Strumfi de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cafera nu m-am suparat deloc ... nu sunt chiar asa suparacioasa, daca eram nu mai intram pe forum ... sunt dispusa sa primesc sfaturi de la altii, ma intereseaza si parerile altora dar de cele mai multe ori fac cum imi dicteaza mie instinctul

anamiha bine ai venit pe forum

http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata!

pentru Andrei (Nonna) si Ianis (oanabbb). Sa cresteti mari si frumosi si destepti si sa-i bucurati pe parintii vostri .

Anamiha, bine ai venit. Vrem poze cu printesica ta Eva (imi place tare mult numele ).

Alina.a, multumesc pt raspunsul referitor la gluten. Eu am intrebat pentru ca am tot citit si parerile sunt impartite: unii zic de la 6 luni, altii de la 8... Eu o sa-i dau lui David dupa 8 luni, poate si mai tarziu. Are taica-su un fix sa nu fie copilul gras (nu stiu de unde a ajuns el la concluzia ca ar putea fi, eu am fost slaba rau cand eram mica, si el la fel, si nici acum nu suntem grasi). Asa ca cereale (inclusiv fara gluten), banane, carne, cat mai tarziu la noi. Pana atunci, sunt destule legume si fructe cu care putem sa ne delectam (deja mi-am facut o lista cu ce legume si fructe am de gand sa-i dau, iar lista nu e deloc scurta).

Referitor la "sarea in bucate", desi subiectul e mai vechi, eu cred ca e doar o parere (gresita) ca bebeii mananca mai bine cu sare. Pe langa ca e nociv e si absolut inutil. Eu am avut un an intreg in care nu am adaugat DELOC sare in mancarea pe care o mancam. Mi se pusese pata: fara sare si fara zahar! Primele zile au fost poate mai grele, dar apoi nu am mai simtit nevoia de sarat sau dulce. Si mancam cu aceeasi pofta. Ideea e ca gustul se educa si nici vorba de "are corpul nevoie si de sare" (mai auzeam pe altii comentand). Oricum alimentele pe are le mancam au destul sodiu. Dupa anul ala, m-am prostit si am inceput sa ciugulesc chestii sarate si treptat am revenit la vechile obiceiuri .

Noi iarasi am avut o noapte agitata, cu dureri de gingiute . Le tratam cu un pic de Nurofen si pupuri multe .

Nonna, nici David nu prea roade jucariile speciale de ros, in schimb le baga in gura pe toate celelalte. I-am cumparat un "pepene" (tot pt ros, cred ca stii de care) si ala ii place .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare!

Vivela, multumim pt baby einstein, e faina tare, mie imi place, si Lorinutei cred...

Lunita eu cred ca totul va fi ok.

Alina,a sanatate multa sotului si Eli sa fie puternica sa ramana sanatoasa.

Lia faina japanizarea, am incercat si noi si ne-am incalcit limbile

Carla sanatate multa tie si Sabinei Mai vrem poze cu mica printesa.

Bun venit Ioana si Anamiha

Eu banana ii dau de vreo sapt si ii place la nebunie.
Pe dinti o curat cu o periuta speciala de la Primii Pasi. E si pt masarea gingiilor. In principal eu i-am facut un ritual dimineata si seara. Dimineata: badijonaj dupa masa, administrare vigantol, spalat fata si maini si curatat dinti si masat gingii. Seara: baita (acum la 2 zile), curatat dinti, sporovait, mangaieri si nani.

Sa aveti o duminica placuta!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani pt andrei de nonna si iannis de oanabb!!!!!! sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Cred ca are si sma primul dinte, dar i-a aparut cumva in spate; spalatul smarandei pe dinti imi lipsea din rutina zilnica.

ioana, anamiha, bine ati venit.
Carla, si multumesc si eu. Sanatate.
lacramioara, mi-a placut mult cum ai zis, cine nu are o Vivela, sa-si cumpere.
Mada, ma bucur ca ati iesit la restaurant. Si eu as iesi daca as fraieri pe cineva sa stea cu copiii 3 ore.
Petra. Despre francezi am auzit si eu ca-s angajatori nashpa, dar poate tu o sa ai de-a face cu exceptia.
Timi, ma bucur sa te 'vad'. Succes cu cresa.
Luna, tin pumnii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:
spalatul smarandei pe dinti imi lipsea din rutina zilnica.

Azi am luat-o de la copil.Il tineam in brate si mi-a dat c-o sunatoare (din aia dura) peste gura de mi s-a umflat buza si apoi mi-a dat si peste ochi-cu alta jucarie-de mi-au dat lacrimile.
inainte mai citeam cite ceva cit stateam cu el,acum nu mai pot ca se intinde sa-mi ia cartea si daca nu i-o dau e de rau.Acum sta calare pe tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nonna, aceeasi parare o am si eu despre biscuiti, . Plus ca am vazut bicuiti cica pentru copii de la 3 luni care aveau si zahar si gluten.
Brazuca, multumim mult, si mie imi place cand te aud ca faci ce crezi tu ca e mai bine si nu ce zic alti "cunoscatori".
Cafera, multumim, sa stii ca la tine si la Ilinca m-am gandit cand am vazut ca Sabinei ii scade pofta de mancare. Sper sa nu o intarc, de 2 zile sta doar pe san ca nu vrea sa vada mancarea pe care altadata o devora. Asa m-am bucurat azi-noapte cand s-a trezit la 4 sa pape, abia am asteptat sa ceara si ea macar o gurita de lapte. Azi dimineata am luat-o de la capat, a trebuit sa-i bag pe gat cateva gurite de lapte, ca daca era dupa ea statea fara probleme cred pana maine.
Lorina, multumim, poze noi sunt pe site dar n-am pus link-ul pe prima pagina, o sa ma ocup si de asta.
Ioana, multumesc iar, stii tu de ce. Felicitari pentru dintisorul Smarandei.

Eu ma simt ingrozitor, nu mi-a mai fost asa de foarte mult timp, ma doare capul de mor, ochii, gatul, capul pieptului, tusesc, curge nasul rau de tot, sunt pe 15 carari. Sotul e si el terminat cu raceala dar macar el poate sa ia antinevralgic si biseptol. Saby are nasucul plin cu mucisori in continuare si tot ne luptam sa i-l curatam, aseara am reusit sa-i pun picaturi doar in somn, nu stiu daca e cea mai buna metoda. Doarme cu gurita deschisa si i se usuca buzele, plus ca tuseste ca un om mare. Febra nu are peste 37, deocamdata ii dau numai ambroxol si panadol. Daca stiti vreo metoda sa stea copilul cuminte cand ii curat nasucul, please . Eu i-am pus picaturi jumate pe fatza, nici tinuta de taica-su' nu ma descurc cu ea, iar de pompita nu mai zic, urla doar cand o vede.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Am la semnatura poze cu EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Lia, Dani a mea se stramba la apa, tu cum ai facut cu Miruna? Bea din canita cu cioc? La temperatura camerei sau cum? Minunea mica.

ioanaiub, anamiha, bine ati venit!

Ioana, felicitari Smarandei pentru dintisor!

Luna, tin pumnii pumnii sa primesti mult asteptata veste buna! Ti-am admirat si eu frumusetile.

Sanatate multa intregii familii a Carlei, sotului Alinei.a si sa iasa repede dintisorii lui David de Vivela!

Carla, citisem pe la alt topic ca o mamica a spalat bine o sticluta de Olinth, a pus ser fiziologic in ea si ii curata puiului nasucul mult mai usor. Poate te ajuta.

Vad ca fetele vorbesc de CM. Pe mine de cateva luni, din cand in cand ma doare burta ca inainte, cand se apropia CM, dar nimic. A mai patit cineva ca mine? Nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu.

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ufff! Ma inscriu si eu in randul virusatelor! Ma simt parca as fi fost batuta! Si cel mai rau e ca o vad si pe Deni cam bleguta. Sper sa nu ia si ea raceala.

Am luat azi sa ii dau ardei gras. Tare curioasa sunt cum reactioneaza ca am mai incercat sa ii dau acum cateva saptamani si nu a vrut.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput