Casnicute sexy(162)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

E cu ochi sau nu ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Danelutza, las ca le trec lor crizele...si eu ma ciondanesc toata ziulica cu ruxi si alex...da-mi trece repede
Miho, deja te-ai mutat?
Alinutza, ne mai tii mult in suspans?
noi am patinat se ne-au sarit capacele alex fara ajutor se descurca destul de bine, a cazut de multe ori dar fara sa-l doara si i-a placut mult, mult de tot(nu mai fusesem cu el de 2 ani) ruxi a patinat azi pentru prima data pe patine de gheatza si am tinut-o numai de manutza, i-am dat drumul si am vazut ca nu se descurca asa ca nu am vrut sa ramana cu amintiri neplacute(cazaturi sau frica) asa de mana cu mine a fost super, super incantata...eu faceam o tura cu ea, o tura singura si ma astepta mereu cu manutza intinsa sa o preiau ca pe o stafeta
am zis ca poate o sa-i mai duc in cursul saptamanii viitoare din nou...daca tot avem patinele macar sa le folosim
va pe toate si va doresc o Duminica faina in continuare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

Multumesc Gyongyi pentru vesti!

O duminica frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gagici. suntem inca la ai mei...dar numai pina miine. sa incepem saptamina bine. miine, cu catel, cu purcel ne mutam la noi acasa
danelutza, apropos de bb, suntem inca in "lucrari". venira rusii la inceputul lunii, sper sa ia o pauza vreo citeva luni bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!La mine nu a mers netul pana azi...iar azi cand am deschis nu mai merge mess-ul...si eu nu stiu sa il fac...sa vad cand se pune Dan in carut sa imi dea indicatii.Eu am facut pachet pentru Dana, a fost si Catalin acasa, pleaca mai pe la ora 18, in rest nu am noutati.Voi ce faceti?La noi e frumos afara, soare...dar degeaba ca sa ma plimb...nu se poate decat prin curte cu treaba.Va pupppppppppppppppp!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

,,

gyongyi

Mergi la inceput

eu am dormit la pranz...acum sa vedem cu cine "joc" la noapte

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

eu am dormit la pranz...acum sa vedem cu cine "joc" la noapte

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

cu moi .

Miki

Mergi la inceput

apai atunci stau linistita
io-s fericita ca am primit telefon de la finutza mea de la sighisoara si m-a anuntat ca a nascut fetitza, 3,400, si 56 de cm...asa ca dau de baut

maine ma duc sa caut cercelusi si lucrushoare la finutza mica si sa-i si trimit...chiar daca nu o botez eu, ci cealalta pereche de nasi de cununie(stiti ca in sighisoara se pot alege 2 perechi de nasi)

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput