Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, eu nu am avut probleme de genul asta, multumesc lui Dumnezeu, caci nu cred ca mi-ar fi placut deloc. Din momentul aparitiei copilului, el a vazut clar ca puiutul este cel mai important pentru mine dar i s-a parut normal asa. Chiar daca a simtit gelozia, mie nu mi-a aratat-o in nici-un fel. Copilul a fost cel mai important pentru amandoi si de asemenea, unul pentru altul! Ca bebelus, lui Paul i s-a parut foarte normal sa ma ocup suta la suta de pui si el sa treaca initial pe planul 2. Nu stiu, totul a decurs firesc si natural...ceea ce va doresc si voua!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 9 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Naty, nici la mine nu a fost vb de gelozie sau poate daca a fost nu a aratat(vb lu' clau)

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ma bucur sa aud asta Clau si Ali. Sincer, sper ca nu va fi cazul nici la noi. In fine, stiu de unde i se trag randunoiului sechelele astea...sunt momente in care inca uita ca s-a recasatorit cu cineva care chiar e...ALTCINEVA. Pt mine familia va insemna totdeauna NOI TOTI; si se va convinge el singur de asta. E insa adevarat probabil si ceea ce se spune in popor (popoare) ca atunci cand o femeie naste, o parte din sufletul ei e daruita pt vecie copilului. Si asa e in firea lucrurilor sa fie, caci doar si trupusorul acelui copil tot din ea se desprinde, nu?...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Hai sa radeti si voi, ca eu rad in hohote de una singura. (printre preferatele mele: definitia fotbalului si a nerabdarii )

Dictionar Tehnic

ARHITECT = cineva care n-a fost destul de 'macho' ca sa devina inginer,
dar nici destul de 'homo' ca sa se faca designer vestimentar.

BANCHER = cineva care iti imprumuta umbrela lui cand afara e soare si
apoi ti-o cere inapoi cand incepe sa ploua.

BOY SCOUT = un copil imbracat ca un tampit sub comanda unui tampit
imbracat ca un copil.

CONSULTANT = cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e
ceasul si apoi iti cere bani pentru asta.

DIPLOMAT = cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te
face sa-ti incepi ziua cu dreptul.

ECONOMIST = un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va
intampla ieri nu s-a intamplat azi.

PRIETEN = definitia unei persoane de sex opus care are acel 'Nu stiu-ce'
care elimina orice dorinta de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea.

PESIMIST = un optimist cu experienta.

PROGRAMATOR = cineva care rezolva o problema pe care nu stiai ca o ai
intr-un fel pe care nu-l intelegi.

PSIHOLOG = cineva care se uita la oricine altcineva cand o femeie
frumoasa intra in incapere.

STATISTICIAN = cineva care e bun la cifre dar nu are pic de
personalitate ca sa fie inginer.

DRAGOSTE (LOVE) = cuvant din 4 litere, 2 vocale, 2 consoane si 2
idioti.

DANS = Frustrarea verticala a unei dorinte orizontale.

DURERE DE CAP = metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei.

INTELECTUAL = cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la
altceva decat la sex.

NANOSECUNDA = fractiune de timp intre momentul in care lumina devine
verde si masina din spate te buseste.

NIMFOMANA = termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei careia ii
place mai mult sexul decat lui.

MUNCA IN ECHIPA = posibilitatea de a da vina pe altii.

INTERVIU = ceva ce poate fi vazut intre picioarele celei intervievate.

USOR = termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca
a unui barbat.

FOTBAL = ceva cu care toate femeile s-au maritat fara sa stie.

HARDWARE = partea uni calculator pe care o lovesti cand apar probleme de
software

NERABDARE = a astepta grabit.

INDIFERENTA = atitudine adoptata de o femeie catre un barbat care n-o
intereseaza; interpretata de barbat ca 'se da greu de cucerit'.

INFLATIE = a trebui sa platesti preturile de la anul cu salariul de anul
trecut.

Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

gata...scuze ca nu am explicat de ce anume sa dati pe Euforia....dar era deja inceputa emisiunea,si ma gandeam ca vedeti voi de ce sa schimbati postul.
Asa este este vinerea si sambata.....sper ca saptamana viitoare sa nu mai pierd.Cred ca incepe pe la 7...fiti si voi cu ochii in patru in jurul orei asteia.
Legat de burtiera,eu nu sunt de aocrd cu purtarea ei...exact asa cum a zis si NAty...si la curs la fel ne-a zis.

Si acum:

Zoze foarte frumoasa surpriza.....si camera,si mami si tati si bebe o s afie la fel de frumos si mai ales cu ochii tai!!!!!

Simo eu iti multumesc din tot sufletul pentru efortul depus de a ne scrie si pune poze....aproape toate fetele te vedeau pe mess la avatar si eu nu...dar acum m-am linisit bebele tau este un scump frumos si tot ce vrei tu........si fratiorul lui de asemenea ....mai ales cum se uita la el............sa fie sanatosi amandoi si sa va aduca numai bucurii!!!!Si tu arati super!!!!

Si iar mai voriam sa scriu ceva, dar cum nu mi-am notata...am uitat...neuron gravidos.

Elara cu mare drag te-as ajuta dar sunt in aceasi situatie cu coloana dureroasa...chiar acum am stat putin in pat ca ma luase durerea......dupa ce azi am mers si eu putin pe jos sa cumpar niste branzica dulce(a facut mama placinta) si am dat cu aspiratorul in dormitor la noi si am sters praful ca restul a facut mama....si gata coloana in pioneze.

Aaaaaaaaaaaaaa, gata mi-am adus aminte:vroiam sa o intreb pe Simoneta de unde a luat lenjeria aia superba vernil??Daca o mai intra si o sa si citeasca
m-am uitat inca o data la poze ca nu-mi vine sa-mi iau ochii de la ele.
Si surorile tale sunt superbe!!!ce sa mai???un neam de frumosi!!!

IRINA
+31
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Asa e Naty, ai zis foarte frumos, este in firea lucrurilor ca o parte din sufletul mamicii sa se duca exclusiv la puiul ei! Si cred ca barbatii sunt constienti de asta, dar depinde cum accepta fiecare...

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 9 ZILE !!!!!

Mergi la inceput

Eu nu mi-am pus burtiera dupa prima cezariana si burta mea s-a retras frumos sa stiti! Ca atare, nu o sa-mi pun nici de data asta, mai ales ca vreau sa fac miscare dupa ce ma refac, chiar sa-mi fac abonament la o sala din zona. Simt mare nevoia de miscare..., dar nu mai e mult!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 9 ZILE !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Naty,

recunosc ca au fost ceva probleme emotzionale cu Randunoiul meu la aparitzia Larisei...in primul rand ne-am separat in camere diferite (eu cu bebe, el singur...ca sa se poata odihni in liniste, ca avea pe vremea aia un program infernal: plecat la sapte dimineatza si revenit de la scarbiciu cel mai devreme la ora noua seara, uneori chiar la 12 noaptea...a fost relativ greu sa ne redescoperim intimitatea, sa ne regasim echilibrul ca sotz-sotzie).
Nu stiu altzii cum sunt...dar al meu e un tip destul de intolerant la frustrare, cu accente de egoism...cat a fost Larisa foarte mica nu prea s-a implicat in ingrijirea ei, a lasat greul pe mine, replicandu-mi ca: "Pe tine te plateste statul sa stai cu el doi ani acasa."
Indaratul replicii asteia se ascundea multa frica...frica de bebelushul Larisa...mai tarziu cand Lari a crescut relatzia dintre ei s-a transformat radical...avea cu cine sa se joace, avea cu cine sa vorbeasca, avea de la cine sa primeasca semnale daca e bine sau rau cum procedeaza. Acum pot sa spun ca e un tata minunat si dedicat...dar nu a fost asa de la inceput.
Si atunci, si acum, prima chestie pe care o face cand ajunge acasa e sa ia telecomanda si programul TV. Asa mananca...cu nasul in ghidul Tv...absent o intreaba pe Larisa: "Ce faci, Tzutzu?"...da' ne-am obisnuit fiecare cu "colectzia de fluturi" a celuilalt.
De obicei diminetzile de sambata Larisa si le petrece cu taica-su'...el o plimba, el o duce la locurile de joaca din Mall, el o distreaza...aproape ca a devenit ritualica plimbarea asta a lor...in plus e placerea ei sa-l "traduca" pe taica-su' si sa-l stoarca de bani...stie ca el nu ii prea refuza mofturile...uneori, daca vreau sa-i insotzesc si eu la ieshirile astea fii-mea sare ca arsa: "Nu, mergem doar eu cu tati." Stie ca eu nu cedez la santaj.
Si a fi tata se invatza...Al meu e topit dupa fie-sa acum pentru ca ii seamana leit (doar culoarea parului si a ochilor difera)...seamana cu el la mers, la atitudini, la gesturi, la replici...e puiul lui.

Tre' sa mai precizez ca: pe vremea aia locuiam la parintzii mei, tatal meu fiind pensionar si extrem de priceput la puericultura...taica-miu era (si este) toba de sfaturi de calitate privind ingrijirea bebeilor...in plus si tatal meu a fost extrem de protectiv cu Randunoiul meu: "Lasa-l pi saracu' baiat in paci ca-i muncit ca bou-n jug...ti ajuta tata!" Asa ca ii predam stafeta la leganat Larisul mofturos si colicos lu' taica-miu, nu barbatzelului meu.
Si ashea cocoloshit Randunoiul a inceput sa cugete ca eu ma plang degeaba...ca am suficient ajutor din partea parintzilor si pe el sa-l mai scutesc cu vaicareala cu oboseala...la un moment dat tipul ajunsese sa abuzeze de sprijinul parintzilor mei...s-a crezut scutit de implicare.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Am lipsit si eu o zi, adica ieri si de-abia acuma am reusit sa recuperez ciripelile, cu greu ca azi am avut o zi de cacao!!!

Chiar daca neuronul e slab, si pe deasupra mai sunt si ardeleanca si ma misc mai lent incerc sa mai raspund la postari, si-apoi sa va povestesc si cum a fost la doctor.

Simonette, esti tare, si bebe Iannis e un frumos si un dulcic, mi-a placut foarte mult, sa fiti sanatosi si voiosi, sa aveti laptic bun, si somnic bun.

Naty, am vazut si scumpetea de bebe Iulia, ce dulcica e in roz, ca o adevarata domnisoara. Admir mama eroina si bebita pe masura, sa dea Domnul sa creasca mare-mare, sanatoasa, ca frumoasa e.
Abia astept sa ne arati achizitiile pentru bebelina.

Cris, Nicolfelicitari pentru schimbarea prefixului si la mai mare.

Olgutz, esti singura posesoare de neam pisicesc, care nu a sarit cu pozici referitore la exemplarul din dotare, deci sunt in asteptare!!!

Kya, Mami, Ela, frumoase hainute de bebelani aveti voi acolo, asteptam sa le vedem si purtate!!!

Ela, faina de tot camera lui bebe, e asa de vesela, parca vorbeste, e vie, optimista. Mi-a placut fff mult!!!

Luny, naspa cu Streptococul ala, fa tratamentul sfinteste, baga autosugestie, si totul va fi bine!!!

Ursule, felicitari pentru rezultatele de la bebecontrol!!

Trimit si mai revin!!!!

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Am intrat scurt sa urez fetelor care se pregatesc sa mearga la spital luni o nastere cat mai usoara,copilasi sanatosi si recuperare rapida!
Diana,ma gandesc la tine,curaj,mamico!
O seara buna,randunelelor!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput