Mamici de septembrie-octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

CODRUTA ...eu la sf lui iunie - inceputul lui iulie m-am gandit....cred ca atunci ar fi cel mai ok pt mare....nu vreau nici caldurile prea mari si nici peste 7 luni...dupa calculele mele la jumatea lui iunie as intra in concediu de odihna si apoi direct in prenatal....so....

voi????nu te tenteaza bulgaria????ai fost???eu am gasit oferte super ok..la cca 300 euro de pers hotel de 4 ****cu HB....si sunt hoteluri vazute in anii trecuti...Sunny Beach este f faina si are niste hoteluri wowwww...dar e mai departe si de-asta as prefera nisipurile...

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Salutare burtici frumoase!
A-Rose, mie dr a vrut sa-mi dea initial antibiotic, eu am zis ca n-as vrea decat daca e absolut necesar; atunci ea a zis sa beau multe lichide si sa revin peste 3 zile pt test si daca n-a trecut sa iau antibiotic.
Ma duc sa citesc tot si revin.O saptamana superba va doresc!

11+

bitza,

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Am fost la Nisipuri, ramo. Si noua ne-a placut tare mult! Deocamdata prospectam piata cu Turcia. Asteptam ofertele cu avionul! Dar noi vrem in a doua jumatate a lui iunie!

7+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

quote:
Originally posted by AlexaM

JulyMorning multumesc mult!

Parca ma simt mai bine acum ca stiu...:D

Maine fac 12 saptamani si ma duc la eco si bi-test. O cunostinta a fost tot la 12 saptamani si i-a spus sexul copilului (90% sigur).

Voi stiti cazuri asemanatoare? Eu stiam ca mai tarziu se poate afla.

Multa sanatate fetelor!

Alex

11+
Sarcina

Remember me?

V-am lasat putin singurele la scris dar la citit nu. V-am mai "rasfoit" din cand in cand

Alexa stiu si eu ca se poate afla sexul la 12 saptamani, o prietena a facut eco la Medlife, i-a spus ca-i fetita si-asa a fost.
Cunostinta ta unde-a facut eco ca tare m-as duce si eu.
Eu am facut eco vineri la Medlife dar nu mi-a placut deloc de doctorita...mi-am mai facut o programare dar nu ma mai duc. A fost asa rece si...brrr nu stiu cum sa spun
Fetelor voi ce analize ati mai facut? Spre rusinea mea inca nu m-am dus sa ma ia un medic in evidenta, saptamana asta am sa o fac.
Sunt parca picata din luna...in afara de eco nu mai stiu nimic ce trebuie sa mai fac. Pana ajung acolo, voi vrednicutzele care ati facut de toate spuneti-mi si mie plssss. Analize, bitest...chestii trestii

Va pupic!

11+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Delfinash, nici eu nu ii inteleg pe oamenii care nu isi revendica drepturile de frica. Si din pacate sunt majoritari. Eu am sa incerc sa imi iau tot ce se poate. Mai ales ca de job in sine m-am saturat. Lucrez intr-o multinationala din aia unde daca gandesti putin nu esti chiar bine-vazut, si unde e ideal sa faci un mic job indobitocitor o viata intreaga...

AlexaM, eu auzisem ca cel mai devreme se poate la 14 saptamani. Dar tehnica evolueaza si cu un ecograf bun... cine stie?... O sa afli in curand sigur si sa ne zici si noua sa mergem unde ai fost tu sa vedem!

5+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Draga _giulianna_ eu am programarea la medlife la aceeasi dr la care ma duc de cam 2 ani cand am descoperit o ectopie. Este foarte de treaba ca altfel nu ramaneam la ea. Se numeste Mirela Popa. Mie mi-a placut pt ca explica ce si cum trebuie facut de ce asa si nu invers etc...si te asculta si iti respecta deciziile. Nu stiu la cine ai nimerit tu...

Din pacate nu stiu la ce clinica a facut ea eco, dar cand aflu iti spun.

In legatura cu analizele: am facut analizele de sange uzuale (colesterol, glicemie, trigliceride, calciu..etc ce se face de obicei) + listeria, toxoplasmoza, rubela care sunt speciale pt sarcina, + testare pentru hepatiata (toate tipurile), HIV + VDRL + sumar de urina + Papanicolau si testare secretie vaginala pentru diferite bacterii (chlamidia etc)

Listeria si toxoplasmoza mi-a spus ca trebuie refacuta la 2 luni.

Glicemia am refacut-o pt ca prima oara imi iesise cam mare (dar era in decembrie ...dupa muuulte dulciiuri..)
Cam atat parca.

Alinushca, sigur va spun imediat cum aflu ce si cum de la eco.

11+
Sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

giulianna la ce dr ai fost ? ca si eu as vrea sa ma duc pe acolo...

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

valeu cat ati scris zilele astea...

M-am intors aseara din mini-vacanta mea care a fost foarte productiva Mi-am luat si mie haine si i-am luat si lui bebitza, hainute unisex ca inca e un mister ce va fi.
Joi am fost la dr Pop la eco. Imi cam tremurau macaroanele cand am intrat la el, dar totul e normal. S-a uitat pe toate partile. Dar nu mi-a zis ce e. M-a mai chemat pe 3 martie pentru morfo de primul trimestru.
July, Oana cum a fost la eco ? Trebuie sa citesc toate paginile ca sa vad pe unde ati scris .. ufff

la toata lumea

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor,

ce stiti de monica_dicut? Nu am mai auzit-o de vineri si nici nu-mi aduc aminte sa fi zis ca pleaca pe undeva...

Moniiiii, da-ne si noua un semn, ca ni-i dor de tine!!

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am fost la doamna doctor Roxana Bohaltea. Chiar nu mi-a placut :(
Poate a fost ea cam intoarsa, ora inaintata...20:10...nu stiu...

Voi ati facut eco transvaginala? Mie mi-a spus o colega ca-i mai bine cea abdominala, cine stie sa citeasca ecografiile le citeste si abdominal nu numai transvaginal. Dl. doctor Vlad de la Giulesti i-a spus colegei mele ca nu e bine sa se umble cu nimic acolo inauntru.
Ma da' pliul nucal cum se masoara? E musai de masurat? Ca v-am tot auzit de el si nu stiu.

Sar'na de raspuns Alexa

11+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput