Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Bee ma bucur ca sunteti bine.
sa fie tot asa mereu.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

s-a trezit Cristi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Neata!Am mai bagat o portie de spaghete...

Unde ati vazut mai fetelor eleganteala la mine,ca m-ati omorat?Ca aveam o bluza si niste blugi pe mine!zau !

Bee mie mi-a placut foarte mult coafura ta:nuantele din par erau bestiale!Parul tau e de la natura asa intins?Al meu si cu placa si de abia se disciplineaza pt ca e firul gros.

Mda...am intrat si eu in colimatorul Carpatinei...

pt Gabitz78
Livretul de familie se elibereaza cu ocazia oficierii casatoriei sau la cerere. Actualizarea datelor din livretul de familie este obligatorie si se face de catre serviciul de stare civila la cererea reprezentantului familiei pentru orice situatie aparuta ulterior emiterii documentului care se refera la nasterea unui copil, decesul unei persoane din familie, schimbarea numelui sau a prenumelui.

Inscrierile in livretul de familie se fac numai de catre serviciul de stare civila al consiliului local in a carui raza teritoriala are domiciliul reprezentantul familiei .

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani melaniatud!

Sa ti se indeplineasca toate dorintele!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bebeka - deci mai pe intelesul meu...ca mi-s mai batuta in cap!
eu livretul il am de cand s-a nascut stefan. a fost eliberat la sectorul 4, ca acolo s-a nascut si acolo aveam domiciliul. acum cu eliza ce fac? ea s-a nascut in sectorul 1 si domiciliul il am tot in sectorul 1. unde merg????
iesiti azi??????

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

sarbatoritilor de astazi:Amalia Elena de mami Anghelada,Rebeca Maria de mami bebeka,Amalia Maria de mami crissintibun si Raul Catalin de mami micki13!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Neatza si de la noi ! Multu pt cafea, tare buna, da' cam prea virtuala
Gabitz, mergi acolo unde ai domiciliul, adica la sectorul 1. Auzi, da' tu nu ai depus actele pt indemnizatie, trusou si prima de nastere ? Ca aveai nevoie sa fie trecuta si Eliza in livret...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

quote:
Originally posted by luy

Neatza si de la noi ! Multu pt cafea, tare buna, da' cam prea virtuala
Gabitz, mergi acolo unde ai domiciliul, adica la sectorul 1. Auzi, da' tu nu ai depus actele pt indemnizatie, trusou si prima de nastere ? Ca aveai nevoie sa fie trecuta si Eliza in livret...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

nu!acum vreau sa ma ocup de problema!deh, lenea e cucoana mare!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rodicaaaaa, eu am sters pozele in care apaream cu fi-miu in brate, asa m-am crizat cand am vazut ce cearcane aveam si aratam naspa, mi-a parut asa rau dupa....
da' suntem mamici, puii nostri se uita cu drag la noi, rad si se bucura cand ii dragalim, asa ca nu conteaza cearcanele ( nu dormim fiindca avem grija de ei, nu ca pierdem noptile aiurea), conteaza mai putin sau deloc cum ne vad ceilalti-cel putin asa ar trebui sa fie...

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Roxana, spor la cumparaturi, o iei si pe Alex, nu ? Sau n-a ajuns la varsta cand vrea sa-si aleaga singura hainutele ?
Da' de ce la Munchen ? Ca nu-i cel mai tare-n reduceri din cate stiu eu.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput