit sa fiu diplomata ca am zis ca poate are circumstante atenuante. Dar ma bucur ca ati fost voi mai directe. Intotdeauna e bine sa cunosti tot felu de pareri. Chiar imi statea pe limba sa i-o dau exemplu pe Boti pe care o admir din toata inima. Dar m-am gandit ca nu prea o s-o influenteze nicicum.
Nati scumpa multa bafta la consultatie. Si sa stii ca pot fi si erori. Ne-a zis la curs ca imaginea ecografica a lui bb se suprapune cu stratu nostru de grasime, straturile de muschi, fel de fel de tesuturi si poate parea ca e ceva in neregula. Poate asta o fi si pata aia neagra. Ne rugam pt voi.
Sisi bine ai venit. Nu te ingrijora, pana la mesaju 10 iti apar greu mesajele si noi le vedem tarziu.
Boti sa stii ca si io-s cu tricotatu si croitu. Mi-am facut o gramada de pulovere dar acu nu prea mai am timp. Astept concediu ala lung ca acu numa am lenevit.
Fetelor tare bine ar fi daca ne-am alege parintii da nu prea putem. Eu pot sa spun ca am avut o copilarie fericita si parintii nu mi-au impus niciodata la ce scoala sa merg sau catre ce sa ma indrept. Cu toate astea si eu am avut un tata care se intelegea bine cu bautura si au fost vreo 2 episoade in care l-am gasit plin de sange in casa ca a cazut cu o sticla in mana si s-a taiat sau a cazut pe scari in cap desi incercasem sa-l tin. E groaznic sa-ti vezi parintele intr-o balta de sange si cred ca foarte tarziu a inteles cat de tare m-au marcat intamplarile astea. Acum s-a dus DD sa-l ierte si cu tot ce s-a intamplat ii duc dorul. Mama s-a luptat tot timpul pt mine si fratele meu si n-a facut niciodata separatisme si a fost genul de mama eroina care munceste pana cade din picioare. Dupa ce s-a dus tata s-a schimbat mult. E foarte chitibusara si se si enerveaza mult mai repede. Ne tot certam din nimicuri dar imi zic ca asta e, tre sa luam lucrurile ca atare.
Cred ca era ceva general la generatiile parintilor nostri ca un parinte (tatal in general) sa bea exesiv. Poate conjunctura, posibilitatile reduse i-au impins la asta. Slava Domnului ca sotii nostri nu se mai incadreaza in categoria asta. Si nici noi nu mai suntem dispuse sa acceptam un asemenea comportament.

bujo 18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Burtici,

dar ce e cu linistea asta pe forum?!

eu sunt un pic nostalgica, pe 17.05.2008 avem intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si mail-ul e plin de mail-uri de la fosti colegi, nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut anii:)
eu o sa fiu atunci cu burtica maaaare sper sa pot sa ma duc, abia astept, cred ca nimeni nu o sa ma mai recunoasca, eu in liceu aveam 42-43kg, acum am 65kg pana in mai cine stie cat o sa mai am, dar ce conteaza, David sa fie sanatos!

Noi am fost o clasa super unita, faceam iesiri la munte cu corturile era super fain, cred ca nici nu o sa avem timp sa depanam atatea amintiri!

Lori21+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

buna din nou,

VA multumesc la toate pentru urari!!
Sunt intr-adevar foarte fericita...ca si voi de altfel...
Felicitari BOTI si ATB pentru fetita respectiv baietel!!!!
In legatura cu branza feta...eu am mancat si am mancat si salata de beuf cu maioneza facuta in casa ,deci care continea un galbenus crud.
Dar nu am stiut pana acum,iar medicul meu ginecolog a spus la inceput sa nu fiu stresata cu mancarea ca nu sunt bolnava si ca pot manca putin din fiecare.Sper sa nu fie probleme!! ieri la eco totul a fost perfect..
Cami...cred ca daca faci o eco 2D se vede ce sex are bebele pentru ca e deja maricel. Eu am facut la CMU la dr.Iosup si am inteles ca deobicei nu greseste..
In legatura cu fata cu intreruperea.....ce sa va spun...si eu mi-am dorit foarte mult acest copil si din proprie experienta nu cred ca ai cum sa nu-ti dai seama ca nu esti insarcinata....credeti-ma ca au fost luni de zile in care zilnic faceam teste de ovulatie,pentru ca eu credeam ca nu ovulez.Eram sarita de pe fix,recunosc. Si daca iti doresti atat de mult un copil cum spunea ea...nu ai cum sa il arunci afara doar ca esti nefericita ....Nu stiu,ma depaseste....nu o judec pentru ca nu am nici un drept,dar sincer parac nici nu vreau sa mai stiu nimic. Cred ca degeaba primeste sfaturile noastre...cred ca va intrerupe sarcina.Din ce mi-am dat eu seama ..copilul o incurca...in luarea vietii de la inceput.
Nici eu nu am mai condus de 2 ani si ceva desi am carnet...cred ca ar tb. sa reiau cursurile,dar acum mi-e teama pentru puiul meu...
Nati....ma rog pentru tine si bebelusul tau,dar ai incredere pentru ca acolo cred eu ca sansesele sunt mult mai mari...

bobitamica 17+ - IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Buna dutelor!!!
Bujo sa stii ca si eu am dureri de spate si mai ales seara de vreo 2 sapt cred ca din cauza ca ni se mareste burtica.Ai mare grija cu contractiile,stai cat mai relaxata si sper sa fie totul bine miercuri la doctor.
Turturica ma bucur ca ti-au placut pozele mele dar sa stii ca si tu si sotul tau formati un cuplu perfect de fapt se spune ca majoritatea cuplurilor seamana intre ele un pic fizic si mai mult spiritual.
Boti spor la crosetat si astept poze cu nerabdare!
Lcazangiu sa nu te sperii cu sangerarea nasului pt ca desi eu nu am patit-o am auzit ca e ceva normal pe perioada sarcinii.
MIKYCRIS,Jjovana ce mai faceti?

Salut....vai ce fericita sunt....in sfarsit intreaba cineva si de mine...... va citesc nu+ti face griji Tecky ( multumesc oricum pt grija), doar ca nu s-a mai intamplat nik nou cu noi. Am intrat in saptamana 20, am inceput sa luam vitamine, inca nu o simt pe buburuza dar cred ca e ok. Citesc Absolut tot ce se scrie ai am avut de recuperat pt ca acasa nu am acces la internet si s-a scris nu gluma in week end. Eu ma lupt in continuare cu kilogramele, continuam dieta si spre bucuria mea nu am mai luat in greutate eu. Nu stiu daca v-am spus ca TT a iesit f bine, analiza la sange la fel, suntem la limita cu fierul dar e bine. Ce bine ma simt ca a intrebat cineva si de mine :))). Multumesc Tecky

oana silvia si pruncuta Daria.. 19 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Nati Doamne-ajuta sa fie bine bebe. Si eu ma rog pt voi.
Monalac, te-am luat, eu am inceput sarcina la 87 de Kg (acum am 86, noroc cu greturile din primul trimestru).Tre sa pun si eu poze in album ca sa nu te mai simti complexata. Am citit povestea lui Cris si te admir pt cat de curajoasa ai fost. Dezlipirea de placenta are legatura cu problema de coagulare sau a fost o coincidenta ? Iti tin pumnii ca sarcina asta sa fie cu mai putine peripetii! Si iesi si tu la plimbare in ciuda celor 4 etaje (uite, din solidaritate o sa fac abstractie de lift si o sa urc si eu in seara asta cele 5 etaje - hmmm, desi mi-am mai facut promisiuni de astea, dar dupa 30 min de bicicletat eram foaaaarte obosita). Si mai lasa cartofii prajiti .
narcisa, apropo de zborul in Ro, poti sa te interesezi la compania aeriana care sunt conditiile. Din ce am inteles,limita e 28-32 de sapt, si in unele cazuri (luni avansate) e nevoie de adeverinta de la medic. Eu o sa zbor in Canada cam la 23-25 de saptamani, deci inca o sa fiu "safe". Poti sa te uiti pe statistica de invatzamant pe ce loc e Olanda ? de curiozitate. Ma bucur ca e pe locul 3 Canada, in eventualitatea ca o sa ne stabilim acolo. Oricum, pe vremea noastra .. ehehe ... io zic ca Romania era mai fruntasa .
Fetelor, felicitari celor care ati mai aflat sexul lui bb. Eu am ecografia morfologica de abia la sfarsitul lui martie. Dar nu ma deranjeaza starea asta de incertitudine ... cu Eduard am fost destul de dezamagiti, si eu si sotul, ca nu e fata ... ca noi asa imagine aveam in minte ... acum normal ca suntem topiti dupa el. Part'nerul inca vrea fetita, dar daca n-o sa fie, de abia avem motiv sa mai incercam o data .

Monica 14+s si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai da ce s-au incins spiritele la subiectul cu intreruperea de sarcina! Adevarul este ca e o problema destul de controversata. Vad totusi ca fata respectiva nu a mai postat nimic recent, cine stie pana la urma ce o sa faca, ce e in sufletul ei...

Anna 18+ cu Maria
AMR 22
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , astazi am lucrat jumate de norma si tot rau e nu conteaza cat lucrez efectiv ma trage o durere de dupa gat pana pe spate in jos si la mana dreapta asa ca de azi nu ma mai duc . Seful e o.k. sa intru in prenatal dar seful de laborator mi-a spus sa ma odihnesc saptamana asta si sa mai incerc saptamana viitoare .
Mi se pare o tampenie caci burta creste nu da inapoi si o sa imi stea mai mult in drum si nu pot lucra cu dureri de gat si spate ca pana la urma sa fac hernie sau mai stiu eu ce . Voi ce ziceti ?
Sefu mare mi-a spus clar ca pe el nu il deranjeaza cu nimic daca eu plec mai devreme ci ba chiar se bucura daca am grija de mine si vin inapoi sanatoasa caci el vrea sa ma tina si cica e foarte fericit pt. mine ca sunt insarcinata . Na , da ce ma fac cu insistentele lui sefu de laborator ?
Colegele tot incercau sa gasesca solutii pt. mine cum sa stau mai bine insa ele nu sunt in pielea mea sa simta ce simt eu , plus ca ele vor ca eu sa stau dreapta in scaun la 90 de grade dar nu pot burta ma doare rau daca nu stau putin plecata pe spate , efectiv ma doare burta , pur si simplu nu pot , voi puteti sta in scaun cu spatele drept ?
Va rog sa imi raspundeti ceva , promit ca acum ca sunt acasa o sa va raspund si eu mai des .

Alina 21 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina Maria si eu stau toata ziua pe scaun la birou si simt ca anchilozez, ma dor toate oasele. Degeaba ma chinui sa stau in pozitie corecta, cu spatele drept, ca nu reusesc. Oricum ar trebui sa te bucuri ca ai asa sefi care te trimit acasa, marea majoritate ne confruntam cu situatia inversa - daca spun ca vreau acasa se dau ochii peste cap si se fac fete-fete. Ar trebui sa profiti si sa stai linistita acasa, sa ai grija de tine si de BB. Eu asa zic.

Anna 18+ cu Maria
AMR 22
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Sarumana Anna de mesaj , problema nu ar fii la birou ci faptul ca eu trebuie sa ma uit in microscop si ala e cam fix si e greu de explicat si te uita la o monstra si cate 15 minute , acum depinde . Daca as fii la un birou cu computer normal sr fii altfel m-as mai misca , una alta dar asa e cam aiurea , intelegi ?
Cred ca am sa optez si eu pt. a sta acasa .

Alina 22 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput