Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cory, frumoasa poveste tatic-fetitza lui!
lyvy, asa fac, pe cuvant, sunt cuminte si gandesc pozitiv, am timp sa fac tratamentul si sa scap de nemernic, nu-i asa?

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Si-acu sa va povestesc de bebecontrol!!!!

Bebita, e bine,in prezentatie craniana, DBP=89.1 mm, LF= 71 mm, greutate 3000g +/- 300 g, deci e o grasana, placenta inserata fundic, gr de maturatie 2, lichid amniotic in cant normala, Doppler- val. normale.
La controlul clinic, mi-a zis de col luuuung, inchis beton.
Concluzia, e ca e bine, si ca bebe se simte bine in burtica, inca nu vrea sa iasa.
Acuma ce ma frustreaza pe mine : colul superinchis, burta ridicata, cap copil mobil, nici un semn de indreptare catre nastere. Mi-e frica sa nu am sarcina prelungita!!!! Probabil ca sunt paranoica, dar n-ar trebui sa apara ceva semne inainte, orice????? Fetele care au mai trecut prin asta, exista semne, sau pur si simplu se intampla?????
Si-apoi daca o tin mai mult, bebita mea se face de 4 kg, si va fi fffff greu?????
Uffffffffffff, atatea intrebari, sunt in butoi!!!

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

ohoo, Lyvy, ai rabdare, mai are timp bebelina sa coboare. Si apoi exista nasterea indusa la care daca ti se pune oxitocina in perfuzie sa vezi ce coboara ea. Pe cuvantul meu mai fetelor, totul e ok, n-aveti probleme si vi le faceti singure!
Cory, cam asa intrevad ca vor fi lucrurile si intre al meu si fecioara. Mamele sunt din primul moment atasate total (e firesc!), tatii probabil percep copilul cu adevarat ca pe un omulet -al lor- atunci cand incep sa comunice...Ah, iar imi aduc aminte cum s-a considerat Larisika "invinsa" si ma umfla rasul de ma doare operatia
Mi-am postat, asa cum m-ati sfatuit, povestea Iuliei la "Nasterea unei stele"-ca pe prima pagina nu stiu cum sa o postez...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

eu va urez somn usor si vise placute, ma retrag .....ma mai uit putin la nationala pentru eurovision si ma bag la patut.Maine m-as duce pe la Ikea.
Va pup dulce!!!!

IRINA
+31
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lyvy, pai...curaj!!!..sunt chiar curioasa ce zic fetele care au mai nascut!..
Am si eu 2 problemutze: una, nu ma mai tine vezica, fratilor!! ..dak rad mai puternic, daca stranut, cand suflu nasul, scap cate o picatura...voua vi se intampla?? Si 2:nici stomacul parca nu mai e ce era...in 3 zile, 2 indigestii...mai combin una, alta sau nu-mi prieste ceva si buuuum, ceea ce inainte nu se prea intampla asa usor..e normal?

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetele!

iaca am aparut pe crengutza cu o ciocolata calda...

Ursuleata si Rox bravo pt bebei in grafic si rezultatele la eco!
Pucca bv pt colul lungit! fata cuminte!
Ela super surpriza... ce dragutz arata!! si ti-ai aratat fetzisoara sa vada si restul lumii ce sefa avem
Simonette Bine ai revenit!!! ce dragutza a fost faza cu Luca! sa iti traiasca copilasii!
Mamicule dar e frumos foc bb Asi ... Doamne ce scump e!!! si cum se uita Luca la el!!

Cory mamica cu stil!
Mussara bine ai revenit pe crengutza, chiar si pt putin!
Naty ma bucur sa aud ca ai iesit un pic in lume!
Clau si eu abia astept sa fac miscare... mai ales ca avem sala aici aproape si este si piscina..
livi sa iti traiasc bebelusa grasunica...hai nu te impacienta, o sa fie bine!

gata ma duc sa fac de mancare si alte treburi de sambata!
sper sa mai revin printre randuri!
V-am pupacit!

Mihaela 34+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Lyvy,[pup]

felicitari pentru bebelina grasulina!

Da' de ce nu ai discutat cu doctorul tau despre "coshmarurile" tale?

Linisteste-te, ca va fi bine! In primul rand eu plec de la teoria doctorului meu: "Colul e imprevizibil!" Se poate inmuia oricand...daca nu vrea, ajuta-l! Imbina si tu placutul cu utilul...sex cat incape! ar mai fi mutat si carat mobile.

Ai putea sa mai iei in calcul si variantele nastere indusa sau chiar cezariana.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

M-am intors acasica! Cam rupta de oboseala din cauza de lume multa in jur , ma obosesc f. tare...am papat de am spart, imi plezneste burtica de la atatea bunatati!

Am recuperat ce-ati scris, o gramada, apropo...

Simonette, e un dulce Ianis, rozaliu si dolofan, un scumpic!

Zozel, tare draguta camera bebicului si colorata! Plus burtica ta mare si ochii albastri!

Naty, la noi n-a fost vorba de nici un fel de gelozie, al meu cred ca ar fi vrut sa-l si nasca, atat de mult si l-a dorit si il iubeste Nici n-a vrut sa auda sa dormim separat, noi ne-am mutat in camera lui Vlad 6 luni. El se trezea noaptea si mi-l dadea la san, el schimba. A fost si este la fel de implicat ca si mine in cresterea lui si o face ca ii place, nu ca-i zic eu.

Cory, un pup inapoi pt. tine!

Elara, imi pare rau ca te doare spatele...

Lyvy, nu te agita, asa era si la mine la sarcina trecuta, chiar m-am uitat de curand pe ecografii si avea la 37 de sapt 3100g. Col inchis, lung...dar stii cum e cu masuratorile. La 40 de sapt. fix am nascut si Vlad a avut 3300g, cu toate ca si mie imi zisese ca e posibil sa ajunga la 4 kg. Deci, relax!

Pe mine m-a apucat o durere de bazin, zici ca am febra musculara sau am stat cracanata toata noaptea, ceea ce n-am facut . Am luat un no-spa forte si vad ca m-a mai lasat durerea...

Aaa, randunelul a luat 10 la licenta! Deci 9,5 nota finala!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am uitat sa va zic ca a mai fost intrebat de nasa mea un preot tanar si luminat la minte care a fost categoric: nasii nostri nu pot boteza copilul. Asa ca randunoiul a zis, ok, gata, alti nasi. Si tine mortis sa fie nas un prieten de-al lui care isi doreste enorm sa o boteze pe Iulia si aflu acum ca i-a fost lui permanent alaturi in acea noapte de groaza a nasterii mele. N-am absolut nimic impotriva, doar ca pe nevasta tipului abia o cunosc si...nu ma incanta deloc ideea ca ea sa fie nasa (Iulia e fata, nasa mi se pare f importanta sufleteste) asa ca am propus randunoiului si prietenului o a doua pereche de nasi, ceea ce s-a acceptat. Si m-am gandit la Maxinne si sotul ei (sst, ea inca nu stie; poate afla de aici daca citeste )-caci, voua nu mai e nevoie sa va explic cat de mult simt ca s-a implicat ea la nasterea Iuliei si in continuare; nu e zi sa nu ma intrebe de ea. Ce ziceti, m-am gandit bine?

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Va doresc o seara minunata si cu spor...la ciripeala, la sex, la treburile domestice, la nascut, dupa chef si imprejurari!

Si mai impart 2 pupi:
Luny!
Mihutza!

Eu ma retrag...ca freamata a nerabdare Randunoiul sa-l las si pe el la calculator...ne rewwwedem maine!

Pusici!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput