Shoppaholicele Redouto-masochiste

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Buna seara la toata lumea ...
Am si eu o problema -am dat o comanda pe 14 si nici pana astazi nu mi-a venit mailul de confirmare-nu erau produse reduse , erau doar cu pret rouge si cu pret normal
Oare ce se intampla ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

eu am dat comanda pe 16 si la fel, nu am primit meilul de confirmare asa ca le-am scris azi... astept raspunsul lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ella_74

Nushu, aoleo, am o gramada de intrebari, ce sa fac daca avem aceleasi gusturi.

SO:
- vesta adidas maro ce marime ai luat? am tot frecat-o ba in cos, ba afara, dar acum chiar o vreau daca ai laudat-o.
- pantalonii AWS cu dunga sunt cu talie joasa? macar medie? nu sunt evazati, sper...ca i-am pus acum in cos

despre ce am comandat deja:
- puloverul PUMA eu l-am luat pe verde cred, poate n-o fi atat de naspa; dar ca marime cum iti e, ca tot 38 ai luat si tu? hai, te rog indrazneste si probeza-l...eu nu l-am luat de la preturi rotunde cu 10 eur ca l-am ochit atunci cand l-au redus la 15 eur; nu-i bai, numa sa-mi vina; dubios ca nu are Puma brodata la poale; dar eticheta cum e? ca astea de firma toate au eticheta corespunzatoare.
- puloverul Adidas eu l-am luat pe gri; acuma regret ca nu mi-am luat si roz; si a stat saracu la preturi rotunde atat amar...
- hanoracul Nike care zici ca l-ai primit S in loc de M, eu tot M l-am comandat, sper sa vina asa; cat e de scurt?

please raspunde-mi, fac si eu asa: "hai, repede ca stau cu cosul pregatit"

multumesc.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

ella pentru tine m-am dat acum jos din barlogsi am coborat pana la demisol unde am lepadat boarfele luate azi

deci am probat puloverul puma parca nu mai e asa de odios are si puma pe el da e neagra si sincer n-am vazut-o la cat eram de nervoasa cand l-am vazut cum arata...sincer ce ma enerveaza cel mai tare acu la el ca l-am si probat e faptul ca are mansetele mult prea stramte fata de restul manecii si arata asa ca o maneca bufanta...intelegi ce zic??sper:P

el ar fi ok asa ca si marime am luat 38 ca si tine o sa mai vad daca il port sau il dau...sa vad cum va fi ala verde ca il astept si pe ala...asta negru l-am luat la pret mai mare fata de cel verde care l-a, luat la pret rond

vesta este mortala groasa numai buna am luat 38 si-mi vine perfect iar de lungime vine pana la bata blugilor cu talie joasadeci e ok daca iau blugi cu talie medie nu se vede nik

pantalonii aws sunt super au talie medie...urasc pantalonii cu talie inalta dar si cei cu talie f joasa asa ca-s numa buni...nu sunt evazati...iar urasc

puloverul adidas l-am luat la pret de vreo 23euro asta roz si cand l-au bagat la prix ron cu 10 euro de nervi l0am luat si pe cel inchis la culoare

hanoracul nike marimea s acopera fix buriculdar atatin schimb la maneci acopera si juma de palmaeste ok numai sa-ti vina marimea buna

hai baga comanda

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nushu,sarumana mult de tot.

pun si eu tot 38 vesta adidas,hai ca bag comanda acuma

te-ai facut bine? sper ca da; Bob al meu a dat in bronsiolita si fiindca n-a vrut sa faca aerosoli (urla numa cat vedea masca) ii dam antibiotic.

inca o data merci.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ella_74

nushu,sarumana mult de tot.

pun si eu tot 38 vesta adidas,hai ca bag comanda acuma

te-ai facut bine? sper ca da; Bob al meu a dat in bronsiolita si fiindca n-a vrut sa faca aerosoli (urla numa cat vedea masca) ii dam antibiotic.

inca o data merci.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

ellamulta sanatate puiului mic,,,off saracutzul antibiotice

eu acum slava domnului sunt bine mai stranut dar atat azi mi-am reluat activitatea la serviciu si tare bine e ca ma plictiseam rau acasa

sa porti sanatoasa tot ce ai comandat in seara asta si sa vine rpd coletul

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

am primit si eu comanda din 18ian, dupa ce am sunat la posta ,si mi-a spus ca e acolo din 14 febr...merge sotul dupa el si nu-l gaseste , sun eu , iar imi spun ca e acolo .... e un haos acolo...si comunicarea lasa de dorit...

acum marea problema , are atasat un proces verbal facut la intrarea in tara pentru ca e deteriorat, si are greutate mai mica de la 9.2 la 8.1kg
mi-au spus sa vin dimineata cand este sefa , sa-l deschidem in fata ei .
stiu ca cineva a mai avut problema asta , am cautat in urma dar nu am gasit...
ce trebuie sa fac , daca lipseste ceva?
evident dupa ce ma incarca cu hartii...
oare am norocul sa-mi raspunda cea care a avut probleme de acest fel??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am primit comanda din 24!nu ca mi-ar fi venit aviz..... dar am fost eu dupa ea....a ajuns in sac si cu 1 kg mai putin la cantarire am paralizat cand am vazut.am anuntat-o pe cucoana de la posta ca desfac sacul si daca lipseste ceva il trimit inapoi.dar nu a lipsit nimic.sunt cu eli in brate dar pun linkuri mai tarziu daca mai gasesc ce am luat ca au fost ieftinituri.al meu sot m-a rugat sa-l anunt cand descchidem magazin din acela cu "totul la 1 leu".dar eu sunt ff multumita de pachet,chiar imi vin bine toate cu o exceptie doua cred....
nushu vara asta o sa fi roza.faine hainele care le-ai luat

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Alina.a, acu ma ingrijorez eu...
Maicamea a fost ieri la posta, dar cica nu are pachet, dar ieri iar i-a venit aviz. Eu tot nu am primit coletu din 24.
Mie mi-au luat ieri ceva bani din cont, banui ca pt comanda din 29, dar au si deblocat ceva bani...
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Nushu super hainutele pe care le-ai luat.Ai dreptate cu aspersoarele floricele, la noi costa mai mult.
Am si eu 2 comenzi din 7 febr pe care le astept dar nici nu am verificat daca au retras banii de pe card ca plata am facut-o cu cardul soramii, la ora aia din noapte mi-a fost lene sa merg pana la banca sa alimentez cardul.
Oricum pt astea mai am de asteptat.

Anca 25 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

ligeea, si eu tot pe 14 am dat comanda, nici nu m-am gandit la mailul de confirmare, dar acum ca ati spus voi, nici eu nu l-am primit. Trebuie sa le scriu? Unde?

alina sper sa reusesc ca vad ca imi apar numai niste denumiri generale si cand dau cautare dupa numele respectiv imi apar o groaza de variante. Sigur ca vreau sa pun linkuri.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput