Vacanta cu Laura in Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:multumesc mult celor care ati citit si celor care ati scris, o avalansa intreaga de sentimente o excursie in romania, nu? asa simt de fiecare data cand merg, de data asta am pus insa pe hartie...
si tare greu de una singura cu copil de 2 ani, cel putin cu fi-mea asa a fost.

amyarabella, Laura pur si simplu nu plange dupa tati, nu stiu ce sa iti zic. numai in avion la intors ii zisesem ca in scurt timp il vedem pe tati si ea se zgaia pe culoar si tipa "tata". Poate ma ajuti tu insa pe mine si imi zici cum sa fac sa nu mai planga tati dupa Laura caci la noi e tragedie cand trebuie sa plecam undeva fara el

va asteptam cu un gand bun pe cei carora v-a placut povestea noastra si care va recunoasteti in vreuna din situatii

Laura si mami


Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna, frumoasa poveste, mi-a duc aminte si eu d eprima calatorie in Ro, cel mic 3 luni si cel mare 5 ani, a fost tare greu , bebe a plins 4 ore de la decolare , va dati seama ,credeam ca nu mai ajung in tara, acum voi merge iarasi singura cu ei , dar sint mari sint convinsa ca va fi altfel, s egindesc d eacum cum va fi fara tati atita timp.C asi voi sper sa o mai gasesc pe strabunica mea si deci stra stra bunica baietilor mei, e asa batrina dar cu o memorie nemaipomenita.Mie dor si mie de toti de altmosfera d eacolo.Abias asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

gabriela, ce curaj! ai zburat singura cu doi copii, unul atat de mic si zbor asa lung! eu ma gandesc ca la anul Laura se va mai linisti si imi va fi mai usor sa merg cu ea - adica asa sper

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Arla abia acum am trecut iar pe la subiectul acesta imi cer scuze . Cu tati nu e problema ca ramane acasa si nu il vad daca plange sau nu si daca plange e baiat mare eu nu imi fac probleme de el.
Acum nici noi nu mai avem asa mari probleme la plecare ,plange doar un pic si ii trece repede(Stefan nu tati) cred ca a fost o faza atunci in perioada aceea.http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

haha, noi am negociat la sange numarul de zile pe care le vom sta in romania. eu voiam sa plec de vineri, el nu, e prea mult - de duminica e bine!
cica daca plec singura pot sa stau cate zile vreau eu

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Frumos ai povestit Alra.........si povestea noastra tot cam asa ar suna. Nu sunt nici doua saptamani de cand ne-am intors si parca a trecut un an. Noi calatorim cu masina iar pe tati chiar daca nu e prea entuziasmat il luam cu noi de fiecare data daca nu cel putin pe post de sofer.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)


Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

da Mira, dar tu copiii ii numeri pana la 3! normal ca nu pleci singura

eu la anul voi numara pana la 2 si atunci nu stiu cum am sa fac.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mami de Laura

Ma regasesc si eu in povestea ta, am fost deja de doua ori cu Rianna in Romania, prima data avea 7 luni si a doua oara 1 an jumate. Doar ca zborul nostru e de 14 ore, cu doua escale, cu schimb de fus orar... si pana acum nu am avut locuri pentru ea pe avion. Prima data am zburat fara tati, a doua oara a venit si el. Peste o luna si ceva zburam din nou, tot singure ca prima data. Insa avem fiecare locul ei pe avion acum ca pitica are peste 2 ani.

Tot dorul de familie si de locurile natale ne atrage asa tare, si cand experimentam bucuria si linistea unei vacante pline de rasfat, parca drumul nu ni se mai pare asa lung si obositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

F.frumos ai povestit, sa spun ca si eu ma regasesc in povestea ca in iunie 2009 am zburat si eu cu 2 copiii, de 3.5 ani si 2 ani si zborul a fost de 12h+2h escala-nu e usor deloc,dar e bine cand se termina cu bine.

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput