Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
afibebe spune:
Betty imi aduc aminte ca asteptam cu nerabdare sa te intorci acasa de la spital sa aflu cum a fost.
intram ft des in speranta ca o sa gesesc o postare a ta inainte de a merge la maternitate.si acum...
off cum mai trece timpul.
incredibil.parca nu-mi vine sa cred ca a trecut o jumatate de an de cand ne tinem minunile in brate.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
gabitz78 spune:
fetele..am si eu o intrebare, daca stiti...
eu inca nu am trecut-o pe eliza in livretul de familie. intrebarea mea este: unde trebuie sa merg? la sectorul 1 unde s-a nascut ea si unde avem domiciliul sau la sectorul 4 de unde a fost eliberat livretul?
mersic de raspuns anticipat.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
afibebe spune:
Gabitz as vrea sa iti raspund inssa nu stiu.sotul meu s-a ocupat de acte.
Bee multa sanatate si putere cu cei mici.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
betty78 spune:
gabitz nu te pot ajuta...ca eu am avut deja livretul......cred ca unde ai declarat ca s-a nascut...mie acolo mi-ai trecut-o parca
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
devylla spune:
Neata.
Sunt racita cobza...Sper sa nu i-o dau si Erikai.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
papanash spune:
Buna dimineata ! multumesc de cafea, la mine a ajuns rece si asa nevoie aveam de una fierbinte....Brrrr, noi nu avem caldura de ieri dupa-amiaza, cica s-a defectat centrala Militari....Brrrr,noroc cu caloriferul electric.....
Si i-am zis lu' fi-miu ca nu e vremea de decapotabila ca e cam frig, nu m-a ascultat si acum ii curge nasul....
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
papanash spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
fetele..am si eu o intrebare, daca stiti...
eu inca nu am trecut-o pe eliza in livretul de familie. intrebarea mea este: unde trebuie sa merg? la sectorul 1 unde s-a nascut ea si unde avem domiciliul sau la sectorul 4 de unde a fost eliberat livretul?
mersic de raspuns anticipat.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
acum m-am uitat la al meu, are aceeasi stampila ca si cea anterioara,de la casatoreala, sectorul 6, si io am nascut in sectorul 1, deci....in cel de domiciliu, da mai bine suni la primarie sa fie o informatie sigura.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bebeka
pana scriu deja jumatate din ce vreau sa spun am uitat!Cred ca trebuie sa deschid si eu ferestrele!
Da mai .. mai aeriseste si tu.. ce naiba..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Bee spune:
Si eu cafea decof cu lapte! Si bebe Razvan in brate!
Afibebe, multam de urarile de santatate, dar de data asta sunt sanatosi amandoi de 3 saptamani- record absolut! Am ajuns si la munte cu ei si le-a prins taare bine!
Sabina Y sanatate si sper sa nu ia nimic Erika!
Roxana, drum bun in concediul sotului! Esti sigura, ca n-o sa te sechestreze el in camera de hotel? Cat am fost la munte m-am gandit la patania voastra cu copiii. Insa al meu si-a ratat singur concediul, a facut gripa! Numai bine, de sambata pana joi. A condus tot drumul pana la munte cu masca, a stat izolat de copii pana marti. Miercuri a avut ceva de facut la Bucuresti si a venit cu trenul, iar joi sa zicem ca era deja bine, dar nu aveam cu cine lasa copiii sa skiem si noi cateva ore (tatal meu a stat cu noi pana joi). Nu mai spun ca Ana mea a fost un coshmar pe motiv de masele. Asa ca si noi vom recupera concediul cu alta ocazie.
Andruttza sanatate fetitei! Noua medicii ne-au spus sa nu dam Adrenalina sub 6 ore! Sub nici o forma. In Budimex tratamentul era la 8 ore. Cat despre bronsiolita, sunt forme si forme. Totusi nu mi-ash permite sa spun ca e o boala la moda, mai ales ca ultima oara am patit-o rau. Primele 2 dati cu Ana, am crezut si eu ca se insala medicii. Insa virusul asta VSR (sinctial respirator) se pare ca la copiii mici da direct boala asta.
Cam atat retine neuronul meu obosit. Gata distractia, duc fata la kineto, trebuie sa-i fac si anul asta ghete ortopedice, iar s-a lins pe bot de sandale (anul trecut am lasat-o cu sandale in iunie doar si si-a stricat din nou mersul, insa anul asta nu cred ca mai risc. Destul de chinuitor!)
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
danuta36 spune:
Neata!
La noi s-a intors iarna,afara ningeeee...Multumim de cafea,tare buna..
La multi ani Melania!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Devylla multa sanatate,sa-ti treaca repede raceala!
Betty lui Mario plimbaretul