Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 2
Dianami spune:
Am intrat sa va salut si sa va urez spor la slabit .
Eu am scris acum muuult timp ca vreau sa iau o pauza. Cand am vrut sa ma apuc iar de diete nu s-a mai putut ca aveam test pozitiv de sarcina. Asta nu ma impiedica sa mananc sanatos, insa mai apar si excese .
De la inceputul sarcinii pana acum am minus 5 kg. Eu va citesc in continuare si sunt alaturi de voi.
Pupici!
Diana 18+ si Iulia (15.07.2005)
anky spune:
Carmen,multam de compliment.Adevarul e ca ma simt excelent de cind fac sport intensiv.
Anca,mami de doi nazdravani
gusta spune:
Va invit la ceai.Si la un pahar de vorba.
Citesc ce ati scris si revin.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Gata citit.
Carmen adevarul ca nu am chef de nica dar am facut curat si am intins ultimele rufe si le-am strans pe cele spalate ieri.Sa iti zic unde se duce olandezu la o distractie(va fi dj) ,am mai zis ca are un hobby cu muzica.Sincer nu ma deranjeaza si chiar uneori ma bucur ca se implica si se duce.
Anky eu numai zic de ce am pofte.
Anda lasa-ma ca nu a intrat 56 ala in sac.Daca nu e saptamana asta sigur e cealalta.Eu ce sa mai zic ca visez la 55 dar nu fac nimic in privinta asta.
Diana sarcina usoara in continuare.
Dordia la pat cu tine si sa stea puiul in burtica pana la termen.
Violeta tin pumni si nu iti face griji .Acuma depinde de medic ca poate sa faca anestezie generala sau numai partiala.Numai el decide dar oricum nu iti fa griji.EU am sa tin pumni stransi.
Fetele cu intalneala daca nu faceti poze sa nu va prind pe aici.
Cuscra azi nu am gatit asa ca maine iar o frunzaresc cu mancarea.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Diana Mirela, sarcina usoara. Nu stiam ca esti gravidutza. Te-am trecut la prietene.
Marilena, io sunt pe aici...
gusta spune:
Eu beau ceaiul si dupa dau de mancare la copil .
Nu vreau sa va zic ce am patit azi de la un ceai chinezesc.Ma mai gandesc daca mai beau si maine.A trebuit sa rog olandezu sa mearga mai repede sa ajungem acasa ca nu se mai putea.Asa ca stau in dubii daca il mai incerc.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Gata, m-am potolit si eu un pic. Am fost pe la spital, am gatit si astept sa se trezeasca Dany sa pot baga masina de spalat. Am facut si prajitura de mere, si am mancat 2 bucatele, dar ma urc pe bici si le dau repede jos
Dordia ai grija de tine si de puiul mic.
Violeta ma voi gandi la tine saptamana viitoare, v-a trece si asta si apoi iti vei indeplini dorinta.
Cuscra deci iti faci de cap asta seara, nu? Facem petrecere? Ce face Mara? A mai facut febra?
Of, ce rau imi pare ca nu am ajuns la intalnire, dabea astept sa vad poze.
Crys si Dany
carina spune:
Acum plec acasa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
INTALNIRE 16 feb 2008
pt invidioase, va spun (ca sa va roada invidia si mai tare ) ca a venit la intalnire si Puskin!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
gusta spune:
Frumoase poze.
Delia iti sta bine cu Maria.Numai fete frumoase am vazut si acuma mor de invidie ca a fost si Ruxandra.
Marilena si Mara Augusta