Mamici de iulie august 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
danangie spune:
TECKY da are dreptate politistul. In lege scrie ca centura este obligatorie chiar daca esti gravida. NU este obligatorie, numai in cazul in care ai la tine un certificat medical de la ginecolog, in care sa scrie ca pusul centurii ti-ar aduce riscuri sarcinii.
mult asteptat
bubuleana spune:
tecky: sa stii ca eu nu prea am purtat centura la volan in bucuresti, doar in afara orasului. Totusi cred ca e mai sigur sa porti, nu cred ca face rau lui bebe doar ca e incomoda pt tine...poti sa-i pui sus un ac de siguranta s-o lasi mai larguta peste burtik
bubuleana
18+
MissJJ spune:
Dma mai mare lucru nu prea ai ce face, in caz ca te doare prea tare masaj cu ceva creme special pt asa ceva da vezi sa fie ok pt sarcina citeste prospectul. Eu ma gandesc cu groaza mai tarziu cand o sa fiu si mai rotunda si burta mai grea. Da na o sa treaca si os a fie bine.
Didi nasoala faza cu strudelul.![]()
De fumat nici eu nu fumez. Am incercat cand eram mai tanara ca toata lumea nu m-a pasionat nu am continuat. Cu toate ca ai mei amandoi fumeaza mi-au pus tigarile in fatza si scrumiera daca vreau sa incerc sa nu o fac pe la colturi sau ceva si poate pt ca au fost deschisi cu mine mi-a fost de ajutor si nu m-a pasionat. Am noroc ca nici Flo nu fumeaza, el ii cam judeca pe cei care fumeaza, eu sincer nu e alegerea lor corpul lor problema lor, numai sa nu fumeze in jurul meu, macar sa iasa afara la aer sau undeva unde sa nu ma deranejze.
Aici au bagat legea asta cu fumatul in locurile publice si baruri si etc si e tare bine e placut sa poti merge la restaurant si cu bebe si cu burtica si sa nu iesi de acolo ca o scrumbie afumata.
In ro e cam aiurea ca cica au locuri pt nefumatori da se umple de fum de dincolo deci exact frectie la picior de lemn.
Oricum eu nu judec fiecare face cum vrea cum am zis organismul lor treaba lor se stie care sunt urmarile si etc ca se tot mediatizeaza asta asa ca...
Bubuleana ce sa zic e complicat, mama are suflet bun nu zic nu e bine intentionata dar pt ca ea nu a avut realizarile care le-a dorit pe plan profesional si etc ea cam a vrut sa le realizeze prin mine dand la o parte faptul ca si eu am o personalitate proprie si dorinte proprii, in rest nu pot sa ma plang am avut de toate si da am amintiri placute de cand eram mica dar apoi cand scoala a devenit o cursa pt premiul intai si note de 10 pe linie si comparat cu copii altora si vesnica nemultumire care persista si acuma, cu toate ca mereu am facut cat am putut sa ii fie pe plac. da na asta este sunt departe sunt pe cont prpriu am o familie suntem happy si sanatosi si asta conteaza.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Didi81 spune:
quote:
Originally posted by Alina Maria
Didi din cate stiu eu placenta se ridica in cele mai multe cazuri , sa speram ca joi vii cu vesti bune .
Alina, multumesc pentru incurajare, dar e pe 21 martie nu februarie programarea
Didi
18+
SunSmile spune:
Buna seara fete dragi,
Boti ce ma bucur de bucuria ta! Te si inteleg, de altfel! Abia astept sa vad minunatia facuta de tine. Si poate ne fotografiezi si comoara stransa de mami a ta! Garga o sa fie o fericita cu asa mamica si bunici!
Lori stai linistita puiule! Se intampla sa-ti curga si sange din nas. David e bine!
Bubule, lasa ca slabesti tu! Abia astept sa iesim in gasca la plimbare, sa ne adunam undeva si apoi sa batem parcurile impreuna!
Siby esti o minunata si o puternica! Eu ti-am citit povestea demult si am ramas cu o admiratie profunda! Te pup!
Tecky poate sa-ti faca sotul un masaj seara...ajuta mult la durerile de spate! Din pacate cu cat inaintam in varsta(a sarcinii) cu atat se vor acutiza! Dar ce nu facem noi pt bebeii nostri dragi?!
Didi bravo pt programare! Ia stai tu linistita, si fizic si psihic, si sa vezi ce frumos se ridica si placenta! Eu sunt convinsa ca va fi bine!
Anna foarte buna decizie ai luat! Nici la mine nu se vad neaparat kg luate, dar exista! Le dam noi jos, eu o sa repet asta on and on, poate va conving!:)
Camy bravo! Ce ma bucur sa te simt mai destinsa si mai pozitiva! Or sa se rezolve cumva toate, sunt sigura! Daca mergi la un dentist bun si daca si "materialul clientului" e bun, o sa scapi cu toti dintii in gura! Crede un om care a fost in ghearele mortii din cauza dintilor!
Boti nu mai plange! Atata vreme cat Garga e bine/sanatoasa, nu ai de ce sa plangi! Tu stii bine care a fost situatia inainte de conceperea ei, trebuie sa ai rabdare!
Anaco sa va traiasca Mara! Super!
Mona si tu esti o puternica! Eu ma bucur ca ai reusit sa-ti gasesti echilibrul si sa ai o familie frumoasa!
Capri bafta la sedinte!Si sanatate maxima lui Matei!
Miky abia astept sa ne spui ce sex are bebe!
Bujolinu asa sa faci, sa ai grija de tine si de bebe!
Estrella important e sa intri cand ai vreme, ca sa stim ca esti ok!
Dma translucenta e ok! Durerile de spate ..abia incep, ca sa zic asa.
Adina, Aditza este un scump si jumatate! Iti tin pumnii sa ai fetitza pe care ti-o doresti!
Bravo Mada ca te-ai odihnit! Am vorbit eu cu Ari si i-am zis ca daca e cuminte si doarme, ii aduc un laptop doar al ei!:)
Marimar...

Didi brrrrrr! Aia merita sa primeasca OPC-ul pe cap! Ai grija!
Tecky eu port centura si la volan si in dreapta! Si nu pt ca altfel tzipa mashina de te tampeste, ci pt ca m-am obisnuit s-o port. Am grija s-o fac larga la burta si gata!
Alina super ca vei lucra jumatate de norma! 2h30..wooow...te invidiez!:)
Bravo Mada, asa trebuie sa gandesti!
Despre subiectul cu intreruperea de sarcina: si eu si Anka si Siby am fost vehemente si cred ca e dreptul nostru sa fim oricum. Eu, desi am studiat mereu pe partea umanista, iubesc logica situatiilor. Astfel incat: atunci cand deschizi un subiect, indiferent de continutul lui, iti asumi toate comentariile pe care le vei primi. Nu te victimizezi ca sa capeti empatie! Si urmand firul logic- in primul mesaj se povesteste despre o relatie ratata cu un om fara coloana vertebrala bla bla..totul bine si frumos, isi doreau un copil, ea astepta cu emotie in fiecare luna cand facea testul. Deci retineti, spune ca-si dorea copilul ala! In momentul in care iti doresti un copil, nu conditionezi asta de existenta unui mascul in viata ta! Mie mi s-a parut jenanta situatia, jenanta intrebarea, jenant modul in care a ales s-o faca...si foarte jenant cum dupa pareri vehemente, brusc nu mai vroia sa faca avort! Titlul a ramas acelasi, insa. Pe mine una nu m-a convins de nimic dar nu o judec, pt ca nu-s Dumnezeu! Dar deschizand un subiect, mi-a cerut parerea si mie, nu? ...ca-s membru al forumului. Si a obtinut-o! Eu ma rog pt sufletelul acela...sa dea DD sa-i fie bine, oricare va fi decizia femeii care ar trebui sa-l iubeasca si pretuiasca mai tare decat orice! In fine...Dumnezeu are o cale pt orice, o avea si pt aceasta femeie! (eu m-am revoltat pt ca ma gandeam la Nati, la Boti, la o minunata prietena si aspiranta Liana30....la muulte fete, si mi s-a parut sadic un asemenea subiect).
Eu tocmai am terminat de facut o mancare hindu..sau asa se vroia, cel putin. Vom vedea si ce-a iesit, ca-i cam greu in minusculitatea asta de bucatarie si cu vasele putine pe care le am la dispozitie!
Ahhh si pe drum spre garson, mi-a luat iubi "clatita uriasa" cu gem de fructe de padure...si am devorat-o. Dar gata, e ultimul dulce pe care-l mananc, promit! (inghetata nu intra aici, da?:)) Nu de alta dar trebuie sa am putina grija, am diabet in familia apropiata, ca sa zic asa!
p.s. Adriana vreo veste?
Hai va pup!
21+
sisisailberg spune:
Buna burtici mari si mici!!
Eu sunt in 15 saptamani si mi s epare ca timpul trece f f greu!! Voua? La ce doctori sunteti si unde o sa nasteti?
madina71 spune:
Fetelor, scriu putin ca nu mai pot de somn, toti ai mei dorm...
La control a fost ok, colul e inchis, TT este in regula, despre vitamine a spus ca pot sa nu mai iau o perioada dar sa suplinesc cu legume si fructe... Eco nu mi-a mai facut asa ca inca nu stiu ce am in burtica, ei dar nu mai este mult pana pe 7 martie...
Multumesc fetelor, sunteti toate niste scumpe fara discriminare ca tare bine este sa citesti incurajari si cuvinte frumoase si sa vezi ca cineva iti tine pumnii si te asteapta cu vesti bune...
Maine vine tanti aia care ma ajuta prin casa si sta si cu Adrian cand am nevoie asa ca o sa profit sa ma duc in vizita la o matusa, apoi poate dau o fuga prin oras si la PLus sa mai iau ceva fructe...
In seara asta mi-am luat rosii si castraveti si am mancat cu branzica...
Ma duc sa fac nani si eu ca maine mai am si treaba: spalat rufe, ceva mancarica (cea de astazi s-a terminat) si apoi dupa pranz sa plec si eu in vizita...
18+ si Adrian
(20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
Violeta_m_tm spune:
ceau
Dr Anca felicitari pentru fetita, Sara e un nume frumos.
Turturica nu este recomandat sa mananci branza feta in timpul sarcinii, mai bine te feresti ca sa nu-i faci rau bebelusului.
Anaco felicitari pentru fetita, ce frumos tot mai multe aflati sexul, si eu abea astept sa aflu ce ascunde intre picioruse ingerasul meu.
Tecky nici eu nu port centura de siguranta, imi este frica sa nu-i fac rau bebelusului in caz de o frana brusca, si im legatura cu politistul care a amendat-o pe prietena ta este un om fara suflet, la 7 luni nu cred ca mai ai nevoie de vreo hartie care sa dovedeasca ca esti insarcinata.
dma si eu am probleme cu spatele , simt in soldul drept cand ma ridic din pat sau ma intorc de pe o parte pe alta o durere puternica, si stiu ca nu am nimic ce sa fac, nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare o sa ma doara cand o sa fie sarcina mai mare, dar asta este, important este sa fie bebele sanatos.
Mada ce fain ca ai facut atatea cumparaturi, abea astept sa merg si eu la cumparaturi, ca nu ma mai incap hainele vechi, desi nu am pus decat 3 kg pana acum se simte la haine.
Am facut rost de o fiola de gravibinon de la o fata de aici de pe forum, care sta in Timisoara, a fost o draguta, am avut noroc cu ea, sper sa-mi gaseasca cumnatul meu in Germania, ca am inteles ca acolo sunt facute.
Va pup pe toate, noapte buna
17+
poze
bebele meu
vio
atb spune:
Vin si eu cu vesti noi!!! BAIETEL !!!
carucior albastru si la mine!!! In privinta numelui inca nu ne-am hotarat inca, mie imi place mult numele de Nicolas, (ca al doilea nume), la cel "principal" nu ne-am hotarat inca. Tac-su e in al noualea cer!!! Am fost azi la restaurant si ne-am sarbatorit, apoi in vizita la ai mei, si abia de vreo o juma de ora am ajuns acasa. Sa-i pape mama putzoiul lui, ca mi-au dat lacrimile si radeam cu ochii in lacrimi cand mi-a zis doctorita "e baietel suta la suta, ia uitati-va aici cum ii sta putzica drept in sus."
Nici nu mai stiu ce sa scriu, sunt asa de emotionata..., v-as pupa pe toate!!! va mai scriu maine cand imi revin din euforie...
Adriana
15+
Violeta_m_tm spune:
atb felicitari pentru baietel, ma bucur ca Dumnezeu v-a dat ce v-ati dorit si sunteti fericiti.
17+
poze
bebele meu
vio