*** Bijuterii hand-made ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ruscus, bievenue au club!

Apsara, ma bucur sa te citesc... Sper sa apari in curind cu noutati. Si multumesc tuturor fetelor care mi-au vizitat blogul!

Bijoux passion
Adélie la p'tite souris

Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exya spune:

Salut la toata lumea!
Eu mi-am facut numere pt usa, cele clasice mi se par cam triste :)
Ce parere aveti?
http://www.flickr.com/photos/exya/3028745225/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna fetelor, vreau sa va intreb, mai ales pe cele din romania de unde va procurati materia pima, pasta ceramica, fimo (nu stiu daca asa se numeste) e gata colorata sau o colorati voi? si cu ce?, dar incheietorile pt bratari de unde?
sunt incepatoare, nu vreti sa faceti un mic curs si pt noi, imaginatie am dar nu stiu cum se lucreza

exya foarte frumoase lucrarile tale

otilia fara suparare de ce nu e voi sa se dea nume de situ-ri la alte subiecte sunt o gramada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Subiectul asta a cam decedat in urma unui mic scandal legat de publicitate. Asta e si motivul pentru care nu e voie sa se dea nume de site-uri.

Te sfatuiesc sa dai o cautare pe google.ro in limba romana dupa margele si o sa gasesti muuuulte magazine online care vand accesorii si margele. Magazine normale care sa vanda asa ceva eu nu am gasit in oras, decat cu margele dar scumpe rau.

SI cu indulgenta ca am picat in miezul scandalului, acum multe luni si multe pagini va intrebam si eu de unde s-o apuc si nu m-a bagat nimeni in seama. Daca sunteti curioase sa vedeti ce-am facut eu de-atunci, singura singurica intrati pe creatiile mele in semnatura, as aprecia niste impresii. Si haideti sa revitalizam topicul asta ca mie imi place mult.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si mie imi plac mult bijuterii din astea,am facute de o prietena de-a mea,mor dupa ele!
Andreea,m-am uitat si pe ale tale,imi place mult de totasta

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor, nu-mi vine sa cred!!!
Am cistigat premiul 1 aici: http://www.detente-creative.fr/
In + fotografia e ratata, nu se vad culorile toamnei deloc, am terminat colierul in ultima zi (am avut mult de lucru) si era o vreme ploioasa (de toamna :D), nu se vede deloc ca am amestecat topaz gold luster, ruby transparent, bronz mat, cabernet si aur. Totul pare negricios si umbros... O sa incerc sa-i fac niste poze mai reusite zilele urmatoare ;). Cred ca v-ati dat seama ca e crosetat! :)

Pina una alta sunt inca sub soc, nu ma asteptam la o asa recompensa...

Dragele mele, nu m-am uitat inca la creatiile voastre din lipsa de timp, dar miine promit sa revin!

Va pup!

Bijoux passion
Adélie la p'tite souris

Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

FELICITARI SI LA CAT MAI MULTE!
Am vrut sa intru pe blog-ul tau dar nu se poate; de fiecare data da eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

Felicitari!!!!!!! Felicitari!!!!!!! Felicitari!!!!!!!

uite si ultimele mele "minuni":
http://s215.photobucket.com/albums/cc121/zmotocel/

Mergi la inceput

felicitari otilia

exya daca vrei scrie-mi pe pm, ma intereseaza, multumesc

zmotocel frumoase creatii, ce frumos ti-au iesit soriceii

Mergi la inceput

andreea super sunt creatiile tale, ai inceput de la zero si fara ajutor ai facut asa ceva?

si eu vreau sa ma apuc dar inca nu stiu de unde sa imi procur materiale

Mergi la inceput