*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*
Raspunsuri - Pagina 14
mav spune:
Neatza, zuzici gravidute si mamici!
Am intrat la voi dorind sa aflu amanunte despre babee, dar vad ca pe aci nu s-a aflat inca faptul ca.... ea deja a nascut (a scris o mamica la subiectul nostru comun, la copilasi de 4 ani)!
Si o veste in plus fata de ce vad pe listuta... s-a nascut si bb Mihnea-Adrian (14.02.2008), pui de mami Teo2rina!
Sunt foarte impresionata de faptul ca m-am regasit si eu pe listuta vostra, la "au fost cu noi si ne sunt prietene"... Nu stiu cine a avut aceasta idee, n-am mai citit de mult timp pe la voi, insa... gestul vostru este extraordinar si va multumesc din suflet!
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si pt voi si pt puisori si pt tatici si pt fratiori/surioare de bebelusi si pt toti cei dragi!!!!!!!!!
Toate cele bune! O primavara minunata alaturi de bebelusii vostri scumpi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Adryana_4u spune:
Ce faceti, fetelor?
Eu recunosc, nu am mai reusit sa mai intru ca inainte, dar e de inteles...ne chinuim cu colicii, cu oboseala, ce sa facem? Speram sa treaca...si cat mai e pana trece...dumnezeule....sper ca sunteti toate bine, si bebeii la fel..pana una alta, va pupam si va uram o zi excelenta...sper sa reusesc sa ma pun la curent cu noutatile...pupicei
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Ellenuta spune:
angi uite si tu ce slaba e miscarea pe aici .. nu mai fii suparici .. fiecare am avut momente din astea! fata sa-i treaca supararea
tinna bine ai venit acasica! asteptam pozuci cu bebelu frumos! si desigur povestea nasterii ..
honey iubita .. imi pare rau pentru neplacerile prin care treci .. asa e la sfarsit de sarcina .. nu mai ai rabdare, simti ca nu mai poti .. eu am stat 10 zile peste termen si deja imi venea sa ma urc pe pereti .. nu mai puteam
VELA SA TRAIASACA BEBE ALEXIA SI SA FIE SANATOASA!
NICOLE ES NASTERE USOARA SI BEBE SANTOS!
gina ce bine ca operatiile au reusit si acum esti langa minunile tale! cred ca nu ti-a fost deloc usor .. si te-ai si muls la spital ca sa nu pierzi lapticul pentru bebe! fata curajoasa si cele trei minuni
mitsu off .. de groaza mama ta! io i-as fi spus vreo doua .. pentru bebe C. sa creasca mare si voinic si sa fie sanatos!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
miri_mik spune:
mav, bine-ai revenit printre noi! si cu vesti asa de frumoase!
felicitari babee si teo2irina! uite cum creste lista si intram pe ultima suta de cm:)))
noi acu revenim de la medic. cu masurile la lungime nu-s convinsa...parca n-ar fi crescut deloc, dar am trecut la haine de 3 luni, care ni-s bune... ma rog, in rest e pe toate curbele bune, e constant cum trebuie sa fie.
angi, uite, dedata asta special pupic pt tine... am facut si noi o dermatita atopica si m-am luminat, l-a dat cu atoderm. prima reactie, s-a inroshit si-a aratat mai rau, azi insa e pielicica mai frumoasa; i-am aratat medicului si a zis se continui cu ea, dar daca insista, am reteta de crema cu cortizon...grrrr.io cu atoderm inainte nu degeaba m-a costat 15 euro.
cu ochisorul... masaj. e canalul lacrimal infundat. nu ajunge doar laptic si doar antibiotic, de 3 ori pe zi, un minut masaj in coltul ochiului... saracu gaga...
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
danonique spune:
Adryana ai o scumpete de fetita.Sper sa treaca repede colicii.
Dana si Albert Aaron 20.12.2007
roli25 spune:
quote:
Originally posted by iulia82quote:
Originally posted by nemary
noi o sa intram tot mai rar, separe ca micuta mea are colici, ar sta tot timpul cu titi in gura si cum o pun pe pat tipa ca din gura de sarpe. ieri pana la ora 15 nu am reusit sa mananc nimic, azi nu am reusit sa dorm decat cate 30 min. la noapte o sa dormim toti 3 in pat, altfel prevad ca nu ne vom odihni nici unul.
Iulia, vreau si eu sa doarma bb macar 4 ore legate.
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Asa facea si Iris,pana i-am introdus laptele praf.Sincera sa fiu nu prea-mi place ideea de lapte praf,dar de o saptamana de cand il bea e mult mai linistita si doarme aproape toata noaptea.Imi e mila de ea sa-i dau papa cu biberonu cand stiu ce mult iubeste ea tzatza...eventual incearca sa-i sai 30 ml de formula si apoi san si vezi daca se linisteste
POZE IRIS
Iulia si IRIS MARIA
Fetelor, tineti bebelusii la san oricat doresc ei si de cate ori doresc. Chiar daca nu dorm legat 4 ore, sunt inca mici sa aiba un program. Doar penru asta nu introduceti lapte praf. Este pacat sa va pierdeti laptele vostru si copii sa nu beneficieze de toate avantajele alaptatului natural. Ei trag mai usor din biberon si se vor lenevi, pentru ca l asan trebuie sa munceasca si va scade productia de lapte. Curand isi vor face program de 3-4 ore si o sa treaca perioada asta grea de treziri dese. Hidratati-va foarte bine, minim 2l/zi, beti ceai de chimen+ anason+ fenicul si dati-le doar san.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Mitsu-bishu spune:
ankalaura, Ellenuta, multumiiiiim! ankalaura, eu stiu ca nu e bine sa dai pe piele de bebe cu niciun chip cortizon!!! In fine, fiecare cu alegerea lui.
lcazangiu, ma bucur mult ca ti-a fost de folos!
Fetelor, am si eu o intrebare despre lohiile astea enigmatice, care dau de furca tuturor. Am cautat pe google, sa gasesc un raspuns deja scris, dar nu m-au convins deloc. Se face ca miercuri implinesc 5 saptamani de la nastere. Dupa controlul de martea trecuta am mai avut 2 zile de lohii seroase (galbui-rozalii, nu stiu cum sa descriu), apoi o zi pauza, sambata au revenit, dar maronii si foooarte putine, ieri ceva mai mult, iar de aseara sunt sangerii! Si sunt mai abundente. Azi a curs relativ mult, ca la ciclu, dar rosu intens spre grena si mai "consistente", adica nu sange sange. L-am sunat pe dr. si mi-a spus ca daca nu am simptome asociate pot astepta pana miercuri sa ne vedem la cabinet, daca insa e urgent ma pot prezenta azi la camera de garda, ca il gasesc. Problema e ca eu nu am timp azi si nici nu are cine sta cu bb C. Nu simt dureri, ci doar niste contractii slaaabe, ca in primele zile de dupa nastere in timpul alaptarii, nu am febra, nu nimic. Voi ce ziceti, e menstruatie sau totusi sa fac tot posibilul sa ma duc la dr. azi?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
miri_mik spune:
roli, spune-le tu, ca eu am obosit:)muuuuah!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ereena spune:
cand ziceati ca sunt palierele alea de crestere? noi avem trei sapt si trei zile ,am iesit din spital cu 4100gr astazi avem 4900.eu sunt multumita de evolutie. de vreo trei patru zile bebe ar sta la san mult mai mult, si chiar sta , ca mami are rabdare .asta ziua ca noaptea mai mult de 10-15 nu sta . dar problema (*sau ar trebui sa o consider problema?) inainte dormea si 3 ore acum nu doarme mai mult de 2 ore max 2 ore 30 . e ok ?
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
Ereena spune:
imi cer scuze ca nu pot fi atenta la ce scrieti , dar atunci cand ma putin timp liber de la bebe ,trebuie sa spal, calc, etc, sunt sigura ca stiti si voi
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA