Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 11
CRISCOSTY spune:
Neata! Nu pune batul cuscra, fii mai blanda cu mine ca sa vezi ce raport frumos dau maine
Sunt la servici si am o gramada de treaba, vad ca pleaca lumea din firma... e clar ca nu mai este de stat, asa ca am sa-mi caut serios de munca. Scriu repede meniul de azi si revin mai tarziu, am o sedinta in juma de ora.
- la servici - o banana si un iaurt
- acasa- cartofi frantuzesti cu salata de rosii, castraveti si ardei si un fruct
Crys si Dany
gusta spune:
Carmen cat de rar bei acuma cafea.Si imi zici si mie ce schimbari simti.Ca eu am ajuns la 2 cafelute pe zi dar sa ma las nu pot.Azi am in cap sa mananc numai fructe si ceai.
Anda 2 luni pai ma ia cu rau.Eu vreau sa ajung macar la 60 si dupa sa fie mai greu.
Cuscra dormi?
Carmen ce faci azi ?
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Anda, pur si simplu am vrut sa renunt la cafea (de fapt a fost ideea sotului), sa ma reprofilez pe ceaiuri. N-am baut ceai cat beau acum toata viatza mea. De fapt, uram ceaiul, nu-mi placea deloc.
M-am surprins si pe mine (
) cat de repede l-am acceptat, ba mai mult, imi place sa beau ceai.
Marilena, cred ca am vreo 8 zile de cand n-am mai baut cafea. Ma simt bine, n-am dureri de cap si nu sunt obosita. 
Meniul:
-ceai verde
-o banana, un pahar de sana
-o buc. de peste (ramasa de ieri)
-juma de pulpa cu salata verde
-un mar
-ceai antiadipos, ceai rosu, ceai de echinacea cu hibiscus
gusta spune:
Sincer Carmen de dureri de cap mie tare imi e frica si eu am si tensiunea mica.De asta nu ma risc sa renunt la cafea,macar una.
Marilena si Mara Augusta
vikinga spune:
Buna dimineata! Gata am scos atele
, operatia s-a inchis bine, pe falca tot am o vinataie, ma rog acum e galbena
. Pot sa rid, pot sa fac sport de miine si pot sa pap carne
. Nici antibiotice nu tre sa mai iau, asa ca o sa beau un pahar de vin rosu la friptura, sa-mi sarbatoresc dintele recuperat.Nici eu nu iau porcusor miine, sa vedem miine proba cintarului exact.Meniul azi:-salata de fructe-un file de vita in singe
cu salata verde-wok de legume chinezesti cu piept de puiPrintre mese mere si cafea fara cofeina.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
quote:Dar de ce vrei sa scoti cafeaua? E aiurea la dieta ori de ce, ca nu am inteles. Daca ai tensiunea mica si cafeaua te ajuta eu zic sa o tii. Ori stiam ca si ceaiul verde face bine. Uite eu care nu tolerez cofeina, ma ia cu ameteli si simt ca ma sufoc, pe linga cafea nu pot bea nici ceai verde si nici coca cola. Ma gindesc ca ce nu-mi prieste mie, la cei cu tensiunea mica face bine
Originally posted by gusta
Sincer Carmen de dureri de cap mie tare imi e frica si eu am si tensiunea mica.De asta nu ma risc sa renunt la cafea,macar una.Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Vikinga sa stapanesti sanatoasa dintele.Nu vreau sa scot cafeaua dar aveam un timp cand consumam cam 5-6 cani pe zi pana am inceput sa tremur si am micsorat cantitatea dar fara nu cred ca pot.Cola de aia am gustat eu si sincer mie mi s-a parut ca are gust de chimicale.Dar eu mai iau cate un gat de cola light cand numai pot de pofta de dulce.
Cuscra ma bucur ca maine dai raport bun.Orice gram in minus e bun.
Am facut pe stepper si de acuma sa ma apuc de treaba pe aici.Nu am prea mult da vreau sa o tin din scurt.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Da, eu beau cola zero de cand a aparut, e foarte buna. Eu nu pot pune gura pe aia light, doar normala, zero si cu cirese (de aia as bea non-stop
De cand cu dietele insa ma abtin, imi mai iau o sticla pe weekend, asa de premiu
Nici eu n-am nici pe naiba daca nu beau cafea cau bauturi cu cofeina, doar ca-mi place gustul si mirosul cafelei fierbinti si merge bine cu tigara. Cand o sa ma las de fumat ma las automat si fara regrete si de cafea, ca una fara alta sunt de neconceput. Eu beau 2 cafele /zi dimineata si eventual un capucino, tot de placerea gustului.
Carmen, si eu am ramas foarte surprinsa cand am vazut ca de fapt imi place si ceaiul
...mai ales in stil englezesc cu lapte sau simplu, cu sau fara un pic de zahar.
DianaR spune:
Salutare. Apar si eu din an in pasti... Dr acu musai sa intru des ca am cam pus pe mine... De la Craciun incoace tot intr-un chef o tinem, asa ca s-au pus 4 kg ca nimica.
Carmen, serifa, rogu-te trecema si pe mine la fulguleti cu 58 kg si target 54.Sper sa ajung acolo intr-o luna, deocamdata sunt in prima zi de Scarsdale.![]()
Vikinga, eu beau cola zero. Mie imi place, are gustul apropiat de cola clasica si cica zero calori. Aia light e mai fada, mai putin dulce, asta are indulcitori la greu. Am prieteni care insa n-o apreciaza de loc, zic ca are gust de mucegai. In fine, gusturile nu se discuta...
Mie nu-mi place cafeaua. Eventual nesul ce-l mai beau cu oarecare placere. De capucino mocacino si alte cino nu ma mai pot apropia, pur si simplu mi se par prea dulci. Cafeaua o beau fara zahar, tare si de obicei cu lapte degresat. Acu nu-mi da voie Scarsdalul lapte in cafea asa ca o beau fara
. O beau ca fara ea sunt ca un zombi toata ziua, daca uit cumva sa beau tampesc de durere de cap. Dar 3 ani si de zile (de cand am ramas gravida cu Vlad si pana acum un an) n-am baut cafea. Si n-am murit. Mi-a fost greu la inceput, o saptamana eram ca drogata si cu dureri cumplite de cap dar apoi nici ca mi-a mai trebuit. A fost nevoie la un moment dat insa sa ma mai dinamizez ca nu mai faceam fata asa ca am inceput sa beau din nou. (imediat ce am slabit si am terminat-o cu Monti, ca dumnealui nu-ti da voie cafea).
No, vad ca mi-a revenit cheful de scris. Mai intru, numa sa-mi intru in ritm cu subiectul.
Pupici la toate fetele.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Eftimie C. spune:
Salutare tuturor si multa sanatate!
Ruxij cu intarziere urez LA MULTI ANI
lui Matthew 
Meniu:
-cafea
-cartofi fierti cu iaurt