Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(97)
Raspunsuri - Pagina 18
ccris_ccris spune:
Asa, sper ca ati vazut noua mea semnatura, daaa?
Am schimbat si noi prefixul!
Cristina
30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
Nicoleta spune:
Salut.
Schmbat si noi semnatura.
Raportez Brasovul plin de zapada, iarasi... OOOOOOOOFFFF
Astept poze noi cu bebei, vazut poze cu Iulia-iubita!!!
Azi am vorbit cu o prietana, naste sambata viitoare daca bebelina nu se va grabi... Numar si eu zilele... cam multe, dar destule!
Ce stare naspa am avut azi!
VA pup, randunici! Vise frumoase!
Nicoleta
31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
clauclau spune:
Mai nimic la televizor, iar somnul vad ca nu se lipeste inca de mine...
Cris felicitari pentru semnatura noua! Am vazut, 30 de saptamani, la mai mare! 
Ursuleata, felicitari pentru bebe dodolotz! 
Randunoiul mi-a adus de la Brasov un costum gros de iarna pentru Rebecca, probabil ca o sa il folosesc la iesirea din maternitate... E asa de mic si de dragut! Dupa ce il spal o sa-i fac poze sa-l vedeti, e micut, micut, scrie pe eticheta 0-2 luni. 
Mi-am schimbat semnatura, mai am 9 zile!!!
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 9 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
elara spune:
quote:
Originally posted by mami_papatot
luny, unde faci tu mama cursuri de va invata sa impingeti? ca din astea caut si eu si nu gasesc pe nicairea...adica asa,la practica, nu doar teorie...
Eu nu stiu unde face Luny, dar stiu ca se fac si la Giulesti, unde fac eu kinetoterapie. Se face si tehnica respiratiei in travaliu si in expulkzie si screamat. Am vazut la cele mai inaintate in sarcina. Cam peste o saptamana o sa incep si eu, asa pt orice eventualitate...ca eu m-am decis pt cezariana dar e bine sa fiu pregatita daca ma apuca nascarea mai devreme
Elara
34+vine
Maria Roxana"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
quote:
Originally posted by natynic
Bitza, multumesc mult
Ce interesanta teorie asta cu postul si fructele de mare...Habar n-am, dar eu stiam ca in post nu se mananca ce are viata, nu ce are sange...Asa, nici oul (ala pe care-l mancam noi) n-are sange ca nu e fecundat de fapt si totusi nu-l mancam in post...As inclina sa cred ca familia de rusi a lui Sovi stie ce stie (no offense,[b]
E interesant de aflat cand a fost scrisa acea carte in care maicuta aceea zicea ca nu se mananca ce are sange.
Imi amintesc ca am vazut odat la tv un documentar unde spuneau ca, intr-o anumita perioada pentru o anumita staretie aflata langa un lac, deoarece nu prea aveau ce manca in post (nu prea puteau cultiva legume) au declarat vidrele ca fiind "peste"
Asa ca... istoria religiei ortodoxe are multe cai intortocheate
Elara
34+vine
Maria Roxana"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Vad ca doar eu mai bantui pe aici la miez de noapte.... ![]()
Mi-a plecat sotiorul in delegatie si m-am ambitionat sa citesc si eu tot (macar la capitolul asta). Asa ca mi-am tras un fotoliu in fata la calculator si m-am instalat comod, cu 2 perne la spate.
Diana, nu stiu ce probleme ai cu bebelusul tau, ca intru foarte rar, dar am inteles ca iti faci griji in legatura cu inimioara lui. Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, cu un diagostic neelucidat complet la inimioara bebelinei mele, asa ca indraznesc sa spun ca probabil ca te inteleg bine. Si eu ma rog mereu si am si zile foarte proaste in care plang dar mai am si zile bune (din fericire mai multe) in care sper si sper....si m-am decis sa cred numai vestile bune si sa ma agat de orice raza de sperantza!
Iti doresc multa multa putere si ma rog si pentru tine, asa cum in rugaciunile mele pomenesc toate femeile ce isi doresc copii si nu reusesc sa ii aiba si toate mamele si bebelusii care sufera.
Te pup dulce
Si acum despre mers la bazin:
Hai sa va zic si voua, ca pe Sovi destul am mustruluit-o pe privat:
Pe voi nu ma ingrijoreaza ce a zis ea? cA "in restul timpului se balaceste acolo toata plebea"????
PAI ASTA SUNA BINE?
Ca v-am auzit pe unele chiar incantate de idee. Pai noi gravide nu trebuie sa riscam nimic...mai ales in apele alea ..din care cine stie ce microbi sau virusuri putem lua.
Iaca si Luny, si Criss, si eu ne luptam cu Streptococul B. Eu am facut deja 2 tratamente. Saaptaman viitoare ma duc sa repet analiza.
Cris (lui Luny i-am scris deja pe PM), vezi ca nu cumva cauza sa fie ca nu s-a tratat si sotul si ti l-a dat inapoi. Mie dr mea nu mi-a zis de situatia asta (si nici mie nu mi-a bubuit mintea desi era la mintea cocosului; cred ca avem prea multe pe cap in perioada asta) dar noroc ca mi-a deschis ochii alta dr.
Asa ca daca iar iese, de data asta imi tratez si randunoiul.
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Gata fug in pat, ca m-au incercat niste intepaturi si apasari intre picioare, exact in vagin si dr. mea mi-a zsi ca at cand simt asa nu-i de bine..cica se scurteaza colul.
Va pup
si noapte buna.
Maine imi fac plan de atac (adika listuta) si merg la cumparaturi pt pregatit bagajelul de spital, ca destul am tot amanat.
Asa ca imi gasesc eu cumva de lucru sa nu ma plictisesc. Sor-mea e racita si nu ma poate vizita..., mama lucreaza, o prietena e in sesiune, alta merge la o nunta, alta vine in vizita dar duminica... So..fac cumparaturi si am sa ma invart printre voi...ca trebuie sa imi ocup cumva ziua,
ca randunoiul vine abia duminica.
Elara
34+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ccris_ccris spune:
Elara, l-am intrebat pe doctor daca trebuie sa ia si sotul antibiotic si a zis ca nu, desi cand l-am intrebat cum apare streptococul asta, daca se ia sau se face pur si simplu, mi-a zis se ia, sigur ca se ia. Acu' ma gandesc ca daca nu mai facem
, poate nu-l mai iau, daca ar fi sa-l iau de la sot.
Cristina
30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
Roxana Claudia spune:
Cris - felicitari pt schimbarea semnaturii..Fireste ca ma uit si dupa patuturi si-ti raportez. Ma opresc mereu la coltisorul cu lucruri pt camera lui bb. Eu azi mi-am amintit ca trebuie sa mai cumpar si-un cearceaf de frotir pt salteluta ca sa nu fuga lenjeria..Asa am la noi si la Cata la saltele..
Sovi - tot aranjatul in dulapuri ma chinuie si pe mine. De la Ikea am cumparat unele sapt trecuta si am fost f incantata ca le-am personalizat cum am vrut eu, cu sertare cu fel si fel de policioare si bare..Insa atat de nebuna am fost incat le-am cumparat fara usi si fara polite, iar acum trebuie sa mergem sa vedem daca le au, in sfarsit pe stoc. Toata sapt am stat pe tel cu operatorii Ikea care mi-au garantat ca le vor avea pe stoc in week-end..
Elara - eu in sarcina asta nu am facut decat o sedinta de respiratii si screamat..asta pt ca Cerasela m-a vazut ca sunt aproape de...si i-a fost teama sa nu ma apuce nascarea..Oricum pot sa-ti zic ca pe mine personal m-a ajutat enorm la Cata pt ca, desi nu simteam datorita epiduralei, am impins super si am nascut dupa al doilea screamat/impins/contractie
Roxana
39 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA LUNI!!!
Olgutzika spune:
Ce crengutza animata, cata ciripeala
! Imi place asa!!!
Ma bucur tare sa te vad veselutza la loc, Andreea
! Si asa mult imi place cand scrii muuult...mai vreau!!! Tu esti de-a noastra, randunica inimoasa
!
Naty, dulcica foc Gazutza 
! Taaaare cochetzica cu cuciulul ei cel nou [

! E atat de delicata si de scumpa!!!
Kya, Mamicel, scumpitze foc hainutzele de Sanziene si Honney
! Abia astept sa le vad "la purtator", mai ales ca trebuie sustinuta Iulia de acum, e in minoritate, napadita de baietzei! Si mai vin trei baietei luni 

!
Elaraaaa, ce ma bucur sa te vad la loc in stol!!! Spor la cumparaturi! Si ai grija cat si cum mergi, cu spatele ala al tau
!
Luny, motanul meu ( care se numeste Nila- de la Nila Moromete, ca fix fata de Nila Moromete avea cand mi l-a adus Radu dintr-un copac din care nu se putea da jos de frica ) iese numai pe balcoane ( la unul dintre ele, am intre mine si vecin un cuib de vrabiutze si e terminat sa iasa acolo sa le urmareasca
) si pe geamul de la bucatarie. Cum stau la etajul 3, si am o gramada de copaci la fata blocului, vin constant porumbei si vrabiutze sa hodineasca pe pervaz...iar cremenalul...
Si da Sovi, scoate mai intai niste sunete scurte si ascutite, dupa care oracaie luuuuuuuung si macabru...si sa vezi atunci ce urlete lungi si macabre provoaca la mine
. Moment in care se duce la ta'su, daca e acasa, clar suparat pe mine ca l-am intrerupt din treaba...
Gata si cu motanul meu, nu mai stiu cui vroiam sa raspunz: A! Roxana, bine ca esti inca 2 in 1!!!! Ma ingrijorasem, ca doar vezi ce evolutii surprinzatoare pe aici...Spor la cumparaturi si tie!
Astazi incepem operatiunea "Curatenia in camera moacei mici"...asta nu inseamna ca absentez, ca nu ridic un degetel
! Mama denaturata, deh
!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia