Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(97)
Raspunsuri - Pagina 20
zozela spune:
Diana suntem alaturi de tine!
Incearca sa te relaxezi we asta,papa ce-ti trece tie prin cap,baga o sedinta de manichiura la domiciliu,pune-l pe om sa-ti faca un masaj usor..Fii optimista mamico-bebe va fi bine!E pe maini bune acolo!Nu stiu daca poti sa-l inveti pe randunoi sa intre sa ne scrie..Daca nu-te asteptam cu nerabdare pe crenguta,sa ne aduci vestile bune!
Ai incredere in D-zeu,mami-El nu va va lasa!Ne rugam pentru tine si sufletelul tau mic!
Pupici si..curaj!!![]()
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
zozela spune:
Naty spune-i ca pleci singurica!!Sa vezi ce viteza isi ia!..Sau..da-i o aroma de cafeluta pe la nasuc!![]()
Maama ce frumos!!Incep pregatirile pentru cuibul Iuliei!!
Abia astept sa vad pozici cu ea in patutul ei!!
..Naty..fa-i ceva!!Trezeste omul!!
Pupicei!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
bubu05 spune:
Buna dimineata pufoaselor!
Mai, ce bine am dormit! Am ras castronul cu laptic si cereale si ne pregatim sa zburam la socrella la party(party-ul este pt. gineri-su
, ca a fost ziua lui de nastere).
Zozel, cand vad mesaj de la tine ma gandesc: cine o fi mai nascut, o fi trimis cineva sms ![]()
Papacica, a fost ieftin materialul si 8 metri iti sunt suficienti! Bravos!
Sovi, cam asa, ma loveste muza brusc, insa ieri as fi vrut sa nu ma mai loveasca...azi o s-o ajut putin pe socrella si atat, insa maine trebuie sa fac ciorbita si iar ma bag in bucatarie...Cel mai mult ma plang acum de maldarul de vase ce trebuie spalat si cum n-am rabdare sa vina randunoiul sa le spele...ce bine de Roxanici cu masina de spalat vase, am inceput sa-mi doresc si eu!
Apropo, Roxana, ai grija pe la Ikea, sa nu fie balamuc.
Olgutza, cica strazile ar fi curatate de zapada, asta pt. ca s-a topit de la circulatie. Sper si eu ca soarele asta sa o topeasca de tot si sa vina primavara!
Elara, spor la cumparaturi!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
zozela spune:
Oana asa ma gandesc si eu cand primesc cate-un SMS!!
Ma trece cate-un fior!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
natynic spune:
Zoze, da capitol nou nu ne faci?
Geaba, nik, randunoiul doarme tun. Asa ca am mai citit din urma. Doamne, fetelor, m-ati rupt; cat v-ati rugat pt noi si cata caldura in mesajele voastre...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
numeioana spune:
Neata randunici harnicute!!
Gudinde, ma bucur ca te-ai gandit la mine! Esti o draguta!
Naty, e clar, da???!!![]()
Ce zapada e!!! E soare, dar sunt -7 grade!!![]()
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.