Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Bee, cam la 6 ore o sa le facem, la 8 ore ar insemna s-o trezesc dimineata si s-o tin si seara mai tarziu. Citeam ieri ca bronsiolita este destul de frecventa la bebelushii de 3-6 luni. Cred ca diagnosticul asta este, se aude un zgomot cand tuseste mai ales, e ceva ce la Rares n-am auzit niciodata cand a avut viroza. Ce ma inspaimanta, peste tot citesc ca un mare numar de sugari cu bronsiolita vor prezenta hipereactivitate bronsica sau chiar astm in copilaria tarzie.

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

mi se pare cam micut sa incepi diversificarea. pentru constipatie noi am folosit cu mult succes Milckzucher de la Humana.

Sucees!

si eu am anuntat-o din prima zi ca vreau sa ma intorc in sept la bioru si nu mai devreme, dar nu a angajat pe nimeni temp si acum ma santajeaza... ma simt oribil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea, pt o mamica necajita...
Foarte urat din partea sefei tale ca incearca sa faca asa ceva. Insa din pacate mai sunt si persoane de-astea. Ce poti tu sa faci ? Daca in urma discutiei de azi nu reusesti sa te intelegi cu ea, nu-ti ramane decat sa te gandesti serios sa-ti gasesti un alt loc de munca pana vei dori sa revii la serviciu. Pentru ca e clar, nu vei mai avea trai cu ea daca ramai tot acolo. Foarte trist...
Orice ar fi, ramai insa ferma pe pozitie si nu ceda presiunii ei, stai cu David 1 an, daca asta iti doresti. Acorda-i si lui, dar si tie privilegiul de a va bucura de acest an petrecut impreuna. Nici un job nu valoreaza mai mult decat timpul petrecut alaturi de comoara ta, decat bucuria de a fi langa David la primele cuvinte, la primii pasi, la multe alte "primii/primele" care se vor intampla in acest an. Ti-ai dorit atat de mult asta... nu renunta la visul tau.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by andreeaiosif

fetelor,

sefa mea face presiuni mari sa ma intorc la birou. in tara asta nici o lege nu se mai aplica???
eu am ramas greu insarcinata, dupa mai bine de 2 ani, era sa mor de peritonita dupa nastere si mi-am dorit mult de tot sa stau acasa cu david 1 an de zile. am facut economii, sacrificii pentru asta, nu imi este usor.
ei i se pare imens 1 an si mi-a propus chiar sa renunt la postul meu de manager, ca nu se descurca fara cineva pe acest post atat de mult. nu e legal, dar... incearca.
eu nu am de gand sa accept, dar ce trai voi mai avea cu ea cand ma voi intoarce la serviciu?

asta e tara in care traim si in care orice e posibil.
sunt necajita. azi ma duc sa vb cu ea sa vad daca cad cumva la pace.
voi ce ziceti?

va pup

Andreea si David (31 aug 2007)

sub nici o forma sa nu te intorci la munca doar din motivul asta. Daca financiar va descurcati e bine sa stai cat mai mult acasa, David are nevoie de tine in primul rand si tie ti-ar fi tare greu sa-l lasi cu altcineva si sa-l vezi doar seara doua-trei ore. Eu cel putin nu concep ca cineva te poate obliga sa incepi munca cand legal ai concediu 2 ani. Daca nu intelege, poti apela la o manarie impreuna cu medicul de familie, incepi munca o zi doua si intri in concediu de risc maternal, asa ca sefa ta isi face o gaura in buget sa-ti plateasca concediu, daca nu intelege ...

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

quote:
Originally posted by bernix

quote:
Originally posted by Pinacolada

Bernix-bravo!!!! bine ca e pe drumul cel bine ca a-ti scapat de dr! alt drum alta distractie!multa sanatate!

Bernix-stiu si un ortoped bun la grigore alexandrescu, il cheama Marinescu, e tanar si dragut!
darce pb are la labutze? luca are platfus si ne-a zis sa venim dupa ce implineste 2 ani ca sa-l vada si eventual sa ne faca niste talonete speciale...inca nu am ajunj, dar ma voi duce, caci alearga ca o rata!

SI io ma bucur tare c-am scapat de doctor, ca sincer, ma lua cu tremurici cand ma gandeam la alt drum la Medicover. Am tot fost anul asta la diverse controale si inca mai avem, ca n-am rezolvat cu labutzele, n-am ajuns nici la Jianu, nici la alt ortoped. Asa mi-a ajuns...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by dany26

fetelor va pup din nou!

am si eu o noua intrebare: am bb de 3 luni(e "bulgras de noi.2007") si in continuare e constipat (de 8 sapt nu face singur nici macar dupa 48 ore) ...v-am mai povestit eu...papa lapte praf si pana acum 2 sapt i-am dat Humana apoi am schimbat cu NAN la recom. dr poate asa face kk ca cica e mai usor...dar degeaba...i-am dat si lactoza si ceai de musetel si nimic...
intrebarea era:pot incepe diversificarea cu suc de mar sau para???pt ca dr mi-a zis suc de morcov dar stiu ca ala constipa nu??!!!

mersi mult mult mult!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Dany, scuze ca sunt directa, dar te rog eu frumos nu ii da nimic decat lapte. Nu il diversifica asa devreme!!! Nu vei face decat sa ii fortezi sistemul digestiv si asa imatur... Mai bine cauta alte solutii. Daca tin bine minte, erau fete pe aici care se confruntau cu problema asta, ele iti vor raspunde, sunt sigura. Cred ca o solutie era sa nu il faci laptele asa de "vartos", adica sa nu pui atata praf. Eu nu ma pricep, scuze, eu alaptez la san, dar fetele care dau lapte praf bebelusilor te vor lamuri. Te rog gandeste-te la sanatatea copiluli tau, nu il mai chinui si tu. Cred ca e suficient stres pe organismul lui ca schimba laptele, ca nu face kki etc, nu il mai chinui si tu cu sucuri inutile.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Isabeluta, pupam mamica obosita!

Am primit aseara flori si bomboane(si tocmai incepusem sa nu mai mananc dulciuri, trecusem la fructe ca sa mai slabesc si eu) de la tati si un balon cu heliu, pe care l-a acaparat Antonia-e tare incantata.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, cu Degetica nu prea poti umbla prin magazine, poate doar daca o lasi cu Bobo. Si eu am fost tentata sa o luam pe Alex, dar nu cred ca era prea relaxant. Ma bucur ca sunteti bine, amandoua fetele.

Andruzza, sigur nu ajung asa devreme. Poate daca vin sa recoltam urocultura. Depinde la ce ora se trezeste Andrei.
Alex ramane cu taica-sau insa, deci pot sta mai linistita.

Adimercedes, eu zic ca nu prea ai motiv de suparare. Eu ce sa mai zic, e lumea plina de Alexandra si Andrei si iti jur ca eu am decis ca asa ii va chema pe copiii mei mult inainte sa ma casatoresc. Poti sa ii spui cel mult prietenei in gluma ca nu stii care din fete o sa vina cand o sa strigati Lisa si cam atat. Dar in rest...Uite si aici pe forum cati Andrei avem.

Betty, ori s-a rasucit de 2 ori cand pe spate cand pe burta, ori s-a tarat. Felicitari! Ai grija daca ii iei masinuta ca a lui Vladi ca acusica il gasesti prin vizite.

Melania sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

sarbatoritilor de azi

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Vreauuuuuu o cafeaaaaaaaaaaaaaaa, sunt zombiiiiiiiiiiii

Cine a dat azi cafeaua? mai este si pt mine???????/ ca mi-e lene sa-mi fac.....hihi ce vesela sunt.......

Acu sa va spun de ce sunt asa vesela, azi noapte printisorul meu s-a trezit la 1.30 sa pape, nu a papat mare lucru si a adormit, pe la 4 iar s-a trezit, imi zic eu il mufez si adoarme la loc, ciciu nu a vrut mufa, el avea chef de joaca, asa ca l-am pus in patut in ideea ca o sa adoarma....nu cred ca veti sa va spun la cat a adormit......si nici ca mi-am pierdut rabdarea....la 6 l-am dus la tati in pat si l-am lasat acolo, iar eu am plecat sa dorm......la 7,30 cand l-a adus, trebuia sa se pregateasca de mers la serviciu radea in hohote, ciuciu somn, l--a pus in,patut si acolo a adormit pe la 8,30 pana la 9,10 ca ii era foame, apoi a adormit pana la 10.15.Deci eu am dormit ... am motive de veselie....hihi

ce fac cu el sa doarma noaptea......acum urla in patut( alintare, daca intru in camera tace.....hihi il mai las sa urle.

Sim, iesi afara azi cu Stefan????????/

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

de ce trebuie sa renunt eu cand legea e de partea mea?
as putea sa stau 2 ani si am zis, nu, stau 1 an!

Mergi la inceput