Shoppaholicele Redouto-masochiste

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by danadc

Intrebare: daca comanda mea are zece produse exclusiv teztile, vine colet sau scrisoare voluminoasa?

Multumesc....

Depinde de "volumul" hainelor. Tu trebuie sa stii.

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by danadc

Intrebare: daca comanda mea are zece produse exclusiv teztile, vine colet sau scrisoare voluminoasa?

Multumesc....

Depinde de "volumul" hainelor. Tu trebuie sa stii.

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Deci daca sunt tricouri si bluzite finute, inteleg ca poate veni scrisoare...mi se pare ciudat ca sta doar 10 zile la posta...
Merci mult...

AMR 2 feb, 2 feb, 7 feb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am comanda din 23/01 .
e la posta din 14 febr., aviz nu am primit. eu miercurea am fost sa intreb la posta, nu era nimic.
linkuri nu mai pun, majoritatea nu se mai gasesc. au fost numai hainute de baietei, majoritatea cumparate si de alte fete.
si cadoul primit: suport argent...sunt niste lumanari urate, pe un suport din tabla, care probabil se agata pe perete. dar nu pe al meu...ca sunt groaznice.
La BRD nu am ajuns sa vad daca mai am holdul pe comanda din 30.01.

Simina, Adina aveti comenzi in curs de sosire? am mai vazut ceva scrisori la posta de LR, doar ca nu am ochi de vultur, ca sa vad destinatarul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Alina.a , la pantalonii luati de prietena ta

http://laredoute.fr/vente-pantalon-jodphur-active-wear.aspx?productid=324088467&documentid=530607&categoryid=23110547&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

se potrivesc marimile? adica a luat cat stia ea ca poarta de obicei?

Eu inca sunt in asteptarea primei comenzi (dintr-un total de 6), din 27 ian...nu mai am rabdare!!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici azi nu a venit coletul din 25
Stiu ca inca n ue cazul sa intru la idei... dar nu mai am rabdare
Cred ca intai le primesc pe cele de pe 7

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

quote:
Originally posted by A2504

Pt chiara2005--la op12 de pe calea floresti , am luat nr din cartea de telefon . sper sa-mi rezolv problema azi..
ar fi bine sa suni..

Pe calea Floresti sunt doua OP cumva? Si eu stiam ca de el apartin si cand m-am dus acolo mi-au spus ca coletele externe se trimit din luna februarie la OP 16 de pe Ion Mester. Cred ca ar fi bine sa dau si eu un telefon. Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

quote:
Originally posted by Laura T

Alina.a , la pantalonii luati de prietena ta

http://laredoute.fr/vente-pantalon-jodphur-active-wear.aspx?productid=324088467&documentid=530607&categoryid=23110547&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

se potrivesc marimile? adica a luat cat stia ea ca poarta de obicei?

Eu inca sunt in asteptarea primei comenzi (dintr-un total de 6), din 27 ian...nu mai am rabdare!!

O idee foarte buna...
Atunci cand punem linkuri si precizam ca produsul este prea mic sau prea mare ar fi bine sa evidentiem si masura noastra standard comarativ cu cat am luat....
Banuiesc ca tepe mai luam chiar daca stim ca ne vine bine un anumit numar...
Stiu ca asta implica mai mult timp, dar de vreme ce suntem shoppaholice...macar sa stim ca anumite produse nu corespund masurilor indicate chiar de ei....

Nu cred ca trebuie sa mai precazam, de ex, in cazul hainelor de la Ann Wayburn, pt ca se stie ca sunt mai mari cu un nr...
E o ideee....

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

laura t prietena mea e "slabanoaga" ea poarta cam 34 spre 36 dar cred ca mai mult spre 34 si a comandat 36 si ii sunt perfecti. materialul este putin elastic dar destul de grosut si mai teapan dar in sensul bun(hai ca habar nu am sa descriu haine)
loredana uite slipul ,culoare e aia mai inchisa,mi-a iesit mai deschis la culoare cand i-am facut poza de la spate probabil din cauza luminii din camera

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

quote:
Originally posted by A2504

Pt chiara2005--la op12 de pe calea floresti , am luat nr din cartea de telefon . sper sa-mi rezolv problema azi..
ar fi bine sa suni..

Pe calea Floresti sunt doua OP cumva? Si eu stiam ca de el apartin si cand m-am dus acolo mi-au spus ca coletele externe se trimit din luna februarie la OP 16 de pe Ion Mester. Cred ca ar fi bine sa dau si eu un telefon. Multumesc pentru raspuns.

am auzit ca a spus pt altineva ca s-a deschis un op nou langa catedrala , langa PRITAX , depinde pe ce strada stai ...tel op sa sa suni 433596

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Eu am vesti buna. Pana la urma mi-au inregistrat comanda aia din 9/2, prin mail, dupa indelungi discutii cu Sabine . Ce-i drept, e inreg in 18/2, deci mai am de asteptat pana vine.O sa-l pun si pe posesorul cardului sa intrebe la banca daca i-au pus hold pe bani.
Asa ca ...de abia astept sa vina!
Si ca sa nu-mi ies din mana, cosul e iarasi plin cu vreo 12 produse

Mergi la inceput