Strumfi de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu i-am dat fasole verde si i-a placut. Bine ca ei cam tot ii place. Nu prea mai face nazuri la mancare. Cu cine o semana?!?

Mazare si eu as fi vrut sa ii dau, dar stiu ca dupa ce am nascut mi s-a spus ca nu am voie sa mananc eu mazare pt ca ar fi....nu stiu cum ca nu mai tin minte exact motivul la ora asta. Eu am mancat mazare de atunci, logic, dar nu stiu daca am voie sa ii dau ei. Fiind verde, cred ca ei i-ar placea. Pt ca ea prefera alimentele verzi si gusturi acre. O sa pun niste poze cu ea manacand piure de spanac cu fasole verde.... e verde toata la botic. Eu o strig Fulga cand ii dau verzituri din alea

Si eu ma tem mai degraba de grasimile din biscuiti decat de gluten.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multumesc de sustinere fetelor. Sper sa pot sa va dau vestea buna in trei sapt. Multumesc si pentru ca mi-ati admirat strumfii si le-am transmis complimentele voastre.

Referitor la spalat pe dinti aici se recomanda sa se spala cu periuta de la primul dinte, mai mult pentru a creea un obicei.

Referitor la gluten, aici este interzis numai pana la 6 luni dupa 6 luni se da fara grija. Am discutat cu health visitor-ul despre asta si mi-a spus ca studiile facute aici sunt ca dupa 6 luni nu mai exista risc decat poate in familiile cu istoric in alergii. Personal i-am dat biscuiti fara gluten insa acum i-am cumparat cereale cu gluten i-am dat si nu are nimic.

Banana la fel este considerata un bun prim aliment. Nu i-am dat pana sapt trecuta insa i-am dat atunci si i-a placut deci ii voi da in continuare.

Eu cred ca mai ales dupa 6 luni fiecare avand acces la informatie isi poate alege ce metoda urmeaza. Eu fiindca imi cresc copilul aici si daca pateste ceva aici ma duc sa-i trag de maneca daca am nevoie am ales sa urmez acest sistem. Cu mici abateri in sensul ca daca ceva nu se aliniaza la ideeile mele nu ii dau si gata.

Insa clar ca totul este relativ iar mi s-a mai spus de aici ca fiecare tara are reguli in fct de numarul alergiilor la un anumit aliment.

De aceea e mai bine sa fim mai intelegatori caci poate sunt persoane care considera ca neavand istoric de alergii in familie si poate s-au informat ca in alte tari se da de la 6 luni aleg sa dea si cu gluten si nu cred ca este o crima.

Mazare si fasole verde este ok aici. Eu insa nu i-am dat inca. Uleiuri nu stiu si chiar am sa intreb, insa se foloseste unt fara sare la piureuri.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ref la biscuiti fara gluten pt bebe eu am gasit la Institutul de Bioresurse Alimentare din bucuresti. au si biscuiti si gris. am trimis pe mailul comun. au si oferta de preturi. am inteles ca se pot face si comenzi din provincie si ei trimit.e undeva pe langa IGP

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Buna,
Ne primiti si pe noi aici? Sunt mamica Evei de 7 luni nascuta pe 14 iulie 2007.
Eva mananca diversificat de la 4 luni,nu are nici un dintisor si e tare cumintica
Pentru NONNA76.... biscuiti pentru bebelusi eu i-am luat Evei de la firma Ulker---HERO se numesc si sunt indicati dupa 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Toti strumfii sunt superbi...felicitari
As vrea si eu sa pun poze cu Eva dar nu stiu cum daca ati vrea sa ma ajutati as fi recunoscatoare.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bine ati venit, anamiha! Sa-ti traisca Eva! Eu nu prea le am cu pozele, asa ca nu ma bag, dar o sa te ajute sigur fetele.

Buna dimineata si hai la cafea!
Fetele, locuieste cineva in buftea/crevedia?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumim de cafea Violeta.

Anamiha bine ai venit! sa-ti traiasca strumfitza.Multumesc despre informatia cu biscuitii.Am sa ma uit si eu.Eu ma gindeam sa-i dau sa roada biscuiti pentru dinti(ca el jucarii speciale pentru gingii nu roade in schimb ar roade orice altceva).
Luna parca zicea ca biscuitii pentru bebei se moaie i gura si nu e pericol de innec.

Si eu i-am dat lui Andrei fasole verde-citeva pastai pe care le-am fiert cu celelalte legume si le-am mixat.Spanac si brocoli nu am incercat dar trebuie sa-i dau intr-un weekend cind sunt acasa mai mult si-l pot hrani si urmari eu.

Ieri am fost sa-i iau haine finutzului.Ce frumos e sa cumperi din nou hainutze mici mici.I-am gasit lucrusoare f. frumoase si de calitate.Nu ma asteptam sa gasesc la noi in oras dar chiar am fost multumita.
Mi-am luat si eu o fusta smechera si o bluza(nu pentru botez ci pentru scoala).

Luna pentru tine si pentru puiutzii tai.Sa treaca usor aceste zile si rezultatul sa te scape de griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by anamiha

Buna,
Ne primiti si pe noi aici? Sunt mamica Evei de 7 luni nascuta pe 14 iulie 2007.
Eva mananca diversificat de la 4 luni,nu are nici un dintisor si e tare cumintica
Pentru NONNA76.... biscuiti pentru bebelusi eu i-am luat Evei de la firma Ulker---HERO se numesc si sunt indicati dupa 6 luni

Bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

violeta multumim de cafea

anamiha bine ai venit - avem strumfii nascuti in aceeasi zi :)

luna sunt sigura ca totul va fi bine

anya ce mai faci si ce-ti mai fac fetitele?

va pe toate cu mult drag,
daniela

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

anamiha, bine ai venit!
ce duminik frumoasa!!!!!!!

*mihaela*

Mergi la inceput