Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am avut o dupa amiaza grea rau cu Andrei. Nu am facut nimic de plansul lui, abia a atipit dupa super urlete. Am stat afara o ora jumatate si a fost ok, in casa a inceput circul.

Cecilia, cum doar la Munchen? Pai unde? As vrea eu un circuit acolo dar nu avem timp acum. Poate in martie, inainte sa incep serviciul.

Papanash, felicitari micului mergaret. Mai exerseaza el putin si sa te tii mamico, nu il mai prinzi tu.

Afibebe, si eu plimb tot un bb care nu vrea decat in brate.

Andreeaiosif, frumusel foc David! Brunet (sau ma rog, par inchis la culoare)...ochi albastri...barbatul ideal.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by myral

Noi am fost putin afara si ne-a prins ninsoareaaaaaaa!
Danuta vine si la noi iarnaaaaaa!
Acum sper sa adorm micuta vreo juma de ora la mine in brate desigur.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Bine ca a-ti apucat sa iesiti,noi nu...si ce ciuda imi e,tocmai acum,cand e si tati in concediu...Si Miru a adormit,leganata de tati,iar eu m-am apucat de gatit...dar sa stii ca nici eu nu mai fac mare lucru,as sta numai cu fata..hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Andreeaiosif, imi pare rau de problemele tale cu serviciul. Nu te mai gandi la nimic pana in septembrie! Bucura-te de cel mic. In cel mai rau caz, cand te intorci la munca, daca ai probleme revii in CIC si cauti un alt job.
Roxana, circuite, circuite! Acum un an jumate, in septembrie am fost in Norvegia si Suedia cu masina evident. Am avut eu ambitia sa ma duca sotul prima oara cand ieseam si eu din tara, pana dincolo de Cercul Polar. Si m-a dus. Ca am facut pana la masina undeva in Laponia, asta nu se mai pune, face parte din famecul calatoriei. 10 zile 8000 de km. Tineretea asta. Ramasese fata mea acasa si trebuia sa ne intoarcem repede repede, dar sa ne facem si norma (poate norma de km rulati pe zi). Ce m-a injurat barbatul ca am vazut cum se conduce in Germania (dement ca viteza pe autostrazi)si N-am mai vrut sa pun mana pe masina in afara tarii noastre.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

ROXANA - multumesc pentru aprecieri! are perisorul saten si rar acum, in poze pare mai inchis. eu am parul brunet si des, dar nu imi seamana. ochii vad ca se mentin albastri deocamdata, ta-su ii are bleu.
si el e maraiiiiiiiit, vrea numai in brate, in sus, cum il pun jos incep crizele!

BEE - da, asa fac, daca nu e ok intru in cic din nou si imi caut in alta parte; pana atunci sincer - nu am chef de interviuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, bravo! o sa fie bine pana la urma, ai sa vezi.
eu ma gandesc cu groaza la spet 2008. Expira intreruperea la doctorat. Am de scris 2 referate...si apoi teza.
Si nu ma mobilizez deloc.
Mi-am promis pt primvara asta scoala de soferi si cele 2 referate....Dumnezeu cu mila! am o lene crasa, si mai ales, lipsa de vointa si neincredere in fortele proprii.
Nu mai detaliez ca iar ma apuca depresia.....mai bine nu verbalizez, poate nu se infige asa adanc in creieras

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetelor eu ma bag la bucatareala, am facut printre picaturi pilaf cu legume si piept de pui, am de spalat vase multe si as face gogosi, mi-e pofta....si obligatoriu ciorbita. eu folosesc legume congelate, nu am timp de curatat .

Voi vedeti ce e afara? viscol si zapada. combinatie naspa.
va multumesc pentru aprecieri,floricele de la andrei si de la mine pupici

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by papanash

Voi vedeti ce e afara? viscol si zapada.

Asta e din cauza lu' Sabinescu... care si-a propus pt primvara asta scoala de soferi si cele 2 referate.... si acu' se roaga sa nu se mai faca primavara..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Maruntescu.. mai faci foamea? Ai reusit sa slabesti?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by papanash

Voi vedeti ce e afara? viscol si zapada.

Asta e din cauza lu' Sabinescu... care si-a propus pt primvara asta scoala de soferi si cele 2 referate.... si acu' se roaga sa nu se mai faca primavara..

=====================

Carpatino, pai trimitem si la tine zapada!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andreea bravo! ma bucur ca ai reusit sa te intelegi cu sefa. David e superb, si ce mare a crescut!

Sabina, lectura placuta. Eu citesc "Maestrul si margareta" al lui Bulgakov.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput