Mamici de iulie august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hei
Bey, Tecky intreba de concediul medical, nu de maternitate. Ala medical e 100% din net daca e cu urgenta (de ex internare, cine stie ce criza, etc..), 85% daca e din ala normal.
Danangie - ce ma distreaza cum vorbesti! Practic, traduci in romaneste - Super - ti-am zis ca eu am facut italiana? am iubit intotdeauna limba asta si mi se pare adorabil felul in care te exprimi
Camy[b/]
Nati - maine ma gandesc la tine. Tinem pumnii
Capri - sanatate lui Matei. Si eu cred ca voi emrge cu Eliza sa ii fac niste teste - ma tem sa nu fi reaparut infectia aia urinara ca se cam plange.... Cand 'om avea doi sa te tii
Eu ma laud cu 8 kile in plus la 20 de sapt... Cam nasol, dar asta e. Vad eu dupa...
Dma - super site cu First Bebe. Ma apuc de lectura
Didi - aoleu ce patanie cu ciobul de sticla!!! [:P]
Boti - tot am vrut sa te intreb; A inceput sa se vada burtica??
Tecky - intre timp am citit pe First Bebe. O sa sun maine sa vad cum ma pot lipi de cursurile de weekend. Seara nu termin programul asa repede, iar pana in Agricultori fac un ceas pe putin la ora aia.
Eu port centura ca nu pot fara! Pun centura si daca parchez masina sau daca o mut 2 m... Deocamdata. Pe de alta parte, sotul meu nu e fericit ca mai conduc, si spune ca in curand o sa ma mute in spate, langa Eliza. Mai vedem... Pana una alta inca mergem fiecare cu masina lui cand avem drumuri separate de facut. Dar ma ameninta ca pe una o vinde ca sa nu mai am motiv de condus si de stat peste program la serviciu.
Madi - nu cunosti vreo tanti si pentru mine?? A mea s-a imbolnavit si nu gasesc cu nici un chip pe cineva.. macar la 2 saptamani, sambata, sa vina sa ma ajute la curatenie...
Cum weekendul asta am fost la balet si la teatru cu Eliza, am un munte de rufe necalcate, iar curatenie am facut printre picaturi... Cand o veni primavara sa vedeti.n Ca o sa vreau sa ies in parc, doar nu o sa tin copilul in casa ca sa smotruiesc eu. Uneori il trimit numai pe Ovidiu dar nu vreau sa ma lipsesc de momentele astea din cauza balamucului din casa
Cu subiectul cu intreruperea... Nici pe mine nu m-a convins fata respectiva ca ar avea cu adevarat de gand sa pastreze pe bebe. Nu ma deranjeaza ca nu e casatorita, nici noi nu eram casatoriti... am luat-o putin invers... Intai copilul, apoi casa, apoi casatoria... Asa ne-am dorit, asa am facut, fara sa tinem cont de prejudecati. Insa chestia asta cu combinatul cu barbati casatoriti ma scoate din minti! Si daca el e prost si ea credula, copilasul ce vina are? Nu o judec, dar pot sa o critic?
[b]Cursuri
- eu am fost in nov si dec la un curs numit "comunicarea eficienta cu copiii" - v-am zis? Foarte misto. Mai aveau in plan, pentru inceputul anului, un cors despre cum trebuie sa gestionezi venirea pe lume a lui bebe doi, fara sa creezi competitie intre frati. Costau totusi destul de multisor (6 sedinte de cate 2 ore au fost 3 milioane). Apoi, erau in Titan, imi era foarte greu sa ajung seara (trafic maxim, fuga de la serviciu...)

Noapte buna - fug la nanica

Anca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Danangie, e foarte bine ca ai un model pozitiv in familie. E si mai bine pt ca e vorba chiar de mama ta.

Mona, nici tie nu cred ca ti-a fost usor. Daca am fi crescut inconjurate de iubire cred ca am fi fost mai putin fragile.

Tecky, problema cu bautura la mama mea este mai recenta. Adica pe mine m-a afectat mai mult in ultimii 3 ani petrecuti cu ea. La ea cele mai mari probleme au fost neseriozitatea, dragostea pt distractie si barbati diversi. Iar acum bea pt ca nu a avut noroc in viata, evident.

Sun si Boticelina, nu stiu cand ati reusit sa cititi povestea mea pt ca am sters-o rapid din topicul ala. La intalnirea de 10 ani fostii colegi de liceu au aflat si ei care a fost situatia mea in timpul liceului, iar profa mea de franceza a spus ca raman cea mai frumoasa surpriza din cariera ei. Adevarul e ca m-am tinut ca scaiul de liceul francez din Tm, si desi nimeni nu imi dadea vreo sansa, am reusit sa fac ceva si mai tarziu. Boticelina, tocmai de asta am spus odata ca te admir mult, ideea ascunsa era ca mi-ar fi placut o mama luptatoare ca tine. Sunt sigura ca fetitza ta va fi fericita si ca te va face fericita.

Mada, stiu de la prieteni ce inseamna stresul permanent provenit din cauza unor parinti vesnic nemultumiti. Important e ca te-ai detasat de toate astea.

Marimar, sunt de acord cu ceea ce ai scris despre fumat.

Gata ca incep sa exagerez. Uneori nu scriu cu saptamanile, iar apoi ma apuca logoreea.

Sibylle saptamana 22

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumesc Violeta! Eu la inceput mi-am dorit fetita, dar vazand pe parcurs cat de mult isi doreste sotul meu baietel, mi-am zis ca nu mai conteaza, eram 50-50%. Insa inainte sa merg la ecograf ma gandeam oare cum o sa-i dau vestea sotului in caz ca e fetita, oare cum o sa reactioneze...eram asa, putin bulversata, dar cand mi-a zis doctorita ca e baiat parca mi-a luat o piatra de pe inima, cu toate ca sunt convinsa ca si daca ar fi fost fata ar fi iubit-o la fel de mult pana la urma. Acum e super fericit si eu sunt fericita de fericirea lui si de faptul ca bebe e sanatos si creste in ritm normal. Totul e ok, desi eu imi faceam griji pt el fiindca n-am prea pus in greutate, iar burtica e destul de mica inca, am pus o poza in album. Dar mi-a zis doctorita ca nu trebuie sa-mi fac astfel de griji, fiindca abia de-acum incolo va creste intr-un ritm mai alert.
Pupici la toate! Noapte buna!!!
P.S. Mona, merci de compliment, ma gandesc ca te refereai la primele poze, acolo da, probabil ca am fost sexy, acu'... mai greu... Si nu te mai plange cum arati, ca esti f bine, o mamica super pt. Cris si Codrin, un exemplu pt. noi toate, eu una asa avea multe de invatat de la tine (mai ales acum ca am aflat ca voi fi si eu mamica de baiat... ). Bafta in continuare la examene!!! Mai ai multe?

Adriana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

quote:
Originally posted by ankalaura
Nu o judec, dar pot sa o critic?

Anka, super fraza asta! Mi-ai facut ziua buna!

Sibylle saptamana 22

Nasterea ariciului junior
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ATB,felicitari pt bebe putos!

SIBYLLE,mi ar placea sa te apuce logoreea mai des!asa e,nu mi a fost deloc usor,ba chiar am avut o adolescenta destul de zbuciumata din cauza frustrarilor acumulate...,noroc ca n am luat o pe o panta prea abrupta,caci nu stiu daca mi as mai fi revenit...fratele meu,din pacate,n a avut norocul meu,dar sper ca macar acum sa si dea seama ca ar tb sa se schimbe...of,ce mult conteaza sa ai niste parinti echilibrati,care sa ti dea incredere in tine...

ANKA,asa e,nici eu nu cred ca tipa aia s a razgandit brusc si a decis sa pastreze copilul,doar citind cateva postari...dar la fel de convinsa sunt ca orice i am spune,ea tot ce vrea o sa faca...
cat despre eliza,a mai avut infectie urinara?cris a avut la 2 luni si a fost cumplit...de atunci ii fac periodic urocultura...

MADINA,ma bucur ca totul a fost in regula la dr si ca triplu test e ok.

MADA,ce bine ca te ai odihnit si eu am dormit dupa amiaza si l am convins si pe cris sa doarma..
eu azi n am iesit,ma enerveaza cumplit ca stau la 4..cand tb sa urc,e jale...

NATI,sper ca maine sa primesti vesti bune!ne gandim la tine si iti tinem pumnii!!
ALINA MARIA,ce bine ca muncesti doar 2 ore pe zi!asta da viata!

hai ca ma cheama cris sa i fac masaj...

22+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

fetelor, la cit ziceam c-o sa intru de des pentru ca-s singura, asa de putin am scris. Sint obosita, cred ca seful nu vrea sa ma plictisesc daca tot stie ca-s singura acasa, asa ca m-a tinut mai mult la servici. Asa ca s-au dus planurile mele de frecat menta pe internet. Insa am zis sa intru totusi sa va dau buna seara.

boti, mersi de complimente. Nu te ingrijora ca n-ai pus kilograme, fiecare sarcina e diferita, cit timp nancy e ok si doctorul zice ca sinteti bine cred ca n-ai motive sa te superi. Din contra, ia uita-te la noi cum ne numaram kilele, da' de-or fi mai putine
Si-apropo de kg, eu evit cu insistenta cintarul, e la baie, dar ma prefac ca nu-l observ, nu stiu, nu cunosc, nu ma cintaresc azi ca poate ma mai retin la mincare si miine o sa am mai putine kile, asa ca amin mereu pe miine
In consecinta, nu stiu cit am pus pina acuma, nu-i mai bine sa fii ignoranta ca si mine?

sibylle, eu n-am stiut ca ai avut o copilarie asa nefericita si o asemenea mama, imi pare rau ca ai avut parte de o asemenea experienta. Si ma bucur ca n-ai lasat ca modul in care te-a tratat mama ta sa te impiedice sa fii o mama buna, sint convinsa ca nu ti-a fost deloc usor sa treci peste sechelele copilariei.

tecky, eu port centura, pentru ca aici nu exista discutii la asa ceva. Eu am primit amenda mai demult pentru ca n-aveam centura pusa si eram pe BANCHETA DIN SPATE! De-atunci nu ma mai joc cu legea in elvetia. Insa eu cred ca e bine totusi sa ai centura, in caz de accident e singura care te protejeaza si, Doamne fereste, fara centura s-ar putea intimpla ceva cu copilul. Insa, ce-i drept, eu n-am burta asa de mare, asa ca deocamdata nu ma deranjeaza

mada, pfuui, chiar ca o gramada de bani hainele pentru botez, oricum se vede si din poze ca sint deosebite.

atb, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si cuminte

bubu, chiar ca raminem ultimele, tu, eu si nati fara sa stim ce avem. Sa stii ca eu te vad mama de baietel, c-acuma tot am intrat in febra prezicerilor, sint contaminata de sun. Apropo, sunule, cum ai facut mincarea hindu? Da-mi si mie reteta, ca eu sint mereu amatoare de retete exotice.

violeta, brinza feta pe care o maninc eu e din lapte pasteurizat, asa ca sper sa nu fie problema. Oricum, mersi de grija

apropo, mcoca o fi in vacanta de nu mai scrie?

Relativ la subiectul cu intreruperea de sarcina, l-am citit intr-un final, desi de obicei evit subiecte de genul asta. N-am raspuns pentru ca eu n-am incredere in sinceritatea fetei, prea mi s-a parut ca a schimbat macazul de la un mesaj la altul. In plus, mie mi s-au parut ca apar inconsistente, ba pe de-o parte de-abia asteptau copilul si faceau impreuna teste de sarcina ca apoi sa spuna in alt mesaj ca nu si-a dat seama ca a ramas insarcinata pentru ca a avut ciclu peste sarcina.
Ca o infertila cu vechime ce-am fost, am facut mereu nspe teste de sarcina, cum numaram 5-6 zile peste ovulatie, cum pac, da-i cu testul, deci n-aveam cum sa ratez momentul detectarii unei sarcini. Si sint convinsa ca toate aspirantele care-au incercat o vreme pentru bebe pot confirma acelasi lucru, da-i si lupta cu testele de sarcina. Asa ca mi-s sceptica de toata povestea asta.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

Draga burtici mari si mici!

Unde o sa nasteti si cu ce doctor!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Adriana felicitari! Sa va traiasca bebe-putza!

Violeta tin pumnii sa-ti gaseasca medicamentul necesar! Esti bine in general, da?

Sisi bun venit! Scrie mai multe mesaje, ca sa scapi de moderare! Si spune-ne mai multe despre tine, da-ne datele daca vrei in listuta! Unele fete au medicii si spitalele trecute in dreptul numelui, in lista, daca vrei sa te uiti!

Siby important e ca esti tu bine si puternica! Eu am citit multe pe forum, asa din umbra! Eu te admir mult, sa stii si sper sa ai logoreea asta pana la final!

Ankule ce-ai mai facut cu sefa nebuna? Sanatate Elizei scumpe!(barbatii nostri or fi frati? ca si al meu imi tot da interdictie la condus...da' imi convine, zau)

Turturelu pai reteta este foarte simpla, pt ca aveam ingredientele cumparate de la ei, ca sa zic asa. Eu din fiecare concediu imi aduc condimente si ingrediente pt mancarurile specifice acelui loc. Acum...pe punga de orez scrie asa: rice, turmeric, cloves,cinnamon, cardamon, lentils. L-am "calit", am mai adaugat un soi de mazare dulce, sare, piper si niste usturoi pisat iar la final am stropit totul cu puuutin ulei de susan si roshii tocate. Iar puiul l-am facut simplu: piept de pui dezosat, taiat fashii si lasat putin la marinat cu sare, piper, cimbru si rozmarin proaspat. Apoi "calit" in 3 stropi de ulei de masline, cand e suficient de inabushit am adaugat ardeiul taiat fashii subtiri si mugurii de bambus, condimentele si le-am lasat sa se faca. (bambusul are zeama, asa ca e ok). La final i-am pus sos de soya dulce si praf de chilli!
Sper sa ne scrii totusi in fiecare seara, chiar daca te tine seful peste program! Si daaaa, foarte bine faci cu cantarul...mie mi-a scos iubi bateriile si mi-a spus ca pana nu ne mutam acasa, nu mi le mai da! Ca pt el sunt cea mai frumoasa oricum!:)

Cam gata! Succes fetelor care merg astazi la control...sa veniti cu vesti bune!

O urare speciala pt Nati, la care ma gandesc mereu: draga mea, astazi o sa ne rugam pt voi si pt bebe cel minunat! Va asteptam cu cele mai frumoase vesti! Doamne-Ajuta, Nati!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by Didi81

dma2007 este ok 1.8, translucenta nucala e in regula daca e sub 3 mm

Fetelor, va rog sa imi puneti si mie ce mai stiti despre placenta joasa, ca am un pitic pe creier si sunt ingrijorata din cauza asta. S-a mai confruntata vreuna dintre voi cu asa ceva?

Didi 18+

Si eu am avut placenta jos inserata la prima sarcina, adica acoperea partial colul si risca sa blocheze iesirea lui bebe, ceea ce ar fi impus o cezariana. Din fericire placenta mea s-a ridicat de la sine, fara nici un tratament, asa ca am nascut normal. Eu zic sa nu iti faci griji, sa stai linisitita si sa astepti evolutia la urmatoarea ecografie.

Cami15s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Nati ne rugam la Doamne-Doamne sa vii cu vesti bune.

Cami15s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput