Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am fost pe la Mall sa iau cadou pt motzul de maine.

Cecilia, azi nu mai ies din casa, iar in we tot o sa plecam. Daca e bai mare cu masinuta aia, ne putem vedea maine dimineata. Linkul pt retete e la semnatura, cred ca o sa il pun si pe prima pagina sa il gasiti usor cand vreti.

Ma retrag, am un munte de haine de calcat, tre sa ma epilez, sa sortez hainele care i-au ramas mici lui Stefan si ce e mai important: sa mananc.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Ma numesc Rosu

Aveam si eu un vecin care se numea Rosu

Acu.. uite ce am gasit eu pe net despre cartea asta:

"Nu este o carte de citit seara cand ajungi obosita acasa. Nu este o carte de luat in concediu. Nu. Ei trebuie sa ii acorzi toata atentia de care esti in stare. Este o carte de citit dimineata devreme, atunci cand totul este linistit. Atunci cand toata lumea doarme sau este prea somnoroasa ca sa spuna ceva, sa reactioneze."

Tu peste cati ani iti propui sa o citesti Sabinescule?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by luy

Papanash, felicitari pentru Andreiutzul cel iute de picior ! Fugi si imortalizeaza momentul !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

ce sa imortalizez, ca asa m-a apucat o boceala.....acum mi-am revenit si stau la panda, sa vad daca repeta azi figura.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina
eu la busteni citesc cel mai bine...
:)
papanash, vezi pe mailul comun, sfaturi pt scuan auto.Zice piciulika asa:L ca scoica a ramas mica abia atunci cand capul copilului o depaseste.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

quote:
Originally posted by luy

Papanash, felicitari pentru Andreiutzul cel iute de picior ! Fugi si imortalizeaza momentul !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

ce sa imortalizez, ca asa m-a apucat o boceala.....acum mi-am revenit si stau la panda, sa vad daca repeta azi figura.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Te cred cu boceala.. ca pana si mie mi-au dat lacimile cand am citit de al tau... Ce mari s-au facut grauntele noastre...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Noi am fost putin afara si ne-a prins ninsoareaaaaaaa!Danuta vine si la noi iarnaaaaaa!Acum sper sa adorm micuta vreo juma de ora la mine in brate desigur.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Am fost pe la subiectul Nanei.. (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112396&whichpage=20) ... haideti sa-i scriem in continuare (si) acolo, nu cred ca va avea timp/rabdare sa citeasca la papanasi.. si nu va vedea gandurile noastre scrise aici..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

am fost la discutii cu sefa, m-am tinut tare si stau pana in sept acasa. sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si copilasii nostri sanatosi!

Va pup,

2 poze noi haioase cu David

http://picasaweb.google.com/andreeaii2007/David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

[quote]Originally posted by sim_stoian

Cecilia, azi nu mai ies din casa, iar in we tot o sa plecam. Daca e bai mare cu masinuta aia, ne putem vedea maine dimineata. Linkul pt retete e la semnatura, cred ca o sa il pun si pe prima pagina sa il gasiti usor cand vreti.

Nu-i nici o graba, nici nu i-a simtit lipsa zilele astea, asa ca o lasam pe sapt viitoare.
Multumesc pt. retete, acum stiu unde sa ma uit.
Distractie placuta maine la mot.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sabina, eu tocmai citesc cartea cu pricina. Si o voi mai citi vreo 2 luni, la stilul meu de abordare a lecturii. Asta fiindca in paralel sunt pe la jumate si cu vreo 2 romane de Kundera. Trebuie musai sa gasesc si un SF care sa-mi placa si gata amestecul de carti pentru stari si momente diferite. Interesanta cartea, mai ales daca depasesti primele 3 capitole. Eu citesc noaptea-dimineata la alaptat si inainte de culcare
Gema, multa sanatate tatalui tau! Sper sa-l aveti alaturi cat mai multi ani, cu sau fara voce!
Papanash, felicitari pentru micul mishcator!
Bebeka, parul meu e asa intins de la natura, iar culoarea e asa de la coafeza. De tine am zis ca esti eleganta, fiindca ai asa o tinuta deosebita, inalta si foarte supla.
SI eu ma delectez cu o lasagna de vreo 3 zile. Am facut o tava maaaare si buuuna (nu-s modesta). E mancarea mea preferata. Si cum restaurantele sunt un vis frumos, incercam acasa placeri culinare diverse.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput