Haine pt mamici
Buna. As dori sa imi spuneti daca stie cineva, la ce magazin a fost filmata emisiunea cu subiectiul Pastel de mamica de la Romantica cu Catinca Roman. Sunt insarcinata si nu prea cunosc magazinele cu articole specifice acestei perioade. Multumesc,
Olivia
Raspunsuri
amik spune:
foarte tare! si eu vroiam sa intreb exact acelasi lucru.
poate ne ajuta vreun admin sa puna subiectul undeva unde sa il vada mai multa lume! va rugaaaam...
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
Florentina Roman spune:
Buna!
N-am vazut emisiunea si nu stiu despre ce magazin e vorba, dar va pot spune unde am vazut eu hainutze de gravi: e unul in Cocor, la parter in partea dreapta cum intri, mai este unul langa Biserica Sf Gheorghe, am vazut si in Carrefoure cateva hainutze...
Va doresc sarcini usoare!
Poze
forgiarini spune:
Eu mi-am cumparat o pereche de blugi de la un magazin nou deschis pe Mosilor (Bucuresti) langa Lotto, f aproape de intersectia cu Eminescu. Puteti viziona pe site-ul lor ce mai au,iar preturile le gasesc destul de accesibile. Sonrisa.ro si am mai auzit de unu, Chic Maman (nu Pre maman - astia au preturi fff mari)care e pe Stefan cel Mare
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by forgiarini
Eu mi-am cumparat o pereche de blugi de la un magazin nou deschis pe Mosilor (Bucuresti) langa Lotto, f aproape de intersectia cu Eminescu. Puteti viziona pe site-ul lor ce mai au,iar preturile le gasesc destul de accesibile. Sonrisa.ro si am mai auzit de unu, Chic Maman (nu Pre maman - astia au preturi fff mari)care e pe Stefan cel Mare
Da eu chiar azi am fost la ei si am luat o rochita de la Sonrisa si de la Chic maman am luat o camasuta f. sic, tot de la Sonrisa am luat si ciorapei culoarea piciorului cu 30 RON, rochita m-a costat 60 Ron, iar camasuta 65 RON,deci detul de accesibil, la Premaman am luat o teapa cu niste pantaloni care m-au costat 220 RON, iar un sutien de alaptat m-a costat 150 RON, au astia niste preturi mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Pupi
eva2006 spune:
am vazut si eu emisiunea de pe Romantica, a fost filmata in magazinul Chic Maman, cel despre care vorbeati si voi mai sus. E pe Stefan cel Mare colt cu Polona si au chestii foarte dragutze, hainutze mai moderne parca decat in alte parti, iar preturile sunt foarte accesibile. Mi s-a parut foarte faina ideea cu centura aceea, fetele care au vazut emisiunea stiu despre ce vorbesc; mi-am luat si eu doua, una turcoaz si una neagra, toata lumea m-a admirat :)
ucucuca spune:
Buna fetele,
Va ajut eu ca am informatia FIERBINTE.....chiar ieri mi-am luat o pereche de blugi si doua bluzite foarte faine de la CHIC MAMAN (aici a fost filamta emisiunea, am vazut in genericul de final). cred ca nu e deschis de f mult timp ca acum 2 ani (la prima sarcina)cautam disperata niste hainute mai de doamne ajuta si nu gasesm decat eternele salopete.....aici in schimb au hainute f elegante, unele chiar de ocazie, cu accesorii asortate si.......am intrebat ieri o vanzatoare....in curand aduc colectia de primavara vara....eu sunt abia in 4 luni deci am timp sa testez si acea colectie.
va pup
Laura10 spune:
daaaa Chic Maman, e pe Stefan cel Mare colt cu Polona. Au niste hainutze super dragutze, blugi, pantalnasi, eu mi-am luat niste bluzite foarte dragutza, aveau picioruse de bebeu pe burtica cu strasuri sau altele scria bebe pe ele si mi-a placut ca arata exact ca si hainele alea de gravida gen sac, sunt elegante, moderne, poti sa-ti iei si ceva office si, culmea, sunt facute de asa fel incat poti sa le mai porti si ulterior fara sa se vada ca-s de gravi, eu si acum mai port tricourile de la ei. au si marimi mai mari, ca asta era oful meu. vanzatoarele sunt super dragutze, nu de-alea plictisite hai sictir, cred ca am probat tot magazinul pana mi-am ales tot ce mi-a placut, caci preturile sunt super ok si daca ai noroc sa dai si de patroane pe-acolo, sunt super amabile nu-s de-alea cu fitze si am mai vb cu ele de ce urmeaza sa mai faca ca sa stiu pe ce ma bazez, asta era in toamna, ca venea iarna si nu aveam cu ce sa-l imbrac pe bebe si burtica :D
i-am vazut si la baby expo, poate merg si acum in primavara cu colectia noua.
asa ca super , mergeti pe-acolo ca sunt super faine toate hainutele.
amik spune:
fetele, mi-ati facut ziua frumoasa!
azi alerg catre magazinul cu pricina.sper sa si gasesc muuulte chestii de cumparat! de-abia astept!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si Junior (DPN septembie 2008)
forgiarini spune:
Buna fetelor,
Am mai fost pe la magazinul Chic Maman si va spun sincer ca e cel mai bun magazin din toate cele existente in Bucuresti in materie de haine pt gravide. Sunt de calitate si accesibile ca pret. Curand(in cateva zile) am inteles vor aduce si rochii pt petreceri pt gravide