Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata stol!

Sunt si eu pe crenguta acum dimineata ca maiincolo plecam.Acum ma duc sa-mi pap lapticul cu nesquic si cozonac sirevin.

...sper ca observati semnatura, da?

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Olgutz - vaz ca si tu esti pe ultima suta de metri. Mai bine te-ai limita la a-l observa pe Motansky decat sa faci curat in camera bebelinei. Sau vrei vrei si tu sa mi-o iei inainte??

Raportez set de arsuri nemiloase si ingrozitoare ce m-au chinuit toatanoaptea. Nu mai stiu incotro sa o iau. Cum ma asez in pat sau cum vine noaptea..incep. SI zau ca nu mai rezist prea mult...

Roxana 39 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA LUNI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Lasa Roxa ca mai ai putin...maine nu-i poimaine...si-apoi cine si-o tine bebelusul in brate?

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana , iubita, stai linistita, chiar nu trebuie sa mai rezisti mult, mai sunt doar 2 zile si gata!

Nicol, felicitari pentru semnatura!

Elara, tu n-ai avut somn azi-noapte si ai intretinut crenguta! Am avut si eu ce citi acum de dimineata in timp ce-mi mancam cerealele cu lapte.
Spor la cumparaturi azi.

Aseara cand am vazut ce tare ningea si cum se pusese peste tot, am zis ca a venit iarna din nou, dar acum vad ca deja s-a cam dus zapada si e soare. Probabil a fost o ultima zvacnire a iernii!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 9 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Roxaniciule, sunt fata politicoasa, astept la rand !!! Nu am de gand sa fac nimic, serios acum, doar sa supraveghez operatiunea. Si te inteleg perfect cu arsurile, am avut o noapte oribila, dar parca ma lasau cand dormeam pe stanga...dar ce te faci cu amorteala?!!? Am bagat doua iaurturi de baut si am reusit sa dorm pentru cate o ora..Acum am mancat niste covrigi, ca mi-e frica sa inghit altceva...Ai de grija cu Ikea aia...cum e pe jos in Bucuresti? Au curatat strazile?

Nicol, drum bun si succes in prospectare !

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Claule, tu cate saptamani si cate zile vei avea EXACT cand faci cezariana?

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Neatza randunime!

Facui si eu ochi pe crenguta, am trimis sotu' la examen, m-a terminat cu referatul lui la "sistemul politic", deja ma simt stresata dupa o seara de politica.

Mai intai tre sa felicit doua bucati MAMICUTE pt puii din dotare, Marina si Butucica. Sa va traiasca baietii si sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi, recuperare rapida si laptic pe saturate !

Naty, cred ca nimeni niciodata nu o sa-si poata da seama exact prin ce ai trecut tu. Esti un exemplu pt noi toate, altcineva in locul tau poate ca ar fi renuntat demult la riscurile pe care ti le-ai asumat tu. Numai ca tu acum poti spune "sunt MAMA" si asteptam cu nerabdare clipa in care o s-o aduci pe Iulia acasa.

Acum ma duc sa citesc capitolasul pana nu ajungeti iar in altul.

Va pupicim!

Dana 29+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimi!
La cat mai multe saptamani tuturor celor care si-au schimbat semnatura! Ia sa vedem, cine mai naste azi?! Cine o ia inaintea Roxanei (ca ea naste luni, clarr??), a Ioanei (care nu poate veni ca e zapada, clarr??) si a lui Clau (ca Titan e departe de Medlife, clarrr???).
Elara, , ba da, eu am observat ff bine afirmatia lui Sovi si evident ca nu sunt de acord, o spusesem si eu demuuult, cand inca speram la o sarcina linistita si buna-ca tare m-as balaci dar n-am incredere in nici o baltoaca amenajata din cauza ca se scalda toti si poti lua multe ganganii de acolo. Dar pe Sovi am renuntat demult sa o cert, ea n-are pic de teama de nimic si o incredere imensa in organismul ei fortificat 100% natural si...probabil veti vedea cu toatele ce usor si ieftin va scapa cu nasterea, caci cine nu-si face probleme nici nu le capata!
Stela, casa de piatra surorii! parca erati 3 surori?sau 4? Dar chiar, ce a gasit-o iarna?? Pe tine sa nu te mai aud cu contractii; faci si tu exercitii de concentrare; "Am uterul relaxat, am uterul relaxat". Nu, evident ca n-am mai apucat sa recoltam celule-stem si regretam enorm si eu si Petrica. Stii ca ma hotarasem sa ma ocup de asta (ca si de inceperea cumparaturilor, etc) fixandu-mi ca prag implinirea a 30 de sapt-parca aveam o presimtire, zau! In acea marti pe 29 ian, cand implinisem 30 sapt si cu mari surle si trambite imi schimbasem semnatura, am citit in fine toata documentatia de la Cord Blood Center si cum a doua zi mergeam la control la Manuela am zis sa completez formularul dupa ce vorbesc si cu ea. Ce a urmat stii, asa ca nu s-a mai putut face nimic si oricum, Manuela mi-a explicat ca datorita cordonului scurt si a prematuritatii nici nu s-ar fi putut recolta suficient iar fetita era de dus urgent la reanimare, nu de pierdut vremea cu asta. Morala e totusi sa va ocupati din timp de asta daca vreti sa recoltati, sa fie actele facute si daca intervine ceva mai devreme sa puteti primi in timp util recipientul de recoltare; oricum nu se plateste nimic inainte, deci nu aveti ce pierde, doar contractul sa fie facut. Noi am pierdut aceasta sansa, deie Domnul sa nici nu aiba Iulia sau noi nevoie vreodata de transplant.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!
Fug sa arunc si eu un ochi in urma!
randunicile(mai ales pe cele pufoase!)!!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Offf, randunoiul meu nu vrea sa se scoale! L-am pupacit, l-am dragalit, nimic! E mort de oboseala. Si uite ce soare e afara si mi-e dor de fetita noastra, am chef sa ma plimbe sa mai dau si eu cu nasul de aer, avem de luat un patut (ni-l da cineva cadou) si taare tanjesc sa mai stam si noi impreuna...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput