Piatra Neamt ,Perla Moldovei (44)
Raspunsuri - Pagina 15
marani spune:
Carmen, sanatate multa lui Edi, sper sa nu se agraveze, foarte foarte mult conteaza starea lui de spirit, daca zici ca e vesel atunci e grozav!
Printzeso mersi pt invitatia in parc, bubamara iesi cu tat-su prin cartier cu carutzul de jucarie, o nebunie nu alta...a strabatut Petrodava in lung si-n lat si dupa 2 ore de plimbare cazu lata. Va ashtept maine la mine, ce zici? o aduci pe Stefi? faza cu 1 ori 8 martie...visez cu ochii deschishi la petrecerea din Tequila la care ai fost intr-un an..stii tu...Pe mine conteaza ca vin fara copil si barbat, am unda verde!
Emma, sa-ti traiasca flacaul si la multe lunishoare inainte!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157603954989138/" target="_blank">intr-o frumoasa zi de februarie
Ajutati-o pe Sonia
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Emma eu va stiu din vedere....deci sigur ne-am intalnit. Sa-ti traiasca baietelul - e un bebe frumos si mancacios.
Mey, fetele nu se poate cu nici o procura ca am sunat. Am vb la facultate si numai eu o pot scoate
Ana - mami deEcaterina-Maria si
Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
Multumim!
Zi-le alora de la faculta din partea mea ca sunt nesimtiti!
emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by marani
Emma, sa-ti traiasca flacaul si la multe lunishoare inainte!
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
Multumim frumos!
emma
Eftimie C. spune:
Buna seara!
Marani ce dulce e Bubamara
.In pozele alea parea ca-i atat de cald afara.Eu n-am putut sa-l scot pe Edi, dar i-am facut o frectie si a dormit bine dupa.Acum pare ca se simte mai bine si are un chef de joaca, desi ora e tare tarzie.
Hei, apropo de gondola.Mi-am facut curaj si aseara am fost in plimbare
A fost super!
Carmen ma intrebai de
?Nici o veste.Am incercat aseara sa telefonam si nu ne-a raspuns si am lasat pe saptamana viitoare.Acum mi-e gandul, doar la examenul sotului.
Va pup pe
si ne-auzim maine.Noapte buna!![]()

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
LoraG76 spune:
'Neata, lumeee!!!
Haideti la cafea! Sau inca mai dormiti??? Ia trezirea, somnoroaselor! La treaba! ce, va miroase cumva a concedii??? Hm!!!
Marani, Bubamara e o dulceata!!! Are niste ochi...!!!!! O nebunie! Dar asta stiti si voi!
CarmenE, bafta sotului! Week-end-ul asta are licenta? Sanatate lui Edi!
Ana, nu-i inteleg pe aia...mie imi spusesera ca pot face oricui procura sa ridice diploma, dar am preferat sa fac eu o plimbare pana la Sibiu...si in Iasi am luat chiar eu odata o diploma pentru cineva... Dar chiar, merita sa faceti o plimbare pana la Timisoara.
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Lora, noi nu dormim, Lara e treaza de la 6:30. Seara la 19 doarme dusa, e franta.
Acum cu vremea asta frumoasa, ma bate si pe mine gandul de plimbari ...
Emma, Marani,am vazut pozele. foarte frumoase! Emma,sa-ti traiasca baietelul!
Ana, da de ce iti trebuie diploma?
CarmenE, insanatosire grabnica. Se simte Edi mai bine?
Adriana
carmenstefi spune:
saluti fetele si neata!!!!!!
da suntem treze de pe la 8!!!oaaaaa,adica stefi s-a trezit la ora aia,va astept la cafeaaaa si va urez o zi buna,noi suntem vesele de dimineata ca e ziua finutei mele din olanda si vb pe net si tot trimit melodiihttp://www.youtube.com/watch?v=vF_3VZz-6K4,...
va pupicim si astept sa ne vedem si sa auzim de bine!!!!!!
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Mamaaaaa!!!!Ce frumos e afaraaaaaa!!!! Vreau la gratar, la padure, la munte!!! ![]()

Lora, mami de Iustina

Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela