Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

Ecografia nu dauneaza orice ar fi ea.
Despre analize, ele trebuiesc repetate..eu am avut listeria la una din sarcini si ma feream de lactate ca de dracu, numai ca aveam o valoare micutza si nu mi-a creat probleme.
Pentru coagulare i-au aspenter...de cand mi-a iesit deficienta de factr V...acum repetand analizele..dupa cele de la FUndeni unde toata lumea are cate ceva, nu mi-amai iesit...dar il i-au oricum ca sa dorm linistita.
M-ai i-au vit E,utrogestan ,acid folic si magneB6.

Vad ca vorbeati de bulgaria, eu am fost 2 ani cu copii , e ok sa te duci cu copii, dar anul trecut deja s-a cam stricat treaba.

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

capitol nou

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Domuta spune:

eu din nou

sunt aiurita rau azi, e prima zi dupa concediu si se pare ca nu imi revin: am vazut ca ati tratat oarecum subiectul cu ecograful, deci parerile sunt impartite, si eu ma gandesc ca nu prea ai ce sa vezi la eco abdominal in primele saptamani...

Mergi la inceput

Codruta, eu si in prima sarcina obtinuta prin FIV, am plecat in vacanta.
Mi-am luat toate medicamenele, m-am interesat ce spital e prin preajma si ce imi treuie si am plecat.La a doua eram in 7luni si cu un copilas de 9luni...

*** AniS5+ ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

E va recomand grecia pt vacante liniste si cu burtici..

*** AniS5+ ***

Mergi la inceput

Domuta, felicitari pt sarcina, stiu si eu cum e sa astepti.
Acid folic, 4 pastilute trebuie sa iei.

*** AniS5+ ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

buna fetelor , nu stiu cum se procedeaza , ca nu am mai scris pe forum pana acum........imi plac foarte mult discutiile voastre.......santeti atat de dragalase.....imi place sa va ascult ( adica sa va citesc mesajete) . Eu sunt la prima sarcina , am 8 saptamani , am fost la doctor , am facut ecografie si e totul ok pentru moment , am facut si multe analize si astept rezultatul lor. Mi-e putin frica . Sper sa fie totul bine. Va pup dulce si ne mai auzim.

Mergi la inceput