Shoppaholicele Redouto-masochiste
Raspunsuri - Pagina 17
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by felicia74
uf, mi-a raspuns LR (evident prin Sabine):quote:
Bonjour Mme,
Hi,
Your last orders have been shipped on February 15th through parcel n° 045 5755727, on February 6th through parcels n° 036 1567510 and n° 036 1569032 and on February 9th through parcel n° 039 1027390. Your credit card will be charged next. Thank you for waiting.
Best regards.
Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Uf, gata acum execut asteptarea. Mai am ca au fost trimise cu intarziere
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Am inteles eu bine ... ti-au trimis comenzile si banii abia acum urmeaza sa ii ia ????
Mie nu mi-au luat nici acum banii pt 29.
felicia74 spune:
Da, nu mi-au luat banii si comenzile urmeaza sa soseasca.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
salut natiune redutista!
am primit coletul din 25.
numai haine pt sotz, 3 dude ofilite ca de, lui nu-i iau multe ca n-are loc in sifonier...oare de ce?
deci: www.laredoute.fr/vente-t-shirts-col-v-manches-courtes-prix-mini-la-redoute-essentiels.aspx?productid=052021267&documentid=207608&categoryid=22898417&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set de 3 tricouri, alea din poza, cel roz e mai pal, sunt misto si finute, decolteul in V e foarte putin adanc si la baza gatului. Fac toti banii.
www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-bicolore.aspx?productid=324095224&documentid=321408&categoryid=41470634&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pullover bicolorchiar misto la banii astia
si am mai avut un tricou soft grey care nu-l mai gasesc neam, unul roz
acu celebra poza cu salopeta: www.flickr.com/photos/22479526@N05/2274332891/" target="_blank">aici. Precizez ca am niste "aripioare" maaaari, care nu se vad asa nasol in salopeta, bustiera e stramta dar se modifica relativ usor, deci...cand o sa am timp o sa o fac. Eu am 164 inaltime si trebuie sa tai cam 5-6 cm din craci, asa ca feyele la 168 nu vor avea probleme.
Mai astept colet din 5 februarie.
Poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
nushulica spune:
am mai gasit un link![]()
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-sans-manches-femme-adidas.aspx?productid=324124583&documentid=201207&categoryid=41254262&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 este super misto, groasa merge si de un munte misto scurtutza in talie dar e superam luat pe maro
------------------------------------------------
aissa spune:
Am primit azi comanda din 27.01 cu cojocul movuliu si 2 seturi de 2 tricouri respectiv 2 maieuri, cele luate si recomandate de Madau
. De data asta sunt super multumita de tot ce am primit.
Sabine mi-a scris ceva de genul: "mi-ati scris ca ati primit coletul nr....? (deci nici nu e sigura de ce a primit pe mail) L-ati primit sau nu?" Ca apoi sa imi spuna sa nu ii mai scriu pe mail... Ma rog, i-am raspuns ca e ultimul mail, ca nu l-am primit si ca astept voucherul promis.
Altfel mai am doua comenzi, una din 29, deci in 2-3 zile ar trebui sa apara si una din 9 feb care insa e sub 10 eur si nu stiu sigur daca va veni.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by nushulica
http://www.laredoute.fr/vente-arrosoirs.aspx?productid=324106839&documentid=452507&categoryid=38033562&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 am avut si asta si pe roz si pe galben sunt f misto care aveti gradina luati-le ca la noi sunt mult mai scumpe
de curiozitate,cam cat costa la noi asa ceva (nu stiu cum se numesc : stropitori ?)
evident ca nu am gradina,dar mi se par foarte simpatice.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by nushulica
http://www.laredoute.fr/vente-arrosoirs.aspx?productid=324106839&documentid=452507&categoryid=38033562&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 am avut si asta si pe roz si pe galben sunt f misto care aveti gradina luati-le ca la noi sunt mult mai scumpe
de curiozitate,cam cat costa la noi asa ceva (nu stiu cum se numesc : stropitori ?)
evident ca nu am gradina,dar mi se par foarte simpatice.
jasmine acum 2 ani cand inca nu aveam casa am mers la niste prieteni si in gradina lor am vazut pentru prima data asa ceva au zis ca au dat vreo 5-600mii lei veki pe fiecare in parte si aveau vreo 4 una pusa intr-o fantana arteziana
f misto aratau...cred ca in ikea se gasesc la noi...asa parca retin------------------------------------------------
chris25ss spune:
off-topic: in general sunt folosite pe post de aspersoare, am vazut si in cora dar nu mai stiu pretul...
geliza spune:
am primit si eu comanda din 27, prima din cele 4
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
ella_74 spune:
Nushu, aoleo, am o gramada de intrebari, ce sa fac daca avem aceleasi gusturi
.
SO:
- vesta adidas maro ce marime ai luat? am tot frecat-o ba in cos, ba afara, dar acum chiar o vreau daca ai laudat-o.
- pantalonii AWS cu dunga sunt cu talie joasa? macar medie? nu sunt evazati, sper...ca i-am pus acum in cos
despre ce am comandat deja:
- puloverul PUMA eu l-am luat pe verde cred, poate n-o fi atat de naspa; dar ca marime cum iti e, ca tot 38 ai luat si tu? hai, te rog indrazneste si probeza-l...eu nu l-am luat de la preturi rotunde cu 10 eur ca l-am ochit atunci cand l-au redus la 15 eur; nu-i bai, numa sa-mi vina; dubios ca nu are Puma brodata la poale; dar eticheta cum e? ca astea de firma toate au eticheta corespunzatoare.
- puloverul Adidas eu l-am luat pe gri; acuma regret ca nu mi-am luat si roz; si a stat saracu la preturi rotunde atat amar...
- hanoracul Nike care zici ca l-ai primit S in loc de M, eu tot M l-am comandat, sper sa vina asa; cat e de scurt?
please raspunde-mi, fac si eu asa: "hai, repede ca stau cu cosul pregatit"

multumesc.
, mamica de David (24.04.2007)