Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
Donia spune:
Buna dimineata!
M-am trezit nauca, pe motiv de vant puternic azi noapte si Roxana refugiata in pat cu mine, caz in care ea are chef de vorba indiferent ca e 2, 3, 4 sau 5 dimineata... iar pana resusesc sa o fac sa taca se cam duce o ora...
Dupa ce ne-am desteptat m-a trezit cu vreo doua dansuri, iar acum iar sunt bleaga, ca tocmai ce mi-am bagat nasul in cafeaua fierbinte, chestie care pe mine ma cam adoarme.
chris, bine ai revenit, vad ca Alex seamana si cu tine si cu sotul, de unde deduc ca si voi doi semanati... putin...
ruxandra, l-ai invatat sa salute pe Matei? Conu' inzapezit in carucior parca e in sania lui Mos Craciun.
Ce-i cu balcanii?
flore, ce iepurasa e Alessia cu dintisorii crescuti!
adinazot, lui Ale ii sta parul ca lui Cristi, ca la arici tu ai tuns-o sau asa e naturelul ei?
a_deju, dar n-ai povestit mai nimic, cum te-ai distrat, cum ai lenevit, cum te-ai rasfatat? Chiar si daca e sa povestesti ca n-ai facut nimic... dar fa-o totusi, nu ne lasa asa...
Laura, mi s-ar fi ridicat parul ca la arici sa aud asa sfaturi! Cum e posibil, numai asa, sa-ti stie de frica?!
Gospodinelor, m-am apucat si eu de facut biscuiti si am pus aluatul in frigider, conform instructiunilor, si acolo l-am lasat de vreo... 5 zile, ca n-am avut timp sa-l mai coc... dar poate resusesc azi cu Roxana, ca e libera, n-are scoala si ar fi cazul sa trecem la pasul urmator, daca mai iese ceva.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
flore26 spune:
Am si eu o pofta de muffinsuri...da nici un chef sa fac, asa ca, cine are mila de o biata mamica ce se ineaca in bale, sa arunce cu niste muffins...sunt pe faza sa le prind...
DIA da, s/a mai rotunjit putin, are niste buci si o gusa , nu mai pot de dragu ei, asa mica si indesata RUXANDRA pai macar atata sa ia si de la mine, genele, lungi si negre... mi/as fi dorit sa ia si gropitele, dar se pare ca nu ...DONIA o idee buna: astept si eu sa creasca Alessia sa ma jute la copt biscuiti...pana atunci mancam din comert Spor la bucatarit...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
ruxandra_sb spune:
Mda, cuprinsa de febra bucatarelii mamicilor minunate si care mai de care mai gospodina ma apucai sa-i prepar bulz a la Dandusa, varianta modificata. Ceea ce (=inovatia) n-a fost o idee prea buna .. vreau sa mai incerc o data reteta originala cu branza de burduf, sau macar de vaci, in loc de telemea desarata.. A iesit bunutz, dar greu masticabil si de abia l-am pacalit (da, recunosc ) sa ia cateva lingurite. Apoi s-a indopat cu 3/4 banana.. si era tare fericit.. ca-n restul de banana a inceput sa sculpteze.
Adina, asa ii sta lui Ale parul sau era fata lu mama stilata?
Dia.. am asa o presimtire c-o sa va saturati de poze cu familia lu je.. da ce sa-i faci.. acuma ne satisfacem refularile acumulate. Pijamaua e de la Marks&Spencer, 3 la pachet. Si s-o vezi pe aia rosie.. nu-i nimic mai am pretext de-o poza. Si ce-are bre Bucurestiul meu natal cu ninsorile.. adica noi de ce nu??
Laura, . M-ai lasat masca cu teoria nasilor. N-am mai auzit asa ceva.. brr.
Anateo s-o tineti tot asa si mucii/tuse/alea, alea sa dispara de tot. Distractie placuta si-o vacanta minunata va dorim!
Acs, sanatate Ioanei. Pare rau s-aud de bunica ta. Sa-i fie cat mai bine.
Donia, uite www.mediafax.ro/externe/parlamentul-din-kosovo-a-votat-independenta-video-protv.html?3614 2394539" target="_blank">aici. Parlamentul din Kosovo a votat independena
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
bamboletta spune:
Am plecat dupa forme de briose si ne-am intors cu briose gata facute in drum am mai gasit la leonardo o pereche de ghetute pt antonia la reducere de la 139 ron erau 28 ron piele exterior interior sunt f incantata de achizitie
Ruxandra-notat reteta de la donia (dianocica si acolo vad mult zahar 15 linguri si 20 faina )
Dia-se pare ca nu se fac greu muffins dar e lenea mare la mine am luat de-a gata,dar am promis sa fac pt Antonia
Acs-multa sanatate Ioanei si bunicii
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Lavinia_P spune:
www.youtube.com/watch?v=khohetZWk8c" target="_blank">radeti putin
Da,
Multumim de intrebare...suntem bine acum..joi suntem programati.
Eu nu stiu ce sa mai fac cu mine....
am fost la tuns si am zis hai sa-mi iau un sampon bengos..am dat 400 de mii pe el si l-am ratacit pana acasa...alea de la salon au zis ca nu l-am uitat ,da altundeva nu aveam unde sa-l uit...
Azi, am umblat de nebuna dintr-o parte intr-alta pt o adeverinta,am pus-o in geanta,am uitat sa o scot si cand am iesit afara s-a varsat apa din cana lui mihaitza...s-a udat si s-a rupt...si-mi trebuie joi..si aia de la ghiseu abia mi-au dat-o...
Oare cum sa fac sa nu mai fiu asa habauca...daca ati sti cate chetsii uit si pierd...
minunea mea
Lavinia_P spune:
Laura,
Eu zic sa-ti faci de maine programare la cab din pacurari, pt martea viitoare.
Ruxandra,
e un dulce grigore.ne-a luat la carlionti.nu am putut vedea primele poze.
A-deju,
pe aici se mai gaseste nestle junior..si in carrefur,kaufland,sensiblu,...voi intreba de karvol si vigantol.
minunea mea
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
www.youtube.com/watch?v=khohetZWk8c" target="_blank">radeti putin
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
offf si eu tare uituca sunt (uneori ma intreaba sotul unde am pus ceva si eu f convinsa ii spun ca nici nu am umlat cu obiectul respectivsi ca de ce ma intreaba pe mine dupa ce il gaseste imi zice unde era si imi aduc aminte ca eu l-am pus acolo
Antonia doarme
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Donia spune:
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Lavinia, am ras mai mult Ce fetze nedumerite
Da-mi pare rau ca ai stricat adeverinta si pierdut samponul... o zi nu prea buna...
ruxandra, am citit, multumesc, sper sa nu fie tulburari... prea mari.
bamboletta, eu am facut muffins din aprox. o treime de reteta, mi-au iesit 12. Nu cresc formidabil, dar sunt bune, bune.
desiree spune:
quote:
Originally posted by Donia
Imparatia Pasarilor
minunat! (buna berea, nu?)
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic