Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Neata!Am adus tare, tare!
Eu raportez nu am dormit azi-noapte, a fost de cosmar...din ora in ora...si m-am ambitionat sa stau treaza sa-l vad satul...da de unde dupa o ora o luam de la capat. Pe la 7 am clacat si am busit in plans odata cu el. Habar nu am de unde a gasit atata lapte. Acum suntem in refacere amandoi. Si culmea, nu-i e foame!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

fetelor,

sefa mea face presiuni mari sa ma intorc la birou. in tara asta nici o lege nu se mai aplica???
eu am ramas greu insarcinata, dupa mai bine de 2 ani, era sa mor de peritonita dupa nastere si mi-am dorit mult de tot sa stau acasa cu david 1 an de zile. am facut economii, sacrificii pentru asta, nu imi este usor.
ei i se pare imens 1 an si mi-a propus chiar sa renunt la postul meu de manager, ca nu se descurca fara cineva pe acest post atat de mult. nu e legal, dar... incearca.
eu nu am de gand sa accept, dar ce trai voi mai avea cu ea cand ma voi intoarce la serviciu?

asta e tara in care traim si in care orice e posibil.
sunt necajita. azi ma duc sa vb cu ea sa vad daca cad cumva la pace.
voi ce ziceti?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pentru implinirea a 5 lunisoare:
Dulcetei Amalia Elena de mami Anghelada
Dulcetei Rebeca-Maria de mami Bebeka

Pentru implinirea a 4 lunisoare:
Dulcetei Alessia Stefana de mami Kriss79
Papanashului Luca de mami Ligeea

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Andreea, imi pare tare rau de situatia cu sefa ta. legal, nu are cum se te oblige sa te intorci la lucru, este imoral sa apeleze la un astfel de santaj. Eu am stabilit sa ma intorc pe 1 sept 2008 la job, si sefa mea a primit aprobarea conducrii pt angajarea unui temporara pana ma intorc eu. Eventual incerca sa discuti si varianta asta.Succes! Eu am beneficiat de intelegere din partea sefei mele, mai ales ca si ea are 2 feite, si cu prima a stat doar cateva luni, pe cand la a doua a stat 1 an acsa si stie cat de importanta e mama in primul an de viata al bebeului.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor va pup din nou!

am si eu o noua intrebare: am bb de 3 luni(e "bulgras de noi.2007") si in continuare e constipat (de 8 sapt nu face singur nici macar dupa 48 ore) ...v-am mai povestit eu...papa lapte praf si pana acum 2 sapt i-am dat Humana apoi am schimbat cu NAN la recom. dr poate asa face kk ca cica e mai usor...dar degeaba...i-am dat si lactoza si ceai de musetel si nimic...
intrebarea era:pot incepe diversificarea cu suc de mar sau para???pt ca dr mi-a zis suc de morcov dar stiu ca ala constipa nu??!!!

mersi mult mult mult!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:

Dulceata Amalia Elena de mami Anghelada
Dulceata Rebecca-Maria de mami Bebeka
Dulceata Alessia Stefana de mami Kriss79
Papanashul Luca de mami Ligeea

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. In sfarsit am pus baiatul la motaiala de dimineata si vreau sa imi vad de treaba prin casa. Vine tanti la curatenie insa s-au adunat f multe rufe de calcat si le tot taraim asa si nu se mai termina. Asa ca pun mana sa le mai calc si eu.

Nimic nou de la noi. Ma rog, avem o pica problema cu putzulica. Cand am fost la control s-a uitat dr sa vada daca nu e rosu si nu are vreo infectie. Totul era in regula. Era, pentru ca l-a tras cam tare, eu nu il decalotasem deloc, si acum are saracul pur si simplu 2 fisuri rosii. Se vede pielea crapata, si rosie. L-am dat cu baneocin. Mi-e groaza maine la urocultura ca il sterg aia cu cloramina si cred ca o sa il usture. Vad ca la pipi nu plange, dar cine stie.

In rest nici gand de seara fierbinte, ci mai degraba somn dulce. Daaaar, in ciuda faptului ca sotul meu e impotriva sarbatorii de Valentines, totusi ne-a adus flori si mie si Alexandrei. Dar ne-a precizat ca sunt fara ocazie speciala.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Gabitz la sectorul 1.Sa-nteleg ca ai asteptat sa faca banii aia pui?
O sa ies probabil pe la 1,am notat nr tau.

Multumim tuturor pentru urarile adresate Rebecutei si uram si noi la multi ani sarbatoritilor de astazi!

Pe mailul comun Andreea1002 a trimis niste cantecele.Eu le-am luat pe toate de pe Odc si sunt absolut super.Cred ca vor placea mai ales celor mai marisori,versurile fiind in engleza.Eu nu stiu sa le trimit dar poate le trimite Andreea pe toate,caci cred ca vi-a ajuns atata cutiuta muzicala.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by dany26

fetelor va pup din nou!

am si eu o noua intrebare: am bb de 3 luni(e "bulgras de noi.2007") si in continuare e constipat (de 8 sapt nu face singur nici macar dupa 48 ore) ...v-am mai povestit eu...papa lapte praf si pana acum 2 sapt i-am dat Humana apoi am schimbat cu NAN la recom. dr poate asa face kk ca cica e mai usor...dar degeaba...i-am dat si lactoza si ceai de musetel si nimic...
intrebarea era:pot incepe diversificarea cu suc de mar sau para???pt ca dr mi-a zis suc de morcov dar stiu ca ala constipa nu??!!!

mersi mult mult mult!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Baiatul meu a fost tot asa constipat, facea numai ajutat cu termometrul sau cu supozitor, nu e prea comod si nici recomandat. Parerea mea este sa mai astepti cu suculetul de mar sau para, in nici un caz morcov, eu am inceput cu suculetul la 4 luni jumatate si tot mai are nevoie de ajutor sa faca kk, asa ca ajuta-l sau incearca siropele debridat, lass baby poate il ajuta( pe noi nu ne-au ajutat, dar sunt fete pe aici la care a mers)

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihi, Sofia a declarat ca de ziua Indragostitilor ea e cea mai fericita, pt ca e indragostita de Gheorghe

ziceti repede , la cora e librarie buna? ma trage ata la un shopping scurt si cam toate le gasesc in Cora, da nu stiu daca si cartile

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput