Shoppaholicele Redouto-masochiste
Raspunsuri - Pagina 21

vl-ad spune:
quote:
Originally posted by Giova
am comanda din 23/01![]()
.
e la posta din 14 febr., aviz nu am primit. eu miercurea am fost sa intreb la posta, nu era nimic.
linkuri nu mai pun, majoritatea nu se mai gasesc. au fost numai hainute de baietei, majoritatea cumparate si de alte fete.
si cadoul primit: suport argent...sunt niste lumanari urate, pe un suport din tabla, care probabil se agata pe perete. dar nu pe al meu...ca sunt groaznice.
La BRD nu am ajuns sa vad daca mai am holdul pe comanda din 30.01.
Simina, Adina aveti comenzi in curs de sosire? am mai vazut ceva scrisori la posta de LR, doar ca nu am ochi de vultur, ca sa vad destinatarul.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ioana , al tau a fost scrisoare?Cate produse ai avut?
Eu mai astept din 1 ,6 si 18.Oare este posibil sa fi venit si din 1?In asta am avut doar 10 produse si s-ar putea sa fie scrisoare.Cred ca dau si eu o fuga pana la OP.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

X-ray spune:
mi-au golit cosul !sunt chiar nesimtiti...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...

Raluca8 spune:
Am primit si eu pe email un cod nou
77798 Offre valable du 10/02/08 au 04/03/08 inclus sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007 et Printemps-Eté 2008, valable uniquement sur la redoute.fr sauf prix rouges, prix verts, prix mini, nouveautés, exclusivités Web, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre.
Nici un raspuns de la LR pentru coletul din 10.01 , nimic la posta :(

camelia_daniela spune:
Capitol nou de shopping si de primit colete! Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

danadc spune:
quote:
Originally posted by diotima
Eu am vesti buna. Pana la urma mi-au inregistrat comanda aia din 9/2, prin mail, dupa indelungi discutii cu Sabine. Ce-i drept, e inreg in 18/2, deci mai am de asteptat pana vine.O sa-l pun si pe posesorul cardului sa intrebe la banca daca i-au pus hold pe bani.
Asa ca ...de abia astept sa vina!
Si ca sa nu-mi ies din mana, cosul e iarasi plin cu vreo 12 produse
Diotima,
eu cred ca-s f. aglomerati. Comanda mea din 7 feb mi-a fost confirmata imediat pe mail, dar mi-a aparut in suivi pe 15. Ce zici de asta? Cu pret facturat, nr tot ce trebuie...