Piatra Neamt ,Perla Moldovei (44)
Raspunsuri - Pagina 14
LoraG76 spune:
Fetelor, ce faceti? Sunteti in parc? Presupun ca da...ce bine..vreau si eu la soare, afara, la plimbare...
Iustina e si ea cu Mia in parc...poate va intalniti!
Lora, mami de Iustina
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Mey, fetlor, am sunat si eu la Timisoara sa vad cum fac sa-mi scot diploma de la facultate si trebuie sa ma duc personal, alta cale nu este. Si deci cred ca vom avea o sapt de concediu cat mai curand posibil....
Ana - mami deEcaterina-Maria si
Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
ba se poate cu procura facuta la notariat pt o prietena de ex eu asa am facut.
emma
Adriana_78 spune:
Ana, si eu cred ca se poate cu procura; poti telefona in prealabil la facult. si intreba; oricum Timisoara cred ca e un oras frumos - o plimbare n-ar strica.
Lora, cand am citit ca Iustina e in parc, mi-am amintit cum veneam si eu cu Lara si ne intalneam; Lara lua si cate un dinozaur pt. Iustina, stateau cuminti (sau mai putin cuminti) la statuie ... da, asta e; imi pare asa rau ca nu stam mai aproape de Piatra, sa mai dam o fuga din cand in cand
Lara e si ea in parc, in Herastrau -- e tare fain parcul asta, e imens, singurul avantaj major al zonei.
Adriana
LoraG76 spune:
Iti dai seama ca Iustina in orice colt al parcului isi aminteste de Lara...si eu, cand trec pe acolo ma tot uit..parca astept sa apara alergand de undeva...
...si tu strigand dupa ea: "Lara, mamaaaa, ti-am zis ca nu-i voieee!!! Stai, Laraaa!!!" Acum are o colega de gradinita (tot Iustina o cheama) cu care mai merge la joaca, dar nu-i f. atasata de ea.
Lora, mami de Iustina
Eftimie C. spune:
Salutare tuturor!
Edi a racit bine si totusi e vesel si plin de viata.De data asta nu mai aplicam tratament cu antibiotice.Mergem pe naturiste, pe vitamine, sucuri, ceaiuri si frectii (ca a fost de acord sa stea cumintel
)Bineinteles ca de mers la gradinita nici nu se mai pune vorba.Sper sa nu se agraveze.
Emma
minunea de barbatel.Si voi imi pareti asa de cunoscuti!Mai fetelor, cine stie de cate ori ne-om fi intalnit prin oras sau am vorbit pe la alimentari si nu ne dam seama![]()
Dana cunosc firma.Colaboram cu ei la vechiul meu loc de munca.Nu e chiar noua, sunt 2-3 ani de cand a aparut.Bafta si la mai mare (salar
)
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Emmaminunea de barbatel.Si voi imi pareti asa de cunoscuti!Mai fetelor, cine stie de cate ori ne-om fi intalnit prin oras sau am vorbit pe la alimentari si nu ne dam seama
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
daaaaa, asa este. cine stie de cate ori ne-am intalnit...
emma
ana1980 spune:
Emma eu va stiu din vedere....deci sigur ne-am intalnit. Sa-ti traiasca baietelul - e un bebe frumos si mancacios.
Mey, fetele nu se poate cu nici o procura ca am sunat. Am vb la facultate si numai eu o pot scoate
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
nasterea in apa
www.elipetromed.ro