Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)

Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9) | Autor: katiapam

Link direct la acest mesaj

1,2,3,4,5,6,7,8,

Gravidute si mamici
intre 25-35 de ani si copilasii

Mamici
GINA-Razvan-Andrei
MARIAANA-Petronel Alexandru

CARMENPIT-Alyssa
ILAISA-Vlad Alexandru
BYU--Casian Andrei-
KATIAPAM--Giulia
ALYNTA-David-
RAMYTEO--Teodora
DMTR-ANCAAndrei Cristian
LIADORIAN-
Miruna
NASTASIE-Razvan
SLIMATEI--Stefania
MIKIYMIHAELA-Ruxy-
DARABAN-Delia
ANCADRAGOMAN-Maria Alexandra
ADDIANA-Denisa+Raisa
LULU-BOCHES-Alexandra Luana
ADRIANA-M-Robert

Gravidute
PONEI-
JULIA POPADIUC--Alex Raoul
ANISIAP-Alessia-Daria-Tudor-Codrin
MIKYCRIS- +Delia
ONYXG-Maria+Vlad Gabriel James
ARIEL7000+Alexandra Maria
DIENUCA +Rares
IACOBICA +Raducu Stefanucu
ROXANA-CLAUDIA+Catalin
FECIAN-
RALUCA S-Lucas
ADRYANA_4U--Bianca
KITZY-Diana
NEMARY-Daria
LUMINEL-Elena Cristiana+Florin Stefanita
ELLA--Bianca Antonia
DENISA73--Cristian
RALUK-Anais
ACINA-Andrei
GBUTUCICA-
CRIS-
MIMIHOO-

TUCHI-pritena noastra
CLAUDIA-prietena noastra

Sarbatoritii anului

*IANUARIE*
-02/01/2004-Rares (Dienuca)
-14/01/1994-Florin Stefanita (Luminel)

*FEBRUARIE*
-02/02/1982-Ramyteo
-07/02/1997-Delia (Mikycris)
-13/02/2006-Andrei (Acina)
-17/02/1977- Gina
-25/02/1976-Ponei

*MARTIE*
-04/03/2007-Ruxy (Mikiymihaela)
-05/03/2006-Raisa (Addiana)
-06/03/1979-Liadorian
-11/03/2007-Delia (Daraban)
-16/03/1979-Mariaana
-19/03/1981-Julia Popadiuc
-23/03/1980-Anisiap
-24/03/2001-Vlad Gabriel James (Onixg)

*APRILIE*
-02/04/2006-Alyssa (Carmenpitt)
-10/04/1977-Mikycris
-10/04/2003-Alexandra Maria (Ariel)
-19/04/1978-Lulu Boches
-20/04/1981-Addiana

*MAI*
-02/05/1980-Byu
-05/05/2007-Vlad Alexandru (Ilaisa)
-26/05/1981-Daraban
-28/05/1977-Katiapam
-31/05/2005-Cristian (Denisa)

*IUNIE*
-05/06/2006-Catalin (Roxana-Claudia)
-16/06/2004-Raducu Stefanucu (Iacobica)
-20/06/2007-Giulia (Katiapam)
-27/06/2006-Razvan Andrei (Gina)
-27/06/2007-David(Alynta)
-28/06/2002-Petronel Alexandru (Mariaana)
-28/06/1978-Gbutuica
-29/06/2005-Teodora(Ramyteo)

*IULIE*
-6/07/2003-Denisa (Addiana)
-09/07/2007-Casian Andrei (Byu)
-16/07/1980-Fecian

*AUGUST*
-08/08/2007
-Miruna (Liadorian)

*SEPTEMBRIE*
-04/09/1982 -Adryana4you
-17/09/2002-Alexandra Luana (Lulu-Boches)
-18/09/1973 -Tuchi
-22/09/2002 -Alex Raoul (Julia)
-30/09/1979 -Kitzy

*OCTOMBRIE*

*NOIEMBRIE*
-01/11/2004-Razvan (Nastasie)
-02/11/1981-Nastasie
-04/11/2007-Maria Alexandra (Ancadragomir)
-27/11/2007-Andrei Cristian (Dmtr-anca)

*DECEMBRIE*
-10/12/1975-Luminel
-10/12/1980
-Ella
-14/12/1973-Denisa73
-22/12/2007-Stefania (Slimatei)
-26/12/1981-Slimatei
-31/12/1977-Raluk
-31/12/1973-Acina

mai dire mai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Sa auzim numai de bine
spor a scris

ticker
mamicŕde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Eu sunt prima da? Dau cafeaua
Fetelor in primul rand tin sa va multumeasc la toate ! Va multumesc din suflet!

Va pup pe toate

Kati ce vrei sa zici spor la scris da tre sa contribui si tu .hi hi

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Hop si eu la capitolul nou!

katiapam, esti o scumpa si tu si Ramona.

Ce face Giulia scumpica?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Hola, fetelor,

Ma alatur si eu la cafea! Desi mi s-au interzis dulciurile momentan, ca mi-a iesit testul O’Sullivan de zahar ridicat! Acum sunt la dieta de 2.500 calorii (foarte multa mancare, nu stiu de ce mi-au dat atat ca deja m-am ingrasat 13 kg !!) dar numai fructe, legume, carne si peste si lactate. Mi-au dat un aparat special sa-mi masor eu glicemia in casa singurica si s-o scriu pe o foaie pana merg la endocrinolog. Pana acum toate valorile mi-au iesit mai mici de 140, nu cred ca ar fi cazul sa ma ingrijorez, nu-i asa?
Bebelina se misca nevoie mare, dar mi-e teama ca duminica si-a schimbat pozitia si s-a pus de-a curmezisul. Am simtit o durere in toata burta si cand am pus mana am simti-o asa, la orizontala. Sper ca pana la urmatoarea eco sa se aseze bine, am pe 12 martie, daca nu, cred ca ma paste cezariana. Si sincer, nu vreau cezariana, cred ca este mult mai bine nasterea naturala, chiar daca induri ceva dureri, te recuperezi mult mai repede si laptele iti vine mult mai repede. Si cum mi-a placut enorm de mult sa-i dau sa suga lui Vlad….

Pupik de la Onyx si Vlad

29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onyxg1998

Hola, fetelor,

Ma alatur si eu la cafea! Desi mi s-au interzis dulciurile momentan, ca mi-a iesit testul O’Sullivan de zahar ridicat! Acum sunt la dieta de 2.500 calorii (foarte multa mancare, nu stiu de ce mi-au dat atat ca deja m-am ingrasat 13 kg !!) dar numai fructe, legume, carne si peste si lactate. Mi-au dat un aparat special sa-mi masor eu glicemia in casa singurica si s-o scriu pe o foaie pana merg la endocrinolog. Pana acum toate valorile mi-au iesit mai mici de 140, nu cred ca ar fi cazul sa ma ingrijorez, nu-i asa?
Bebelina se misca nevoie mare, dar mi-e teama ca duminica si-a schimbat pozitia si s-a pus de-a curmezisul. Am simtit o durere in toata burta si cand am pus mana am simti-o asa, la orizontala. Sper ca pana la urmatoarea eco sa se aseze bine, am pe 12 martie, daca nu, cred ca ma paste cezariana. Si sincer, nu vreau cezariana, cred ca este mult mai bine nasterea naturala, chiar daca induri ceva dureri, te recuperezi mult mai repede si laptele iti vine mult mai repede. Si cum mi-a placut enorm de mult sa-i dau sa suga lui Vlad….

Pupik de la Onyx si Vlad

Onyx, asa e, si eu am preferat nasterea naturala, mi-a fost mai usor pe urma sa ma recuperez. O sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Gina

Am o intrebare fetelor, daca stiti sa-mi raspundeti: ce inseamna inaltimea uterului C si >? Pana acum scria C, ieri moasa a scris >. Aia ce inseamna? Ca este mai mare decat trebuie sau ce??

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy-hai ca am venit sa nu zici ca dau bir cu fugitii
Gina-multumesc de intrebare,Giulia e bine acum maninca din nou ziua dar seara nici nu vrea sa auda de nimic,aseara a adormit nemincata si la 6 fara era treaza cu gingureli de zor,la 6 jumate a baut o stcila de lapte si acum de putin a mincat brinza cu gust de fructe si sta sa motaie de somn,sper sa doarma putin ca urmeaza imediat supica
in rest totul bine-rutina asta ce uneori ma nemultumeste ca pe vremea cind lucram abia asteptam sa stau acasa acum ca stau acasa nu am stare si intr-un cuvint:omul nu e in veci multumit de ce are si cauta mereu altceva.-conferm
pupici
Onixg-eu nu ma pricep eu intrebam daca e totul bine si gata

ticker
mamicŕde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Asa Kati asa

Onyxg nu stiu ce vrea sa zica dar intreaba si sa ne zici si noua.
La mine in caietul de gravida nu am asa ceva la mine scrie ca aveam placenta de gradul doi inserata posterior si hm la mine s-a intors la cinci lunni , ficamea viteaza s-a pregatit de iesire ,na acum cu uterul stiu ca tre sa se miceasca inainte de nastere da in rest ce sa zic ....toata chestia e sa fie sanatos sau sanatoasa

Gina si noi te

Celelalte fete ce faceti?

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

La mine in carnetelul de gravida vin niste rubrici cu data, saptamana de sarcina, greutatea, bataile inimii (+/+), inaltimea uterului (>), observatii.
Trebuia sa intreb ieri, dar am uitat, nici nu m-am uitat pe carnetel pana acum, apoi mi-am dat seama. Cred ca C vrea sa spuna ca este conform si > ca este mai mare, o fi asa?! Ei, oricum pana pe 12 martie cand am ultima eco nu am cum sa aflu.
A, in ultimul timp o simt pe bebelina mai mult prin zona unde ar fi ficatul si pe sus pe la stomac, si jos cred ca da cu piciorusele, deci clar s-a intors, nu este cu capul in jos!

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Onyx, nici eu nu ma pricep la notatiile alea de care zici, asa o fi acolo, la noi nu am vazut. Dar poate inseamna ca e uterul marit, ca e normal sa creasca o data cu copilul. Nu stiu ce sa zic. Oricum, de intors mai are timp sa se intoarca, stai linistita!

katiapam, ma bucur ca e bine Giulia. Poate face asa de la dintisori. Al meu la fel facea si acum, ca l-am lasat singur cu mama, mi-a facut in primele zile la fel, nu mai vroia lapte si s-a mai inrait un pic. Ne bate, bate si copiii la cresa. Cine stie ce-o fi crezut, ca l-am lasat si nu mai venim dupa el? De 2 zile a inceput sa bea iar lapte, dar cred ca ii mai dau si niste dinti. Pupici multi Giuliei!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput