*** Bijuterii hand-made ***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

e activat pm-ul. daca vrei poti sa-mi scri la : margelutze [@] yahoo [.] com

(fara pauze si paranteze :D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Salutici fetelor, nu v-am mai vazut de muuuult!!!!

Otilia, superbe , minunate, extra fromoase bijuurile tale!!!!
La fel ca si Zmotocel si eu m-am indragostit de Flower Power! Daca ai timp te roog mult sa-mi spui si mie unde l-ai gasit?

LunaNoua, bine ai venit si sper sa ramai cat mai mult!!!! Sunt superbe bijuteriile tale din ceramica!!!

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Cucu fetele!
M-as bucura sa se mai animeze subiectul acesta despre pasiunea noastra n°1 (cel putin la mine asa este :))

Diana, ce surpriza!!! Schema e in vinzare pe Sova in engleza sau pe perlenmuster in germana, pentru mai multe amanunte PM ;) Stiu ca aveai si tu un site sau blog dar nu mai stiu adresa?... De abia astept sa vad ce minunatii ai mai facut!

Am mai pus astazi ceva nou pe blog: un mic "square pendant" http://lasalsa.canalblog.com/

Nu ezitati sa lasati si comentarii ;)

Bijoux passion
Adélie la p'tite souris

Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta ca sunteti in domeniu. caut centru de reparatii bijuterii care sa aiba granat. Am un inel luat de la Praga cu multe granate si bineinteles ca au inceput sa cada din ele. exceptand faptul ca a costat foarte mult, tin enorm la el (e cadou de la sotul meu). Si nu reusesc sa gasesc in Bucuresti un centru de reparatii in care sa aiba granate. Va multumesc

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Otilia, sunt superbe! Imi place bratara spiralata, medalionul care se invarte(in traducere a la moi) si medalionul Aswan si...si... toate. As lasa la comentarii pe blogul tau, dar franceza mea e ruginita rau-rau si nu vreau sa-ti stric frumusete de biju-uri cu "perle"
Oricum, esti foarte talentata

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Alina (Guguluff), merci mult, dar poti scrie pe româneste pe blog, nu-i bai, mai sunt si alte mesaje în limba româna. Mi-ar face placere ;) Asa as sti si eu despre ce medalion învîrtit vorbesti :D

Bijoux passion
Adélie la p'tite souris

Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Otilia, uite ce medalion imi place: http://lasalsa.canalblog.com/archives/colliers/index.html al 2-lea colier, cel numit Un sautoir Crystal Golden Shadow; am reusit sa postez si comentariu, in engleza.
Acum ma fascineaza ultimul colier negru Cam cat lucrezi la ceva, aproximativ?
Am cusut saptamana trecut un alt chocker pe post de accesoriu la o rochie de seara bleu-marin cu argintiu. Ce sa va zic, iar ma durea ochiul drept, de aia am lasat-o si mai moale cu margelitul; si-mi pare asa rau Colier si Lateral

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Otilia, superbe creatii... Eu trebuie sa ma apuc de pozat, ca de lucrat tot am mai facut cate ceva
Guguluff, e foarte reusit chockerul! deabia astept sa vad si rochia Cu margelele de nisip trebuie sa ai rabdare si sa lucrezi la lumina zilei, iar tehnica pe care o folosesti tu mie mi se pare cea mai grea (eu la brodat nu prea am rabdare/talent)dar si rezulatele sunt pe masura!!!
Pupici si spor la toate!

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna fetelor, ce minunatii ati facut, imi plac tare mult
eu sunt incepatoare si va rog daca puteti sa imi trimiteti si mie adresele de unde va procurati materialele, puteti sa imi scrieti un pm sau pe mail
multumesc, spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Eu trec doar sa va salut, ca noutati n-am. Doar idei.

Mergi la inceput