Strumfi de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by CarlaV

Cafera, multumesc mult, si eu am ferit-o mult pe Saby, n-am mai fost cu ea in supermarket de luni de zile cred... Eu zic ca am luat un virus de prin spitale miercuri cand am fost cu socrul meu sa-i puna piciorul in ghips, ca de joi a inceput sa se manifeste si la mine si la Saby. Cel mai rau e ca i-a cam pierit pofta de mancare, ea care era atat de atasata de san acum trebuie sa-i dau aproape fortat.
Noi am inceput diversificarea fix la 6 luni si am luat-o incet, cate un aliment pe saptamana, la banana inca n-am ajuns. Nu i-am dat nici galbenus de ou si nici carnita inca, astept cu ele pana la 8 luni. Cu glutenul, ficatul si pestele o sa astept pana la 1 an, nu ca nu s-ar putea mai devreme dar nu ma zoreste nimeni.

Intreba cineva de ce nu se pune unt sau smantana in piure, eu am inteles ca pana la 1 an copiii nu pot procesa grasimile animale si din acest motiv ar trebui sa folosim ulei extravirgin si nu unt. Nu stiu cum e, dar eu la 11 luni am facut dispepsie din cauza unei lingurite de smantana, asa ca la Saby o sa astept pana la 1 an.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Nu stiu daca iti mai amintesti, dar si noi am trecut printr-o viroza la dublu:Ilinca si Alexia, dar o forma usoara. Ei, nu vreau sa te sperii, dar Ilinca mea nu manca nimic, mai mult, atunci s-a intarcat.
Sper din tot sufletul sa nu fie asa si la voi. Ai rabdare cu ea, o sa manance cand nu va mai avea nici un disconfort. Ilincuta mea acum papa de nici nu o recunosc.

Inca o data va pup si va doresc sanatate! Tu odihneste-te cat poti. Cerd ca oboseala Isi spune cuvantul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brazuca25

Cafera sa stii ca apreciez faptul ca te-ai informat si nu ai mai dat fetitei biscuite chiar daca la primul copil ai facut asa. Eu sincer am o prietena care are un baietel cu cateva luni mai mare decat Denisa si se lauda ca mananca de la 3 luni mar cu biscuite. Mi-a fost cam aiurea sa ii spun ca nu se mai da asta la bebei, pentru ca sa da atotstiutoare si nu aveam chef sa ma cert cu ea. Si-asa am auzit reprosuri de genul ca cresc copilul dupa internet si nu cum spune doctorul (pentru ca nu am vrut sa ii dau antibiotice)!

Luna sunt convinsa ca totul va fi bine. Adorabila Adelise in poze. A crescut mult! Avem deja domnisoare!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Sa stii ca la prima fetita am avut parte de o doctorita deschisa la minte. Am alaptat-o la cerere cand toata lumea respecta programul de 3 ore, am diversificat dupa 6 luni alimentatia, dar cu biscuitele...cred ca i-a scapat atunci, nu stiu ce sa zic.
Sunt 7 ani totusi si s-au schimbat multe...

Va pupic si poate aveti o noapte fara treziri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefania_97

In Danemarca banana se da de la 4 luni. Eu i-am dat pe la 5 luni si i-a placut foarte mult. Nu a avut reactii adverse.

O seara buna tuturor

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

MZultumesc! Parca ma bate gandul sa-i dau. Alexiei i-a placut tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mazare se poate da? dar fasole verde????????

mai fetelor mi se exfoliaza unghiile rau de tot! le-am bagat in ulei dar degeaba.le tai din carne. si paru ink imi cade, nu asa rau dat tot pica. a aparut pufuletz dar ala vechiu vad ca paraseste capu!hehehe. acu nu stiu cum e: paru prost paraseste capu destept sau invers.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

am si eu o intrebare la voi: vi s-a intamplat sa aveti cumva scurgeri care sa semene cu cele din timpul menstruatiei dar sa nu fie tocmai menstra ci doar niste secretii maroniu roscate?www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cafera scuze dar nu am vazut intrebarea,am citit din urma dar mai pe sarite recunosc.
banana eu o dau dupa 8 luni s-a dovedit ca poate fi alergenica datorita semintelor din mijloc.si dupa 8 luni eu ii voi da fara semintele acelea.din aceeasi cauza nu se dau nici kiwi nici capsuni pana la un an.
michy mergi la dermatolog sa nu fie vre-o micoza.parul incepe si la mine sa-si mai revina acum,asa ca rabdare....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by valen

am si eu o intrebare la voi: vi s-a intamplat sa aveti cumva scurgeri care sa semene cu cele din timpul menstruatiei dar sa nu fie tocmai menstra ci doar niste secretii maroniu roscate?

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

da, inainte sa-mi vina CM,si nu stiam ce sa cred.am zis ca e o problema dar s-a dovedit a fi doar semn de incepere CM,

*mihaela*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

cafera scuze dar nu am vazut intrebarea,am citit din urma dar mai pe sarite recunosc.
banana eu o dau dupa 8 luni s-a dovedit ca poate fi alergenica datorita semintelor din mijloc.si dupa 8 luni eu ii voi da fara semintele acelea.din aceeasi cauza nu se dau nici kiwi nici capsuni pana la un an.
michy mergi la dermatolog sa nu fie vre-o micoza.parul incepe si la mine sa-si mai revina acum,asa ca rabdare....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Multumesc mult! Asa voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

merci frumos Mihaela. mai astept si alte pareri.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Se vorbea despre biscuiti.Mie nu glutenul mi se pare cel mai periculos(caci dupa o virsta este permis,se gaseste si in cerealele pentru bebelusi).Mai periculoase sunt grasimile hidrogenate si E-urile, sare ,zahar.
Biscuiti pentru bebelusi as vrea si eu dar n-am vazut asa ceva.
Banana i-am dat si eu-daca e permisa in alte tari(care nu-s bananiere)inseamna ca nu-i asa periculoasa.

Mergi la inceput