Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 12

vikinga spune:
Singura "cola" fara cofeina si zahar e apa, asa ca tre sa ramin pe ea:) dar oricum tre sa o gust si eu pe aia zero. Cola de cirese? Exsita asa ceva, mamico am inteles bine? Pai aia are ori ba cofeina, ori e suc de cirese? Sunt in urma cu moda cole-lor
Asa...abia ce am comis-o rau ca sa-mi testez dintii, nici nu mai zic care au fost obrazniciile mele
. Bine ca a fost dimineata ca sa am timp sa recuperez in cursul zilei.Oricum a sarit din meniu fileul, vinul rosu, wokul. Restul zilei nu merit decit salata ori varza
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

anky spune:
Gusta,poti sa bei linistita doua cafele pe zi,no worrys.Daca e bauta in cantitate moderata inainte de efort creste mobilizarea lipidelor din depozite,astfel incit slabim din grasime.
Cofeina grabeste absorbtia glucozei din intestin si furnizeaza muschilor mai multa energie.
Ca tot vorbeai de ceai,nu ma omor deloc dupa ceaiuri, din ala diuretic mai beau citeodata.
Anca,mami de doi nazdravani

anky spune:
Vikinga,Mamica dulce,bauturile ce contin cofeina (cola) sint un tonic excelent,atita timp cit este aleasa variana "light" sau "zero",problema este ca e acidulata si produce balonarea.
Anca,mami de doi nazdravani

vikinga spune:
Ma uitam la porcul meu si la porcul lui Liris ce frumos stau in tabel unul sub altul ca fratii. Si hop ca o vazui si pe Tamara coechipiera exact sub noi, la aceesi categorie medie. Si ce coincidenta frumoasa e ca si Ruxij intra cu kg la aceeasi categorie, chiar daca e cu piciorul pe linie, e intrata:)Sefa cind o muti in casa noua, hai ca o iau io in brate si o trec pragul, Liris si Tamara fac tunel cu flori in mina:)Nu de alta, dar Tamara si Liris in 2 sapt se cara la categorie usoara si ma demoralizez singura, asa cu Ruxij la categorie medie intre friptanele noastre e mai bine
.Gata decoff-ul meu, merg la treburi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

vikinga spune:
quote:Ahaaa pai de aia maninca mamica dulce de la McD si slabeste, ca bea cola dupa. Ok, ia sa incerc si eu, merg la sotz la birou ca sa ma resusciteze in caz de ma lasa corasonu'
Originally posted by anky
Vikinga,Mamica dulce,bauturile ce contin cofeina (cola) sint un tonic excelent,atita timp cit este aleasa variana "light" sau "zero",problema este ca e acidulata si produce balonarea.Anca,mami de doi nazdravani

carina spune:
Heloooooo! Ce-i cu linistea asta? faceti sport toate sa iasa bun raportul maine?
Eu beau multa cafea pe zi - cam 3 cafele mari si in plus beau pepsi, in jur de 200-250 de ml, ca fara cafea sau pepsi nu imi pot fuma tigara. cafea beau pana pe la 6-7 seara si apoi trec pe pepsi. Cafeau fara zahar, fara frisca/ lapte. Dar eu am tensiunea 6/8-9 asa ca...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

mephala30 spune:
lasati cola si pepsi deoparte, nu merita sa discutati despre sucuri acidulate.
Eu nu beau decat ocazional, poate o data la doua luni...nu e deloc sanatoasa.
hai, iesiti la o vorba.
edit: Diana, uitam sa-ti urez sedere placuta alaturi de noi. Bafta cu Scarsdale-ul.

CRISCOSTY spune:
Gata, am bagat si eu cartofii frantuzesti la cuptor si stau un pic de vb cu voi. Hm, cam liniste azi, ce e cu voi? Are dreptate Carmen, nu mai vb atat de cola si pepsi, nu sunt bune chiar daca sunt light. Si mie imi placea pepsi, beam aproape zilnic dar acum am renuntat si prefer sa-mi fac suc in casa.
Diana R te-am vazut in listuta, spor la slabit.
Cuscra ma bucur ca este mai bine Mara, sper sa-si revina cat mai curand.
Crys si Dany

tumpi spune:
Seara buna tuturor
Am aparut si eu pe ziua de azi.
Carmen de maine ma prezint la raport.M-am cantarit si azi si m-am ingrozit cand am vazut cate tone am
Trebuie neaparat sa ma pun pe treaba, ca nu se mai poate, plus ca vreau sa fiu bella cand merg in Italia.
Ieri as fi avut o pofta nebuna de o prajitura, norocul meu e ca nu avem cofetarii deschise duminica si io chef sa fac ceva dulce nu aveam, doar sa mananc.
Astazi o sa o mai dau in tanganici, ca daca tot sunt precum miss pigy, macar sa stiu ca mananc ciulama si sunt pe deplin o
Vorbiti voi aici de cola, mai beau si eu dar ocazional.Am avut mult ani ca beam cola, pana mi s-a facut rau asa ca sunt vreo 6 ani ca m-am lasat de sportul asta, mai beau rar,dar cola normala, nu 0 nu light nu cu vanilie sau cirese, ultimile doua mi se par tare naspa.Adevarul e ca toate sunt naspa la cate chimicale au in ele.Prefer sa beau sprite,desi nici ala nu e bun, da nu mi se face rau de la stomac de la el.
Fug sa pregatesc toate cele pt ciulama si mai revin eu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)